Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to dává smysl Veskoslave...
  • Nenech se vysmát, jsi hloupé dítě a až vyrosteš, pochopíš.
  • Z těch neustále se opakujících reklam nvidia a Panasonic je mi na blití a už jen ty 2 minuty videa mě to strašně rozčilovalo.

Je to tak i ve hře samotné, nebo jsou to jen reklamy pro účely videa?
  • píše falešný hledač, jelikož ten nikdy nepíše nic jiného než Veskoslav detected, takže logicky to seš ty čumrde...
  • vrrr. vrrr. pískoviště volá..
  • Krást cizí nicky je trapné, chlapečku
  • Jak hrbit? Ja hraju na volantu 12 let a v zivote sem se u hrani nehrbil.Ty kdyz ridis auto tak se u toho hrbis? Gamepad a auta to fakt ne. Project Cars se hraje na volantu paradne a ja se na hru moc tesim. Hra je uz ted super.
  • Nepředpokládám, že pracuješ.. Natož v IT.. Proto zkus Wiki a přečti si fáze vývoje sofwaru. Pokud Project Cars není Alpha, tak koukáš v podstatě na finální produkt.
  • Veskoslav Detected...
  • GGG detected
  • Gamepad je na zavodni hry lepsi nez volant, protoze se u nej nemusis hrbit.
  • na volantu. Nenech se vysmát. NIc se nevyrovná šipkám!!!! BTW namontovat si volant, tak si připadám, jak tříleté ditě na pískovíšti..
  • open world = nuda. Nebavil mě GTA, nebaví mě Skyrim, nebaví mě DA:I. Ano raději si zahraji DA:O, Driveclub. apod. uzavřenější hry to je moje.
  • Kolik pak konzolistu co tady zas placa kraviny hralo nekdy zavodni hru na volantu? S tim packovacem v ruce si ty auta totiz fakt neuzijete. Auta sa maji hrat na volantu a maji na nem byt i vyvijeny. Me by ruka uhnila kdybych to vzal do ruky pri hrani zavodni hry.
  • Ale copak, kokůtku? Dotknul jsem se tě?
  • Draken69CZ
    Otevřený svět "bez" bariér, AI vycházející z reálných hráčů to mi zní dost jako next-gen a stejně se to hraje na velké TV z velké vzdálenosti takže není poznat rozdíl, přece se u toho nehrbíš z 30 cm jako někdo nebo snad jo?
  • dobře dobře, XO má propracovanější blur xD, stejně to vypadá proti Driveclubu jako old-gen. *9*
  • Draken69CZ
    Ne ne koukni se ne srovnávací obrázky je tam podstatnej rozdíl stačí mít oči otevřené, ale proběhli i změny které nejsou na první pohled vidět, ale to by sis o to musel něco přečíst.
  • Mart9
    Poslední dobou je nějak přeautováno.
  • jen škoda, že to na XO vypadá taky jak na X360.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit