Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyz bych si to chtel zahrat, mam si koupit radeji PS nebo xbox? a kdyz uz mam ovladac k xbox360, ktery pouzivam na PC, bude tento ovladac fungovat i na novem xboxu?

• Tafaraj

Už jen 7 hodin :) a nějaký ty drobný

• Jack1947

Jsem si říkal kolik to asi bude mít když GTA mělo 10/10, 9/10 je málo a hle 10!

Já nevím nejlepší konzo... PS4 hra ? možná s nejvíce možnostmi, volností a aktivitami.

Jo, na PC to bude hezké, to bez debat... jen je třeba počkat😉

• Jack1947

Výjde.

• radim.zaty

S GTA to mám podobně, ale ve westernech jsem tak nějak vždy fandil desperátům (vím, je to divné, ale je to tak). Takže RDR2 mi nijak nevadí, na rozdíl od GTA5.

• TheGGG

rockstar je extrémě talentované studio, bohužel dělá hry které mě i přes svou dokonalost nelákají... western banditi v RDR a gangsteři a vrazi z GTA mě fakt netankují... hrát se za šerify, detektivy, poldy pak je o čem diskutovat, ale toto eee

• Maxianimal

Nebo nereálná :D Také znám pár takových.

• Jez3vec

To tady bude zase blbů co budou nitpickovat každou maličkost, kvůli které je ta hra nehratelná.

• sankuri

No a co to hlavni. Scvrkavaj se tem konum koule nejak podstatne nebo jen malicko? :-D

• drasta

Jj je to fakt uplnej zacatek. Ten svet v Zelde je fakt kouzelnej. Porad me prekvapuje o kolik zazivnejsi muze byt nez treba svet v Horizon Dawn.

• radim.zaty

Já vím, to číslo na howlongtobeat mě kapku děsí :) Ale zase prolejzám každý kout, už mám hotových 20 svatyní (3 x srdce a 2 x stamina), nějaké ty semínka a celkem dost surovin.  Nikam moc nespěchám, snad Zelda toho Ganona ještě chvilku udrží :)

• maros.goc

pretože Vortex = Youtuberi :D :D :D ...

• maros.goc

lol ja som mal vyše 120 a stale som preskumal tak 60-65% obsahu hry

• radim.zaty

Tak je pravda, že Adam je často nadšený až příliš, ale zase na druhou stranu, je na něm vidět, jak si ty hry užívá a neřeší každou kravinu. Pravda, u herního novináře to asi není ideální vlastnost, ale Adam je asi jediný týpek z redakce games.cz, se kterým bych zašel na pivo a pokecal o spoustě her a jak jsme si je užili :)

• Lukass

To neni o nadseni do her,  ale o nadseni z kazde blbosti. ,  Viz.   Adam a Watch Dogs 2. 

• jindra.veliky

tak si to cekani uzij, jestli to vubec vyjde

• jindra.veliky

tak nejdriv se na redaktory nadava, ze je hry nudi a znudene i pusobi a kdyz je tu nekdo nadsenej do her, tak je to taky spatne

• jindra.veliky

taky nechapu, games.cz a hrej jsou v CR to nejlepsi

• radim.zaty

Já jsem GTA V taky pořádně nehrál. Nikdy jsem se k tomu nedostal, stále bylo co hrát a nějak mě ten setting, kdy hrajete za zločince (a v případě GTA V za jednoho totálního magora) nikdy neseděl. 

• radim.zaty

No hezky :)

Takže než dohraju Zeldu (zatím 15 hodin a příjde mi, že jsem pořád na začátku), tak vyjde Sekiro a až ho dohraju, tak to snad už oznámí na PC a pokud ne, tak koupím PS4 verzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit