Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bukrr

Řekl bych, že z recenze je jasné, jak rozdílné ty dvě hry jsou 

• KamilZm

Divím se, že se redakce (v dobrém) nepochlubila, že to dostali v ČR předem jako jediní, tedy alespoň podle toho, co jsem četl: "Rockstar si jako jediné médium před vydáním z České republiky vybral kolegy z Games.cz". Za to si redakce zaslouží 👍

Zajímalo by mě , zda ta reálnost a uvěřitelnost bude vyšší, jak u KCD, které si na tom strašně zakládalo a hodně se tím vymezovali vůči ostatním. I když není v recenzi přímé srovnání, tak to tak z ní chápu. I když vzhledem k rozpočtu to asi překvapení není a porovnání vlastně ani není fér. 

PS: Překvapuje mě, že vydavatelé obecně vydrbávají třeba s hrej.cz, což také není malý web. Ti nedostávali ani pozvánky na uzavřené prezentace Cyberpunk. I Vortex o 3 lidech toho má předem  snad víc jak oni.

• Zaho
    Ne hodnocení 10/10 mi v ničem nevadí. Jde spíš o to že jsem se podíval jak hodnotili, dle mého názoru, podobnou hru od stejných tvůrců a usoudil jsem, že bych měl brát 10/10 s rezervou. Nerad bych si koupil GTAV z divokého západu. Koncept GTA jsem si už užil dost.
  • Maxianimal

Já bych to viděl na dalšího z řady hejtrů, kterým se nelíbilo GTAV, nebo spíš GTAO a myslí si, že to někoho zajímá. Snaží se nastartovat ten nudnej stokrát omílanej hejt na GTAV.

• Maxianimal

Všechny to šíleně mrzí.

• maros.goc

tak to áno, súhlasím s názorom na Adama, ale pozri aj zahraničné recenzie a tie nehovoria vlastne nič iné

• Doufejme :-D Tohle platilo i u Maxisu, Bioware,...  A Rockstar spadá pod Take Two, které plánuje čím dál agresivněji implementovat mikrotransakce. RDR2 se to asi ještě nedotkne (minimálně singlu). Ale kdo ví do čeho je natlačí u příštích her.

• Takže kvůli GTA V recenzi ignoruješ hry co tu dostanou deset a méně? Nebo jak jsi to myslel? :-D

• Odulin

Díky za recenzi, 10 se dalo tak nějak čekat.  ale to čekání na zítřek po šichtě 😬

• Lukass

No hra to bude spickova,  o tom nepochybuju,  ale recenzent Adam Homola je odvarene uplne ze vsecho,  takze beru s rezervou. 

• Stormangels

Já chodím do práce od 8 do 23 takže budu hrát tak max od noci do rána :D

• uzivatel1982

No u rockstaru se člověk nemusí bát předobjednávky. Jejich hry jsou etalon v kvalitě. A cena nejde dolů skoro vůbec, takže se ani nevyplatí čekat. Už se těším. 

• spoock

Behem cteni recenze mi prisel email, ze uz mi to odeslali, parada. Zitra budu hrat do noci, az prijdu u prace. 

• maros.goc

pekne si pockam na PC verziu :)

• Zaho
    10/10 a já si říkám, třeba bych tuhle hru neměl ignorovat.
    Pak mě napadne, kolik asi dostalo GTAV a zjistím že taky 10/10. V klidu pokračuji v ignorování.
  • drasta

Ja si rikal ze pockam az dohraju Horizon Dawn ale ted uz nevim. To zase bude doma reci ze jenom hraju :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit