-
tak to já bych radši byl na straně zákona i na divokém západě... ve scifi a fantasy vždy fandím zlým impériím, ale u těch story z reálného prostředí se mě na stranu kriminálníků přidávat nechce.
Jo kdyby udělali rockstar městskou akci o punisherovi nebo podobném vlastním mstiteli, to bych si dál říct určitě... poldy bych omračoval a krimoše kosil, ale vykrádat banky a střílet modrý, to mě nebaví (a ne, nikdo v mé rodině u policie nedělá,)
-
Jo presne, jeho hudba by tomu dala tu pomyslnou tresnicku.
Miluju jeho filmovou tvorbu, Hodny zly a osklivy a finalni souboj, nebo Pro par dolaru navic, to je genialni.
Jinak souhlas ze Max Payne 3 je brak, ta hra me ve sve dobe silene zklamala.
-
doporučovat článek z takového pomateného braku jako kotaku... co příště polygon... cnn? 🤮
-
Jenže za jakou cenu? Doporučuji článek "Inside Rockstar Games Culture Of Crunch". Přitom je to jen hra a zrovna western mě ani moc neláká.
-
Když to říká místní vrchní dojmolog, tak jsem klidný.
-
Myslím, že si mě s někým pleteš. Pokud vím, tak jsem nikdy neměl problém s tím, když někdo poukázal chybu v mém příspěvku.
Samozřejmě tím míním skutečné chyby a ne rozdíly v subjektivních názorech.
-
že to rovna říkáš ty, můžeme se spolu podívat do historie 😉
-
Já GTA považuju za šit. Ale RDR mě neskutečně bavilo...
-
GTA mě nikdy nebralo. A nebere doted. Narozdíl RDR 1 sem miloval, dvojka už se začne za par hodin stahovat a už sem natěšenej skoro jako když vychazel skyrim <3
Akorad sem si na to musel pujčit PS4, ale zadara a po dohrání zas vrátím takže cajk :D
-
Ten příspěvek si o to přímo říkal, aby si z něj někdo udělal srandu 😉
PS: Jedno z nepsaných pravidel internetu: neloz do diskuzí, když nedokážeš přijmout s humorem kritiku svých chyb 😇
-
ono není tak těžký si odvodit, proč Games dostalo recenzní kopii dřív, než všichni ostatní, když ti dojde, že Level je na Metacritics...
-
tvl, tak jsem to přehlídl, psaný text chápu naprosto dokonale, ale stane se, nikdo není dokonalý. Tvoje trapná reakce je ještě trapnější než můj dotaz. Bravo!
-
Pokud ses spálil s Max Paynem 3, GTA IV a GTA V, tak to nekupuj ani pak, hry od R* očividně nejsou pro tebe.
-
keď ono je taká zábava nadávať len pre nadávanie samotné ;)
mne sa adamovo nadšenie naopak páči. občas to možno preháňa, no vidieť, že ho hry bavia a užíva si ich. a tak to má byť.
-
Jak vás to může překvapovat? Stačí se jenom zamyslet nad pohledem vývojářů her.
Z hlediska světového trhu má ČR opravdu minimální význam, takže většině vývojářů stačí pozvat redaktory z "nejsledovanějšího" média. A to platí obzvlášť u prezentací omezených velikosti místa (např. ta uzavřená prezentace Cyberpunk).
-
Jenom 97? To vypadá, že overrated status GTA5 nebylo překonán. No nic, tak snad GTA6.
-
Tady má někdo problém s pochopením psaného textu...
OP se zeptal "mám si raději koupit PS nebo Xbox" a ty se ptáš "Jaký máš xbox?" 😂
-
To si mysllíte, že Microsoft dovolí hráčům používat staré a léty ověřené ovladače a příslušenství (sluchátka, atd.) na nové konzoli?? Samozřejmě, že ne.
Musíte mít nové ovladače k X-box One.
-
jaký máš xbox?
-
tvl, stejně bych tam uvítal Morriconeho, to bych fakt kupoval hned. Vždycky mě ta hudba v těch westernech uzemnila, a proto ty filmy mám opravdu rád, i když nejsem nějaký extrea fanda westernů. Takhle počkám na slevu, už jsem se spáli s Max Paynem 3, GTA IV a GTA V.