Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

trololol

Protože za vše špatné můžou vždycky "ti druzí" (v tomto případě PC hráči).

• Presne. Nelze srovnavat videa digital foundry na PC monitoru s realnou zkusenosti konzole + TV.

Tohle je mozna prvni duvod, kdy bych alespon zacal uvazovat o koupi xbox one x, kdyz teda mel dobrou 4K + HDR TV. Jinak PS4 se svymi exkluzivitami vede, a to o poradnej parnik a je uplne jedno, ze ma nizsi vykon.

• bolehlav

Presne. Nebo San Andreas bylo super ale zase GTA V me treba vubec nebavilo... 

• TheGGG

pls dokud nebudeš mít konzoli a neuvidíš ty hry v běhu, tak se nevyjadřuj... vše co napsal je pravda.. osobně ani na PC neměním fov a nejdu nad 70, protože pak to vypadá hnusně a nepřirozeně roztáhle a odtažitě

• TheGGG

řekl člověk co nikdy neměl konzoli a neviděl hru v běhu...

no lidi budou hrát RDR 2, pcčkáři mmohou hrát dotu, nebo koukat na YT video

• lito

Koukám, ze PC tupci už bombarduji MT nulami. Pateticke🙂.

• TheGGG

leda až si to pustíš na YT...

• Honzajs

Vzhledem k pozorovací vzdálenosti od televize mi je vcelku jedno jestli hra běží na 4k,  nebo full HD. Ze 3.5 metru to se svým zrakem stejně nemám šanci poznat :) Před koupí jsem váhal jestli Xbox one X nebo PS4 pro, ale díky exkluzivitám na PS4 to vyhrálo Sony a nelituji. 

• Lukass

Ano Assasina hraju odjakziva na mysi s klavesnici,  Batman a Shadow of War povazuju za odpad. 

• Lukass

No evidentne pocitac nemas,  protoze pak bys nepsal ty blaboly co pises. 

A jestli je skvele vysledek to ze hraju rozmazany hry s fov 55 tak to pak jo,  to je vazne skvely :D

• Maxianimal

Mám počítač, na který by tvoji rodiče vydělávali dva roky, aby ti ho mohli koupit :) To jsi chtěl slyšet? Dle tvého příspěvku tě tipuji na 12-13 let.

Jinak ano, maskuje se to různými vychytávkami, ale výsledek je skvělej. Ano, 60 fps zoufale chybí, ale člověk přepne do konzolovýho módu a neřeší to. U PC řeším každý frame, konzoli tot odpustím, Za ty prachy, co to stojí, je to neuvěřitelný. A navíc, hratelně jsou ty hry často úplně jinde, než na PC, nebo vůbec alternativy nejsou. Jaká je alternativa Horizon nebo GoW na PC? Žádná. Uncharted? Maximálně chudý příbuzný Tomb Raider. Bloodborne? Last of us? Prostě tyhle hry jsou tak vyjímečný, že sami o sobě ospravedlňujou koupi konzole. 

Proto pořád říkám - PC master je pro děti. Poctivej hráč má silný PC a jednu z konzolí.

• Derp_1337

Kdysi jsou používal Derp (anonym), ale pak se nějaký multi-account trollík (podezřívám Delo nebo Femta) začal bavit tím, že občas použil můj nick, takže chvilkama v těch příspěvcích byl chaos.

Naštěstí teď redakce games zavedla povinou registraci a už je klídek.

• Plus jeste kdyz to jede stabilneji jak ps4 pro, ktera musi v zakladu pocitat jen pulku toho 4k. Proste O_O

• Derp_1337

"Xbox360 verze jela full hd a stabilních 30 fps"

Škoda, že jste ten váš příspěvek zakončil takovým nesmyslem a tudíž se věrohodnost vašeho příspěvku dostala na úroveň "nereálné vychválení od Xbox fanboy".

RDR1 jela na Xbox360 v 720p (to rozhodně není 1080p alias Full HD)

• Jack1947

GTAIV tam jelo snad 576p no hrůůza. To jsem netušil že na X360 to bylo FHD celkem pecka.

• ano ano koukam jak na to screenu s kolejema uz mizi skoro v pulce zatacky no co na tom ze na PC je v openword dohlednost km na konzolich jim staci 100-200metru😂

• Jack1947

Ještě aby ne s tou jejich našláplou konzolí nicméně to je tak všechno no😀

• Odulin

Blahopřeji majitelům Xbox One X...včera jsem koukal na Digital Foundry technický rozbor a nativní 4k+TAA....hmmm klobouk dolů Rockstare. 

Ještě cca 5,5 hodiny a jdu taky na to.....

• ucho

Predátor se už přestal profilovat i jako PC hráč. už ho zdá se nebaví nic hrát. tohle je zřejmě jeho jediná zábava.

• ucho

týjo vypadá to parádně. hned jak budu mít trochu volného času, musím pořídit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší