Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, existuje čosi, čo sa zdiaľky podobá na FAN PAGE: www.heroesofstalingrad.eu
  • Zdravím Vás, existuje už nějaká česká komunita RO2? Nebo skupina na steamu? Nic jsem nenašel.
  • Ano, ano, sú tam squady!
  • cau bude v ro2 nejaky sqvad jako v battlefieldu ???
  • klidne si stebou zahraju skype : js.stark budu se tesit
  • Teda ale musím povedať, že nové mapy sú parádne *5*
  • Mne to ide bez problémov.
  • nevite nekdo proc se neda po update hry pripojit na server ? nebo kdy to pude
  • to, že mám trochu, narozdíl od tebe, historického vzdělání, neznamená, že si dělám dobře nad encyklopedií a nad fotkama. Já jsem nepsal nic o realističnosti hry ale pouze jsem opravil autora textu honimíre. A s těma mínuskama co dostaváš, si nedělej starosti ale od dětí asi nebudou, nejsme na stránkách call of duty. Měj se hezky a zas u nějaké diskuze ahoj.
  • Tikov
    ani v květnovém a ani červnovém (edit: ni dubnovém ni červencovém) ATM žádný takový článek není. Popravdě pochybuji, že by to zvládlo Rusko či Německo uznat (ty podklady k tomu jsou v hrozném stavu), natož oba státy jednu verzi.
  • v červnu nebo v květnu vyšly v ATM oficiální statistiky uznané německem a ruskem, tak si to sežen. já tu nikoho přesvědčovat nemusím
  • a mě tenhle semestr čeká statistika a biochemie...to bude těžký...
  • jop, mne sa páči, že môžem páliť naslepo, bez vystrčenia hlavy xD
  • Dnes jsem ještě trochu víc potestoval a už sjem si na to celkem zvykl, není to tak špatné to krytí :-) Perfektní je určitě to, že kulometčík se může skrčit i s roztaženým kulometem, to se jim fakt povedlo. Taky se mi strašně líbí, že mohu přerušit přebíjení, celkově už si na to zvykám a je to super. Těším se na ten update a díky za odkaz
  • Pravda niektoré veci sú ešte trochu zvláštne, napr. ten manual bolting, keď už, tak by sa to malo nastavovať na serveri :-) Treba však myslieť na to, že to stále ešte nie je final realese. Mnoho vecí by sa malo dať nastaviť na servri. Čo sa týka tých drobných ústupkov, ja myslím, že to je celkom rozumný krok, aby tá hra neumrela. Pôvodná RO sa už moc hrať nedá...

Čo sa týka systému krytia, mne teda rozhodne vyhovuje, len je treba si ho nastaviť na čo najdostupnejšiu klávesu. Ale inak klasické vykláňanie tam zostalo, tak ťa nikto nenúti to používať :-)

Ja som celkovo spokojný, je to slušný nástupca pôvodnej RO.

BTW, česká Steam komunita je tu: http://steamcommunity.com/groups/RO2HoS_CZ/allcomments?p=2

Je tam nejaké zaujímavé info, na prvej strane je zoznam chystaných módov *14*
  • Tak po pár hodinách hraní bety mám trochu smíšené pocity. Na jednu stranu to vypadá i zní opravdu dobře, ale nějak nemůžu překousnout ty ústupky od autorů k větší jednoduchosti. Třeba v minulém díle jste museli po každém výstřelu z flinty ručně vyhodit nábojnici a po vyprázdnění zásobníku ručně nabít, tady už je možnost to mít automaticky. Samozřejmě je i možnost si to dát na manuál, ale k čemu to pak je, když ostatní budou hrát s automatem a budou tedy mít malou výhodu? Taky se mi moc leíbí ty spousty ikon, které se občas objevují při hraní, to už trochu smrdí arkádou. A co se krytí za překážkami týče, nechápu tuhle módu, kdy to cpou do každé druhé střílečky, stará metoda ručně se přikrčit a vyklánět se, mi vždycky přišla nejpohodlnější. Teď se k něčemu "zafixuju" a když pak potřebuju pohotově utéct, tak se mi to nepodaří, protože mačkám blbé klávesy... Asi jsem si na to ještě nezvyknul. Jinak i přes výše zmíněné chyby mě hra baví, ale zatím pro mě nepřekonala první díl, který je srdeční záležitostí :) Ovšem jak znám TWI, pokud si hráči budou na něco stěžovat, tak oni to hned opraví, jsou to dobří borci a v první řadě jim jde o spokojenost hráčů. RO2 se bude určitě dále vyvíjet
  • Ne nehrál, nějak jsem se ktomu nedostal. Díky za tip:-)
  • No tak "skákajúce esá" tam nebudú, toho sa neboj. Keby si hral prvú RO, tak nad tým ani neuvažuješ. Bunnyhopping v takejto hre je hotová samovražda.
    A k prvej časti, odporúčam ti vstúpiť do nejakého klanu, ktoré po vydaní nepochybne budú vznikať a garantujem ti, že budeš spokojný *3*
  • Zajímám se o WW2 a tohle vypadá na skutečně dobře dovedenou práci. Nemůžu se dočkat až to vyjde. Snad jen doufat v to, že spoluhráči nebudou jen tupé ovce které zaspamují éter s hláškami typu omg, lol, rofl, noob a pdobně, ale že se bude jednat o lidi co zajímá období ww2 a dokáží kooperovat. A také doufám, že to nebude plné skákajících gumových "es" které vás ve výskoku střelí do hlavy zatím co vy se je snažíte pokropit celým zásobníkem.
  • Stačí čítať jeho komenty v ostatných diskusiách, ten má problém úplne so všetkým *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit