Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hehehe, zabudni.
  • Pokud střílíš do blbého místa, tak můžeš střílet klidně do večera... Zásahový systém je údajně hodně propracovaný, takže se počítá i s tím, že můžeš zasáhnout uskladněnou munici uvnitř tanku, zranit posádku apod. Alespoň tak to prezentovali před vydáním
  • Hairy_Ass
    No, ono se nehraje na grafiku ani v CoD, to by nesměla od MW pořád stejnou. *4* Ale pravdou je, že v RO se na grafiku nikdy moc nehledělo - důležitá je propracovanost.
  • no zrovna cod na grafiku u poslednich dilu taky nehraje :-D,coz je vzhledem k neskutecnym prodejnim cislum docela smutny *1*
  • Bude, ale ťažisko hry spočíva v multiplayeri jednoznačne...
  • BF2 je arkada,RO je trochu vic realnejsi v ramci moznosti.
  • no lol, tu sa chlapče na grafiku nehrá, toto nie je COD *7* Na takúto hru musíš mať gule *2*
  • M těm tankům.Viděl jsem video,kde musel do tanku vystřelit 5 ran aby ho zničil :-D.Tohle by mohli předělat
  • Hairy_Ass
    RO je patrně nejrealističtější akční hrou (snad jen s výjimkou OFp a Arma)...
  • Tikov
    Popis herních mechanismů vypadá celkově fajn (trochu mne stále děsí ten recon plane). Je škoda, že autoři nesehanli dostatečné informace/ poradce k uniformám a zbraním, ale to snad napraví hráčské modifikace. Kvalita grafického zpracování není nejlepší, ale jestli to dovolí hrát v 64+ hráčích tak proč ne. Trochu mne mrzí nedodržení sovětských/německých hodností a místo toho použitý americký typ. Kříž mohli použít trámový, ten maltéz vypadá hodně nezvykle.
    Malý dotaz- jsou konečně tanky poškoditelné/zničitelné realisticky nebo zůstala kouzelná zóna z původní RO?
  • Takže nákupní seznam na podzim- Red Orchestra 2, Skyrim, BF3, Batman a buhví co ještě :D
  • Jedna z opravdu mála her kterou závidim PC hráčům :)
  • Tak to vypadá, že se konečně dočkám nějaký dobrý FPS :).
  • Kupujem ale grafika trosku zastarala nie? Skoda ze posunuli vydanie ale snad to vymakaju.
  • No, pokud bude RO2 ještě víc HC než RO1, tak to bude ultrareálnější než BF2, spíš bych řekl, že se to může blížit Project reality.
  • Doted jsem o Red Orchestru nikde nezavadil, ale podle popisu mi to pripomina battlefield 2. V porovnani s battlefieldem 2 jak je to arkadovejsi x "realnejsi" ?
  • Nemůžu se dočkat.Mam už nejméně 3týdny objednáno *3*
  • Bude zde německá a ruská kampaň
  • někde sem četl že red orchestra 2 má mít i singl co je na tom pravdy ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit