Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2 - dojmy z hraní multiplayer bety
30.8.2011 | Tomáš Jung
119 příspěvků
-
No vypada to hodne dobre, jiste si to nenecham ujit i kdyz jsme jednicku nehral, kazdopadne, jednu malou pripominku bych mel a to autenticke hlasy nemcu a pocitam i rusu, proboha proc vzdycky musi byt dabovani do anglictiny, proste kdyz uz simulaci, tak se vsim, pochybuji ze ve hre je mozna zmena jazyku vcetne dabingu.
-
SSSR vs Finové - to by bylo dokonalé =)
-
nákup digital delux edice
-
Název zústal z původního vývoje SP hry, točící se okolo odbojové komunistické protinacistické sítě v "Třetí říši", okupovaných zemích (a Švýcarsku), která dostala právě tento název (Rotte Kapele= Red Orchestra) od Gestapa.
Hra se změnila v MP na východě, název zůstal. Dnes je již zbytečné jej měnit. (Obvzlášť když se vývoj obrací přesně opačně a velká studia se snaží pod zavedenou značku nacpat absolutně vše. Nedivil bych se kdyby začali za pár let vydávat Call of Duty: Klapzuba's eleven) -
Zdravim,
nevite nekdo jak se dostat do bety? nikde jsem to nenasel... -
Nezlob se, ale když napíšeš, že podle názvu, který tomu náhodou parádně sedne, víš, že hra ani nestojí za vyzkoušení, tak jsi trotl.
-
Chystá se datadisk Japonsko x USA. To by mohlo amerikanofily uspokojit.
Také jsem raději hrál mod DH, ale to bylo spíš kvůli novým vychytávkám (omezené tanky, efekt krycí palby) a mapám (dobývat vesničku, dům od domu, je zajímavější než továrnu/ několik linií zákopů)- oboje by však mělo být nějakým způsobem i v RO2- tak proč hrát nezajímavý západ? -
Ja bych udelal hru Finove proti Rusum nebo Korejci proti Amikum.
-
nechapu proc mas tolik minusu. oni to asi spatne pochopili...
-
A proc sem tahas konzoli? Co ma s tim co spolecneho? Ano jsem konzolak i pcckar a jsem spokojeny.
-
Je snad kazdy kdo ma jiny nazor trotl? Me se proste nelibi nazev hry.
-
Tak nes sem sel do prace tak sem si chvili zahral betu a muzu rict ze se tesim az zas pudu z prace *1*
-
Jen to ne proboha, z amiku je mi uz na bliti
-
Takových her tu už bylo mraky.
-
vypada to dobre...udelal bych ale este amici vs nemci
-
Teď jsem se kouknul na poslední video na Steamu a musím říct- fantastické, obvzlášť AVT-40 potěšilo (bál jsme se že Mkb42 nebude mít oponenta, ale očividně zbytečně), sleva 20% pro původní majitele také potěší.
Mám ještě další dotazy- ten Maxim je pře(voz/nos)itelný? Počítá se s freeweekendem pro majitele původní RO? -
Nejsi konzolista ?
-
jenže proti jiným hrám jsou přímo neskutečně realističtí... *3*
-
Já do toho půjdu na sto procent..., jedničku jsem sice nehrál, ale tohle se mi fakt moc líbí... *1*
-
Jak se to vezme. Zkus is zahrat ArmA 2 s ACE a ACRE v MP a povime si.