Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2 - dojmy z hraní multiplayer bety
30.8.2011 | Tomáš Jung
119 příspěvků
-
jestli jsou 4 tisíce skoro polovina platu, tak se divim, že máš čas hry hrát..
-
Ze lze zranit posadku mohu potvrdit. Jakmile je jeden clen posadky mrtvy, uz se do jeho pozice neprepnete bleskove, ale musite cekat na probehnuti animace jak prelezate vnitrkem tanku.
-
Omluvte prosím můj pravopis, jsem po noční a spím =) Jinak si neodpustím rýpnutí, na předposledním obrázku v textu je zobrazená bubínková pistole mosin nagant 1885, zde ( ve hře) ale pojmenovaná jako 1985 =)
-
Opravdu mě překvapilo a asi i trochu zklamalo, že budou u obou stran pouze po jednom tanku. Sice je to vysvětleno v článku ale i tak. Nicméně je fakt, že v původní RO jsem používal nejvíce PZ4 a T34. Mám raději tankové bitvy se střednímy tanky, než s "nezničitelnými" pevnostmi, ať už jde o RO nebo třeba o MoW. Rád bych tu viděl například PZ3, BT7 a podobné lehčí hračky. Navíc by nabyly více smyslu protitankové pušky, které, přiznejme si, v RO1, kde se to (alespoň dnes) poměrně hemží Tygry, ztrácely na významu. Jinak jsem smaozžejmě neuvěřitelně natěšený a i po grafické stránce je to nádhera.
-
tvůj nick říká, že seš trotl
-
Mohli by uplne zmenit nazev hry, protoze mi ten nazev rika, ze jde o kravinu, ktera nestoji ani za vyzkouseni.
-
Na RO mám strašne rád tie detaily - vystrelil si z pušky a chceš zase? Tak si pekne najprv pekne sám vyhoď prázdnu nábojnicu. Chceš vedieť, koľko ti zostáva nábojov? Tak počítaj výstrely, hra ti nanajvýš povie, aký ťažký je zásobník. Atd, takéto veci tej hre krásne dokresľujú atmosféru *5*
-
Ja uz to mam pred-objenane nejaky ten piatok :)
-
jojo... tady tu realitu malinko fackujou to je fakt *3*
-
Podobný seznam mám taky... ale zatím se nenašel nikdo, kdo by mi na to dal chechtáky *2*. Boha dyť to je skoro polovina platu *5*.
-
hm. preco spominas cod. nehram.
-
úplně luxusní úvod článku ,musím pochválit autora.Jinak hra vypadá fakt dobře a vůbec nevím co si mám v září koupit dřív ,jestli red orchestru nebo deus ex nebo Dead island .Mno bude to těžké rozhodování *7*
-
Chcel by som vedieť kolko ludi do toho tu ide.
Co myslite ? (prichadza BF3... mam chuť trošku aj na E.Y.E čo je trošku iny žaner ale..) Je toho na trhu dosť proste. :D -
jak píší kolegové- do tanku lze vypálit kde co a nemusí být zničen (jsou záznamy o KV1 které dostalo asi 120 zásahů a posádka boj přežila, jen neslyšeli)
Frank Horrigan: děkuji toto jsem četl, ale mám jisté obavy, aby se to dostalo i do hry samotné. Vím jaké měli někteří hráči potíže se systémem v Carpathianu, kde právě šla vymést toliko osádka. -
Tak to si osobne nemyslim.
-
Hej, mal som napísať BF, nejak sa mi to pletie, moc chlastu už *13* Ale to je fuk, proste som chcel povedať, že to nie je žiadna ultraarkáda, ktorá by lákala na vyčačkaný obal *3*
-
Mě osobně dost zklamalo to, že tank můžete řídit i z jiného postu, než je řidič a to, že vojáci mluví anglicky (i když to jde přepnout). První díl se snažil být maximálně realistický, ale vidím, že tady dělali hodně ústupků kvůli masám. Zatím jsem to teda ještě nehrál, tak snad nebudu zklamaný, každopádně u RO1 jsem strávil část života a odnesl jsem si z ní nezapomenutelné zážitky
-
Aaaaaahh, konečne! Pôvodná RO bola klenot medzi vojnovými mp hrami, nemôžem sa dočkať!
-
Už v RO si mohl střelit do zešikmeného pancíře a náboj se jednoduše odrazil - přesně jako ve skutečnosti. Proto se možná 4x trefil do těchto míst a teprve po páté ho zničil.
-
RO je podle mě mnohem realističtější než OFP/Arma.