Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2, nejrealističtější střílečka na PC
21.1.2011 | levis
49 příspěvků
-
Myslim ze o realisticky pojatu strelbu sa tu bat nemusime. :) Este si spomenies, ked budes po kazdom vystrele musiet stlacit tlacitko znova aby si natiahol zaver pusky. ...a budes to milovat.
-
Může mi někdo znovu popsat v čem je Red orchestra revoluční? Propracovanou balistiku měl i stařičký Operation Flashpoint. Grafickým zpracováním? K jaké hře potom patří ty screenshoty? Připadá mi to jako z roku raz dva. Počtem hráčů na mapě? 64 bylo tuším už v Battlefield 1942.
-
Téda tak dlouhé a takové kecy.
-
Moje oci placu.KONECNE tu nieco po dlhej predlhej dobe vzyeralo nadejne a ono je to s druhej svetovej.Zavidim ludom ktorym v hre nevadi doba v ktorej bojovali sami bolsevicky tovarisi s drevenimi prskavkami popripade bez zbrani ci 18 rocny nackovia propagujuci svoj infantilny pokryveny nazor na svet. Moje ego proste nieje schopne stotoznit sa s takou postavou a s celou tou hrdzavou dobou kde aj ty najzdatnejsi muzi vyzerali maximalne ako dobre ziveny traktorista z letanoviec a nie profesionalny vojak. Holt ak toto nezachrani bf3 tak budem musiet potupne obliect latkovu koselu s velkou kokovou prilbou ala podvyziveny dark vader co nema ani na plast:-(.
-
nebo gears of war 2, 3 ach jo *9*
-
Tak jest, alebo ak z modernej doby, tak odporúčam free source mod Insurgency, ten tiež celkom ujde.
-
To je ono, konečně se někdo nebojí do hry přenést trochu té autentičnosti od ( snad ) věrohodného prostředí i chování zbraní a postav, ostatně jako předešlé RO s ještě více zásadními úpravami. Teď jen doufat, že to dopadne dobře i se samotnými hráči, kteří budou spolupracovat a ne si bojovat na vlastní triko,honit fragy a vůbec přenášet různý podobný manýry z arkádovějších bojišť...
-
Killzone ? *1*
-
no jen jestli by byly bez konzoli prachy :) ... inak kazdy titul vyvijeny pro PC potesi .. uz jen tim potencialem co se tyce , hratelnosti, hernich principu, ovladani, grafiky, atd. ... staci si porovnat PC only tituly a multiplatformni hry za poslednich 10 let .. i kdyz na konzolich jsou 3 hry ktere docela zavidim ..
-
Je to to same jako by byl couter-strike na konzolich? A pro ty kdo si mysli ze to je realne tak skoda ze neni moznost hrat s obema platformama na jednom serveru *3*
-
Vyzkoušej klidně první Red Orchestru... už tam to není žádná procházka rájem.
-
Sp i Mp
-
Tohle bude MP only nebo bude i nějaká SP kampaň. Single by mohl být zajímavý *4* . Každopádně se těším. Big up Tripwire! Konečně se někdo odhodlal udělat něco pořádného na PC a né jenom debilní konverzi z konzolí.
-
Já už se taky s chutí vrátim do WW2 .Poslední dobou je ta moderní doba už nudná.
-
Kde by jsme už byli bez kozolí *1*
-
Doufám, že tam bude aspoň trochu realisticky pojatá střelba a chování zbraní. Kdo má furt hrát ty CoD či Medaly, kde zbraně vůbec neskáčou, jsou přehnaně přesné a vůbec zabít někoho je velice jednoduché. Jen aby nějaký klučina s gamepadem něco trefil. To potom to střílení ani moc nebaví, což je kritický nedostatek u hry, kde jediným prvkem hratelnosti je střílení panáků.
-
sak jasny,ja taky nemluvil o vietnamu :-P
-
Bude to MASAKR :D
-
Moja najocakavanejsia hra na tento rok.
-
Vietnam přeci není z týhle doby, nebýt poslední hry Bad Company2 : Vietnam nebylo by tu pořád nic, na takový hry se prostě zapomíná :)