Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2, nejrealističtější střílečka na PC
21.1.2011 | levis
49 příspěvků
-
to ja jsem naopak rad,ze je tu zase najaka hra z 2.sv,tech ze soucasnosti je v posledni dobe az moc :-P
-
První RO byla na ovládání docela složitá, dost si nedokážu představit, jak by to mohli snížit na pár tlačítek. Navíc to nebyla zrovna hra typu "hrr na ně!", to by asi na konzolích nemělo moc úspěch, přesně jak říkáš ty. *4*
-
Ja myslim,ze by se to na nich moc neprodavalo.Prece jen tam leti hry jako CoD a BFBC
-
Copak Red Orchestra 2 z druhý světový , pche to mě moc nebere, ale Mod In Country: Vietnam který se pro Red Orchestra 2 připravuje z války z Vietnamu to bude teprve maso : http://www.incountrymod.com/ *3*
-
No tak nevim proc je jenom pro PC.
Pokud nebude nejak moc slozite ovladani, tak by se to na konzolich dalo hrat uplne normalne, akorat nevim jestli by se to prodavalo, vzhledem k tomu jake hry na konzolich vladnou :/ -
na toto se vážně těším a sem nesmírně rád že se RO2 nenechala zprznit od konzolí a je jen PC only :)
-
ja som mal rad ako MP strielacku ktora vyuzivala taktiku a bola zlozitejsie robena BF2, kedze ma vyjst BF3 a to ma byt pokracovanie tak sa nan tesim, ale RO2 vyzera tiez velmi zaujimavo
-
Já osobně se už nemůžu dočkat.Vypadá to ,že to bude hodně promakaný *4*
-
pěkný *4*