Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2: Rising Storm - recenze
28.6.2013 | Tomáš Jung
123 příspěvků
-
Dekuji za recenzi, hra je bozi, jen dodam ze chybi mapa Betio, kterou zatim nevim proc nepridali. :(
-
S recenzí se nedá nesouhlasit.Prostě nadprůměrná a poctivá hra za solidní cenu, ale musím souhlasit, že původní Stalingrad mám mnohem raději.
-
Osmička jak vyšitá. Žehrám nad tím, proč již nelze udělat "těžkopádný" multiplayer, kde zbraně kopou, zranění jsou zranění, žádný úkryt nevydrží věčně atd. Naposledy jsem toto zažil u Vietcongu. Ač jsem pak více než dva roky hrál druhý díl CoD, který mě královsky bavil, tady to bylo jiné kafe. Vítěz byl rád, že vyhrál o jeden frag, geniální rozdělení tříd vedlo ke spolupráci, taktiky se musely neusále měnit, a bylo i v chatu méně nenávisti. Němci, Slováci, Češi, Poláci, Španělé... všichni si sedli. I když se hrálo 32vs32 ma mapě Stream :) Uznávám, že Battlefield má rozhodně něco do sebe, ale realističnost se zasekla v půlce cesty. To samé Counter, CoD, Warface... Aspoň jednu hardocre bojovku bez F2P, nápověď, velkého levelingu. Ale asi to už nemá mezi hráči místo.