Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grafika je jak medal paciffic aassault *6*
  • Jen takovy detail, recenze je pekna.. ale chci se zeptat v jake skutecne valce autor byl?
    viz. veta...
    "Nemůžete si oddechnout a zvolnit ani za odolnou překážkou - musíte být pořád v pohybu, přesně jako ve skutečné válce."
    ----------------
    Myslim ze neni na miste srovnavat hru a realnou valku. At je to sebelepsi simulator, realna valka je uplne neco jinyho.. a proto mi prijde srovnani RO2 (ackoliv verim, ze je to skvela hra) s realnou valkou trochu smesne *4*
  • Taková je holt strategie Tripwire, udělat rychlokvašek plný nedodělků, shrábnout peníze a za rok po té hře už nikdo neštěkne... Všechno nového prakticky musí dělat komunita, celý Rising Storm je prakticky práce pár nadšnců, kteří to dělali jako mód, Tripwire ucítili šanci si na něčem vydělat, tak to od nich převzali... A až jim poteče do bot, tak budou ničit konkurenci jako když nedávno sabotovali servery s Darkest Hour jako velmi zoufalý pokus dostat víc hráčů do RO2 / RS.
  • www.youtube.com/watch?v=2AzoFLwP_ZQ
  • Hrál jsem betu asi 30h, pak vyšla full a mám sotva 20h.. Proč? protože mě těch pár map dokolečka fakt nudí... Čekám na mapy (Maggot Hill, Betio.. kde jsou?!) pak se k tomu vrátim.. na chvíly :D S kamarády nebo kolegy ze slovenska je to pecka, ale sám to radši nehraju
  • Zapoměl jsi na ARMU?
  • Jako fakt... "no a co?"
    Tvařme se aspoň trošku "demokraticky" a nechte ji ten názor. Nic pohoršující nenapsala a udivuje mě, kolik vášně se tady kolem toho napíše. (a není to poprvé) Taky sem si čas od času tady přečetl její či jeho komentáře a není tam nic, co by mělo zdravě uvažujícího člověka naštvat. Spíš mam dojem o Vás, že jste hotoví fanatici, až doslova virtuální hrdlořezy, co neakceptují nikoho názor. Na nikoho tady slovně "Trisska" neutočí a jestli je to žena, muž, transvestita, nám všem to může být tak akorát jedno. Anonymita některým pomáhá v projevu sebe sama asi tak stejně, jak Vy tady někoho můžete osočovat... hmm trochu si to protiřečí. :-D
    Prostě smýšlejte aspoň trošku "demokraticky", tolerujte. Svoboda projevu platí pro všechny! No očerňovaní něčího jména na NETu je prakticky to samé, co očerňování jména v svém okolním životě. A to něco vypovídá o mentalitě a důvěryhodnosti dané osoby, co očerňuje.

Peace. ;-)
  • Jeste ze o tři články níže se píše o Civilizaci :D
  • A vas to jako fakt stve nebo obtezuje?
  • plně souhlasím... štve mě tu už dlouho navíc Trisska si stěžuje, že se píše jenom o válečných hrách, ale byl/a to právě on/a, kdo nedávno komentoval akční bojovou mlátičku Zeno clash relativně nedávno,že má o hru zájem bla bla znáte to... Takže je evidentní že sem pouze čas od času chodí štvát hráče s jiným názorem, nikoli přispívat do komunity kam právě on/a patří. Ale nebýt zase lidí jako tito co chtějí být nenáviděny, tak pak bych možná neprávem nenáviděl, jiné kdo ví. Ovšem smutné je že právě lidi zde v komentářích mne odradili od toho si založit zde na tiscali účet, bohužel.
  • Nehodlám se tady nadále s Trisskou (nebo jakou pravou identitu vlastně má) dohadovat. Když mě nějaká hra nezajímá, nechodím SCHVÁLNĚ do vláken, abych zbytečně neštval fanoušky dané hry/žánru, které hra skutečně zajímá z jakýchkoliv důvodů, a nesbíral jen pohrdání, úšklebky a virtuální mínusy. Tomu se říká ohleduplnost. víš? Mimochodem, akčně laděných her je na trhu nejvíc, (taky bych raději RPG a strategie, ale holt trendy jsou jiné, s tím se nedá nic dělat) takže logicky budou časteji publikovány. A navíc existuje rozpis, kdy jaká hra vychází, může tedy nastat situace, že vyjdou dvě hry podobného ražení za týden/ nebo je recenzenti nestihnou održet sepsat v den vydání a tak musí chtě nechtě posouvat datum... Toť vše.
  • Chudinko, nebudeš teď mít trauma?
  • Tak grafiku bych neviděl jako vyloženě tragickou, ale určitě není dobrá, UDK je prostě příšerný engine, mně osobně spíš vadí velmi krátká životnost hry, dopředu vás ženou jen achievementy, boje jsou díky malým mapám velmi stereotypní atd.
  • Trisska
    Co takhle přejmenovat se na WarGames.cz? Prošla jsem si několik posledních stránek a vidím že o žádnejch jinejch hrách než válečných už nepíšete. Achjo.... *9*
  • Tak, kdo byl jako já zklamaný z RO2/RS, že už to není tak realistické jako jednička, tak pořád máme jednu naději na kvalitní hru a to Festung Europa http://www.festungeuropagame.com/ Je to od autorů módu Darkest Hour pro RO1 a poběží to na CryEnginu, má to být stejně realistické, jako bylo DH, žádné ústupky ani sci-fi jako v RO2...
  • nu vidíte...samá chvávla ale já jsem jaksi mimo....já jsem majitel Ro 2, RS jsem taky hrál...ale stejnak ta hra mne nějak nechytla...grafika je naprosto tragická, hratelnost ubohá....jediná atmosféra je na vysoké úrovni....ale jestliže hra někomu dodala co hledal a baví ho, tráví u ní spousty času je to jen dobře, mne osobně nechytla vůbec a beru jí více méně jako vyhozené peníze...
  • Škoda, že nevznikol nejaký mod na WWI, tejto hre by sadol ako riť na šerbel...
  • Spolu s Ro2 moja najobľubenejšia multiplayerovka. Je fajn, že to spojili dohromady a tak si hráč môže vybrať podľa nálady či chce bojovať v mrazivom Rusku, alebo v pálivej džungli. K dokonalosti snáď už chýba len japonský tank na nejakých väčších mapách.
  • Není tam protoze jedna strana byla ve vyhode vice nez druha. Stejna tak jako ostatní chybející mapy ci tunely na Iwo Jima. Proste balance.
  • No, já to mám tak napůl, mnohem víc než v RO2 se mi líbí rozdělení národů, ale map jsou až na Peleliu pro mě spíš zklamání. je to teď docela koridor. Asi nejvíc mě ale mrzí, že je strašně málo serverů na Classica.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit