Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2: Rising Storm - recenze
28.6.2013 | Tomáš Jung
123 příspěvků
-
Red Orchestra 1 a Darkest Hour, obě zmiňované jsou úplně jiný level než RO2. Dobrá byla i první America's Army, nevím jestli se to ještě hraje.
-
on to nejspíš myslel tak, že defaultní mapy v RO2 jsou vhodnější pro 32 hráčů než 64, což je pravda
-
Tak jinak, ukazte mi v tuto chvili lepsi hru nez je Ro2/Rs? Myslim historickou strilecku, muze byt ale i ze soucasnosti.
Kopete tady do hry, ktera si to vubec nezaslouzi. -
nerealistický je to hovínko, co se ti roztéká na hlavě
-
Boze ctu tve komentare a myslim, ze ty si na tu hru nastvany tak jako ja na Bf, to ale nechapu proc mas nahranych tolik hodin. Ja mam neco pres 100 hodin ale je to pro me nej strilecka na trhu.
-
Mas nahranych 200 hodin a jeste sis nevsimnul serveru pro 64 hracu? Nechapu...jinak nejlepsi servery jsou: uk realism a russian community.
-
Nechám to plavat, ale když někdo tohle dělá den co den, tak mě to přestává bavit. Chodím na Games každý den cca pět let, ale poslední rok je to k nevydržení. Drzost některých lidí je fakt neprůstřelná :) - vždyť takto se ten člověk prezentuje, není to jen o tom se vyjádřit.
-
Copa-k: Jo, nejlépe agentura D2D, chodit po domech jako ocas celý den a přemlouvat lidi na jiného poskytovatele elektřiny / plynu... A pak každodenní vymývání mozků v práci lol
-
Kallessin: Ty děláš, jakoby během 2.sv. neexistoval výcvik... Reálné taktiky v RO2 používat jdou, ale kvůli koridorovým mapám jsou úplně k ničemu
-
pokud jsi z prahy a mel bys opravdu zajem tak napis meil a ja ti poslu odkaz na agenturu kde te vezmou hned . Penize dostenes po kazdem od pracovanem tydnu nasledujici patek .
-
Jo díky :)
-
Ty seš schopnej přijít i na zábavu v růžovejch tangách, aby jsi se stal středem pozornosti. Připomínáš mi Ivu Pazderkovkou, ale ona to alespon bere s nadsázkou a humorem.
-
Za co ty mínuska? Kdo to aspoň trochu sledoval, tak ví, že Tripwire naslibovali před vydáním hory doly, že výjdou nové mapy, nové vozidla a to vše bude do pár měsíců po vydání... Kde to je? Mapy vyšly dva roky po vydání a byla to práce komunity, na vozidla v TW hodili bobek a zase to svěřili komunitě, která se s tím piplá už dva roky a výsledek pořád v nedohlednu. To, že jim rok trvalo hru odbugovat, je kapitola sama pro sebe a ta záležitost, kdy v DH zmizel seznam serverů a Tripwire aktivně banovali lidi na fóru, kteří pro to měli řešení, to byla normální prasárna, kvůli které u mě klesli úplně na dno. RO2 není úplně špatná hra, ale mohla být daleko lepší, kdyby se autoři marně nesnažili získat si hráče z CoD, kteří stejně na nějaké RO2 prdí... Kdyby design map měl hlavu a patu a nebyla to jen useknutá kopie skutečných map... Kdyby tanky byly aspoň trochu užitečné pěšákům atd...
-
To víš Trisko. Naše násilnická povaha zhrzených zabijáků se prostě musí projevit a to včetně redakce. Takže se nediv, když ti někdo uthne hlavu, nezvrací ti do krku a pak ti hlavu vrátí:)
-
Souhlasím s Vavřou, já teda hraju na random serverech, když nikdo nemluví tak začnu já a ono se to potom rozproudí... Za celou dobu co jsem hrál, teda asi 30 hodin (uznávám, není to moc, porovnáno s tebou), si pamatuju asi dvě hry, kde nikdo nekomunikoval, všichni šli sólo. Ale jinak jsme si navzájem pomáhali, velitel to řídil a fungovalo to. Jenom je prostě musíš komandovat
-
Kdyby jsi četl tiskovou zprávu pro vývoj, tak by jsi věděl, že systém Japonska byl přepracován do alternativní minulosti, ale jelikož nečteš, tak to nevíš.
-
Az datadisk a dlc budou světelný meče ať je to vic realny
-
Tam je možnost bojovat, je to válečná hra *1*
-
Sice to také není reálný boj, ale v airsoftu jsem s mým týmem dávali důraz na taktiku, vzájemné krytí a díky několika lidem, kteří ve skutečné válce byly, jsme používali i taktiku běžně používanou v reálném boji. Problém je, že dneska si nikdo (kromě těch co tam opravdu bojovali) neumí představit boje 2.sv.v. Už jen proto, že dnes je opravdu trend poměrně rychlého postupu, vyřešit boj co nejrychleji. Taktika se přizpůsobila výzbroji, lokalitě a protivníkovi. V druhý světový, ale bojovalo moc a moc lidí, kteří byli normálně kuchaři, řidiči, právníci a nevím co ještě. V jejich podání musela taktika vypadat úplně jinak. Už jen proto, že měli prostě jeden život. Žádný respawn. Ikdyž jsem hrál několik her, terý byli co se týče životů a lehkosti umírání poměrně hardcore, pořád mám v hlavě, nevadí, umřel jsem, v druhý bitvě to zkusím znova.
Nejlepší pocit zranitelnosti jsem zažil s jednou partou známých když jsme hráli battlefield Vietnam s hodinovým respawnem.
Ale jak je to vždy - Dobrý systém a herní mechaniky dávají tu možnost, ale je na každém hráči jak jich využije (často bohužel špatně) - btw sry za chyby -
Ale tak v tom případě majou aj oni právo na vyjádření vlastního názoru a holt, oni si myslí, že Trissčin názor je totální volovina *1*