Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že nevznikol nejaký mod na WWI, tejto hre by sadol ako riť na šerbel...
  • Podle mě byla jednička výborná, ale dvojka mě příjde lepší
    • Dvojka je dobrá, ale mohla být mnohem lepší. Podle mě jsou zásadní chyby tyto: 1. málo prostoru pro tanky - mají na výběr pouze dvě cesty, velmi omezené bojiště a navíc to trvá tak 3 vteřiny než ze spawnu dojedete na dostřel nepřítele. 2. levelování zbraní - toto si skutečně mohli autoři odpustit, hrát 25 levelů s krátkým zásobníkem je skutečně opruz. Nábojový pás do MG34, který se fasoval standardně dostanete až na 50. levelu a to je sakra dlouhá doba, než se k němu dostanete. Úplně nejhorší věc v levelování je PTRS na nejvyšším levelu - ničí tank na jednu střelu kamkoliv, je neskutečně frustrující potkat někoho na mapě, kdo tuto zbraň má. 3. žádné vozidla pro vojáky - očividně se s nimi ani nepočítali, protože pro ně není na standardních mapách prostor...
  • Takže nový mapy asi nebudou, co? Hra jako taková mě baví.. Něco takovýho jsem přesně hledal.. Battlefield realistický neni a ArmA je až moc, takže tohle je pro mě super, ale nebaví mě pořád hrát ty samý mapy, už mě to celkem štve.. :( Potřebuju nový :D!
    • existují servery zaměřené na custom mapy.
  • No, já to mám tak napůl, mnohem víc než v RO2 se mi líbí rozdělení národů, ale map jsou až na Peleliu pro mě spíš zklamání. je to teď docela koridor. Asi nejvíc mě ale mrzí, že je strašně málo serverů na Classica.
  • S hodnocenim bych nebyl az tak stedry, s kladnymi body z recenze lze vicemene souhlasit, ale zrovna u multiplayerove valecne hry bych videl jako velike zapory trojici tvorenou malym poctem map, ne uplne dobrou herni vyvazenosti a v neposledni rade zoufalou kombinaci netkodu/hitboxu.

To nic nemeni na tom, ze je to zabavna hra a chytla me po dlouhe dobe jako maloco, vic nez samotna dvojka RO, jen ze az tak vyborna neni z duvodu pomerne jasnych i po kratkem hrani. A vzhledem k tomu, kdo ji dela, se obavam, ze napravy toho, co by napravit slo, se bohuzel nedockame.
    • Co se ti nezdá na vyváženosti?
      • Tak třeba poměrny vítězství US x JAP na guadalu nebo saipanu - viz mimo jiné nedávnej patch, kde u guadalu zamkli první dvě zóny...
  • Tak, kdo byl jako já zklamaný z RO2/RS, že už to není tak realistické jako jednička, tak pořád máme jednu naději na kvalitní hru a to Festung Europa http://www.festungeuropagame.com/ Je to od autorů módu Darkest Hour pro RO1 a poběží to na CryEnginu, má to být stejně realistické, jako bylo DH, žádné ústupky ani sci-fi jako v RO2...
    • Náhodou Classic mod z RO2 je fajn, jenom najít server, kde běží je zázrak :-)
  • Hrál jsem betu asi 30h, pak vyšla full a mám sotva 20h.. Proč? protože mě těch pár map dokolečka fakt nudí... Čekám na mapy (Maggot Hill, Betio.. kde jsou?!) pak se k tomu vrátim.. na chvíly :D S kamarády nebo kolegy ze slovenska je to pecka, ale sám to radši nehraju
    • Taková je holt strategie Tripwire, udělat rychlokvašek plný nedodělků, shrábnout peníze a za rok po té hře už nikdo neštěkne... Všechno nového prakticky musí dělat komunita, celý Rising Storm je prakticky práce pár nadšnců, kteří to dělali jako mód, Tripwire ucítili šanci si na něčem vydělat, tak to od nich převzali... A až jim poteče do bot, tak budou ničit konkurenci jako když nedávno sabotovali servery s Darkest Hour jako velmi zoufalý pokus dostat víc hráčů do RO2 / RS.
      • Za co ty mínuska? Kdo to aspoň trochu sledoval, tak ví, že Tripwire naslibovali před vydáním hory doly, že výjdou nové mapy, nové vozidla a to vše bude do pár měsíců po vydání... Kde to je? Mapy vyšly dva roky po vydání a byla to práce komunity, na vozidla v TW hodili bobek a zase to svěřili komunitě, která se s tím piplá už dva roky a výsledek pořád v nedohlednu. To, že jim rok trvalo hru odbugovat, je kapitola sama pro sebe a ta záležitost, kdy v DH zmizel seznam serverů a Tripwire aktivně banovali lidi na fóru, kteří pro to měli řešení, to byla normální prasárna, kvůli které u mě klesli úplně na dno. RO2 není úplně špatná hra, ale mohla být daleko lepší, kdyby se autoři marně nesnažili získat si hráče z CoD, kteří stejně na nějaké RO2 prdí... Kdyby design map měl hlavu a patu a nebyla to jen useknutá kopie skutečných map... Kdyby tanky byly aspoň trochu užitečné pěšákům atd...
        • no, kamo nesuhlasim s tebou, ze rok im trvalo tu hru odbugovat :D Po vydani RS som dal tomu opat sancu a viac menej, bugy su tu stale tie iste a najviac ma dojalo, ze v singlaci stale, ked preskocite cutsceny, tak hra padne do desktopu bez jedinej chybovej hlasky, hra stale neuklada niekedy graficke nastavenia, nastavenia mysi ci si to resetne kedy sa jej zachce, pada to atd..

Tripwire tu hru totalne zabil, a to som si kupil limitku a tesil sa na nu. Ako chapt nechapem,c i tam maju takych amaterov a len nejakych moderov alebo co, ale UT3 je odladeny engine, aj Jozko Mrkvicka s nim vie pracovat a ani to tak odfajcia, same bugy, crashe a o optimalizacii ani nehovoril.
          • Máš pravdu, já to špatně formuloval. Rok trvalo dát hru do hratelného stavu, úbytek hráčů během prvních dvou týdnů od vydání hovořil za vše - z víc než 10 tisích jich zůstalo necelé 2. Bugů je tam stále hafo i když převážně jsou to maličkosti, ale i tak občas dost otravují hru - třeba velmi špatně funkční interface, který nepřesně vypočítává kolik funkcí je zabraných atd, často se nejde spawnout nebo je spawn vynechán a hráč musí čekat další půl minuty, zvuky blbnou (polovina jich zmizí), pokud dáte headshot ležícímu, tak udělá salto ve vzduchu, tanky jsou zabugované skrz na skrz - často se stává, že se jakoby nenačte hitbox pro věž tanku, takže když do ní střílíte, tak střela letí skrz atd. Řemeslně je to skutečně na velmi amaterské úrovni a občas to působí, jakoby to dělalo pár nadšenců
      • Paulcz
        Mě by docela zajímalo kde mají ty trasportéry co slibovali už při vydání RO2 :)
  • Nevim jak tady, ale mapy v RO2 jsou pro 32 hráčů a ne pro 64 (vyjma komunitních map, které jsou daleko, daleko kvalitnější, než od tripware).
    Mám v RO2 nahráno přes 200hodin a jen jednou jedinkrát jsem zažil, že nepřátelský tým (vlastně klan) dokázal spolupracovat, komunikovat, myslet....dali si nás během 5 minut. A i z pozice protihráče to byl úžasnej zážitek.
    Jinak děs a bída, zblblé děti zvyklé z BF rushovat druhej konec mapy, sem tam vystřelit pánubohu do oken a rozum projistotu odložili. Ta hra se hraje na vyčerpání posil - tj. likvidaci protivníka a ne na tupý zabírání CapZone.
    Překvapivě kvalitně se RO2 hrála na ruských serverech. Asi jediná hra, kde má smysl hrát s ruskými hráči :-)

Já jsem vůbec v porovnání s RO1 nenarazil na server, kde by se scházeli klany a hráli proti sobě.
    Jak pak se RO1 a RO2 hraje ted? Snad servery nesejí prázdnotou? RO2 jsem si po 3/4 roce znovu nainstaloval a i o RS začal přemýšlet.....
    • Mas nahranych 200 hodin a jeste sis nevsimnul serveru pro 64 hracu? Nechapu...jinak nejlepsi servery jsou: uk realism a russian community.
      • on to nejspíš myslel tak, že defaultní mapy v RO2 jsou vhodnější pro 32 hráčů než 64, což je pravda
    • Souhlasím s Vavřou, já teda hraju na random serverech, když nikdo nemluví tak začnu já a ono se to potom rozproudí... Za celou dobu co jsem hrál, teda asi 30 hodin (uznávám, není to moc, porovnáno s tebou), si pamatuju asi dvě hry, kde nikdo nekomunikoval, všichni šli sólo. Ale jinak jsme si navzájem pomáhali, velitel to řídil a fungovalo to. Jenom je prostě musíš komandovat
    • Nevím na jakých serverech si hrál, ale ja chodím prakticky jen na 2 servery z RO2, a prakticky vždy se v týmu ze 32 hráčů najde někdo, kdo řídí hru přes hlasový chat, a dalších pár lidí, kteří chtějí spolupracovat a navzájem se krýt. A jsou to obyčejné public servery. *4*
    • davidBray
      jenže tohle není hrou, ale těma kdo ji hraje. v RS nebyl problém, aby mě borecz mýho týmu asi 10x za sebou rozsekal katanou. Může za to ta hra? Samozřejmě, že ne, ale prostě to individuum za tím PC. I v BFBad Com. vietnam, jsem hrál na serverech, kde byla spolupráce naprosto běžná a hra pak člověka baví o 100% víc.
      • Jak říkám, nahráno 200hodin, ale jen pár serverů, kam jsem chodil...a nebyly to klan servery, jako v RO1. Tam si člověk užil víc srandy. Ano hra je supr, geniálně vyřešený pohyb hráče, střelba. Všechno to tam funguje.
        Taky je třeba pochválit Classic mod, ten dotáhl mechanismy k dokonalosti. Jenže serverů, kde běžel, bylo jak šafránu.
    • nezejí, já vím
  • nu vidíte...samá chvávla ale já jsem jaksi mimo....já jsem majitel Ro 2, RS jsem taky hrál...ale stejnak ta hra mne nějak nechytla...grafika je naprosto tragická, hratelnost ubohá....jediná atmosféra je na vysoké úrovni....ale jestliže hra někomu dodala co hledal a baví ho, tráví u ní spousty času je to jen dobře, mne osobně nechytla vůbec a beru jí více méně jako vyhozené peníze...
    • Tak grafiku bych neviděl jako vyloženě tragickou, ale určitě není dobrá, UDK je prostě příšerný engine, mně osobně spíš vadí velmi krátká životnost hry, dopředu vás ženou jen achievementy, boje jsou díky malým mapám velmi stereotypní atd.
  • gta 4 je lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit