Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2: Rising Storm - recenze
28.6.2013 | Tomáš Jung
123 příspěvků
-
Taková blbost. Grafika jako na PSX! Proč něco takového vydávají, když je tu CoD? Vždyť tohle nikdo nemůže hrát.
-
-
Špíš atari 2600 *15* *15* *15*
-
Ano.Jestli tohle má grafiku jako hry na PSX,tak CoD má grafiku SEGA Dreamcast *3*
-
Kromě lidí kteří mají radši propracovanou mp hru než přehypovaný titul která je už 3 roky továrna na peníze.
-
-
Co takhle přejmenovat se na WarGames.cz? Prošla jsem si několik posledních stránek a vidím že o žádnejch jinejch hrách než válečných už nepíšete. Achjo.... *9*
-
-
To víš Trisko. Naše násilnická povaha zhrzených zabijáků se prostě musí projevit a to včetně redakce. Takže se nediv, když ti někdo uthne hlavu, nezvrací ti do krku a pak ti hlavu vrátí:)
-
-
www.youtube.com/watch?v=2AzoFLwP_ZQ
-
Jeste ze o tři články níže se píše o Civilizaci :D
-
-
Tam je možnost bojovat, je to válečná hra *1*
-
-
Chudinko, nebudeš teď mít trauma?
-
-
Nehodlám se tady nadále s Trisskou (nebo jakou pravou identitu vlastně má) dohadovat. Když mě nějaká hra nezajímá, nechodím SCHVÁLNĚ do vláken, abych zbytečně neštval fanoušky dané hry/žánru, které hra skutečně zajímá z jakýchkoliv důvodů, a nesbíral jen pohrdání, úšklebky a virtuální mínusy. Tomu se říká ohleduplnost. víš? Mimochodem, akčně laděných her je na trhu nejvíc, (taky bych raději RPG a strategie, ale holt trendy jsou jiné, s tím se nedá nic dělat) takže logicky budou časteji publikovány. A navíc existuje rozpis, kdy jaká hra vychází, může tedy nastat situace, že vyjdou dvě hry podobného ražení za týden/ nebo je recenzenti nestihnou održet sepsat v den vydání a tak musí chtě nechtě posouvat datum... Toť vše.
-
-
plně souhlasím... štve mě tu už dlouho navíc Trisska si stěžuje, že se píše jenom o válečných hrách, ale byl/a to právě on/a, kdo nedávno komentoval akční bojovou mlátičku Zeno clash relativně nedávno,že má o hru zájem bla bla znáte to... Takže je evidentní že sem pouze čas od času chodí štvát hráče s jiným názorem, nikoli přispívat do komunity kam právě on/a patří. Ale nebýt zase lidí jako tito co chtějí být nenáviděny, tak pak bych možná neprávem nenáviděl, jiné kdo ví. Ovšem smutné je že právě lidi zde v komentářích mne odradili od toho si založit zde na tiscali účet, bohužel.
-
-
Jako fakt... "no a co?"
Tvařme se aspoň trošku "demokraticky" a nechte ji ten názor. Nic pohoršující nenapsala a udivuje mě, kolik vášně se tady kolem toho napíše. (a není to poprvé) Taky sem si čas od času tady přečetl její či jeho komentáře a není tam nic, co by mělo zdravě uvažujícího člověka naštvat. Spíš mam dojem o Vás, že jste hotoví fanatici, až doslova virtuální hrdlořezy, co neakceptují nikoho názor. Na nikoho tady slovně "Trisska" neutočí a jestli je to žena, muž, transvestita, nám všem to může být tak akorát jedno. Anonymita některým pomáhá v projevu sebe sama asi tak stejně, jak Vy tady někoho můžete osočovat... hmm trochu si to protiřečí. :-D
Prostě smýšlejte aspoň trošku "demokraticky", tolerujte. Svoboda projevu platí pro všechny! No očerňovaní něčího jména na NETu je prakticky to samé, co očerňování jména v svém okolním životě. A to něco vypovídá o mentalitě a důvěryhodnosti dané osoby, co očerňuje.
Peace. ;-) -
-
Nechám to plavat, ale když někdo tohle dělá den co den, tak mě to přestává bavit. Chodím na Games každý den cca pět let, ale poslední rok je to k nevydržení. Drzost některých lidí je fakt neprůstřelná :) - vždyť takto se ten člověk prezentuje, není to jen o tom se vyjádřit.
-
Ale tak v tom případě majou aj oni právo na vyjádření vlastního názoru a holt, oni si myslí, že Trissčin názor je totální volovina *1*
-
-
A vas to jako fakt stve nebo obtezuje?
-
-
-
-
-
Pff hra je to dost nerealistická, obzvláště výbava japonské armády dost pokulhává. Kde jsou nějací mechové a třímetrové meče?
-
-
tie su len v zakupenej verzii...cracknuta to nema ;)
-
mne to prijde vtipny, nevim co ti suchari tady maj
-
-
Já myslím, že to spousta blbců nepochopila.
-
-
nerealistický je to hovínko, co se ti roztéká na hlavě
-
Ty seš schopnej přijít i na zábavu v růžovejch tangách, aby jsi se stal středem pozornosti. Připomínáš mi Ivu Pazderkovkou, ale ona to alespon bere s nadsázkou a humorem.
-
Kdyby jsi četl tiskovou zprávu pro vývoj, tak by jsi věděl, že systém Japonska byl přepracován do alternativní minulosti, ale jelikož nečteš, tak to nevíš.
-
Az datadisk a dlc budou světelný meče ať je to vic realny
-
-
Nevím co se vám všem zdá na RO2 výrazně nereálnějšího než na RO1. Chování zbraní měla RO1 naprosto špatně. Zpětný ráz byl strašně přehnaný a voják nedokázal střílet během zaměřování. Jelikoš zamíření trvalo vteřinu tak človek musel čekat když v situaci ve které jde o život voják přilepí zbaň k oku. Navíc pokud jste zadali příkaz vojákovi například zamíření dřív než voják dokončil předchozí příkaz tak ho nevykonal.. ovládání bylo strašně krkolomné. Mimochodem než se do mě pustíte - mám 150 hodin na RO1 a byla to moje nejoblíbenější hra.. než vyšla reálnější dvojka.
-
-
A to jsem ještě nezmínil, jak moc rychle běží postavy ve dvojce, tady se opravdu o nějaké realitě bavit nedá... V trucmodu Classic je to OK, ale ten nikdo nehraje, takže je prakticky k ničemu
-
Tak s tím já nesouhlasím, mně to zaměřování v jedničce přišlo v pohodě, ze začátku nezvyk, ale jak se člověk naučí, tak pohoda. Na blízku snad není potřeba zaměřovat když můžeš střílet od pasu - trochu cviku a i s flintou můžeš od pasu sejmout někoho třeba i na 20m. Mně by zbraně v RO1 přišly takové opravdovější, nedokážu přesně říct proč, ve dvojce mám vždy pocit, že mám v ruce nějakou plastovou hračku. Navíc ten účinek zbraní ve dvojce dost pohnojili, kdysi jsme to s kamarádem důkladně testovali a i s MG34 často jedna kulka do srdce nestačí, v RO1 stačila jedna rána do hrudníku nebo hlavy a nepřítel byl okamžitě kaput, navíc tam šla vystřelit zbraň z ruky, což byla super věc, která v RO2 hodně chbyí. Jestli mě něco fakt hodně štvalo na jedničce, tak to bylo sbírání věcí ze země, kdy jste často pobrali vše, jen ne to, co hráč chtěl :) Dvojka je v tomto směru o trochu lepší, ale také se mi často stávalo, že něco nešlo vzít a nebo že spadlý granát se vznášel 10cm nad zemí a procestoval takhle celou mapu...
-
-
No já třeba z SVT-40 střílel a v RO2 je naprosto přesně... v RO1 ty zbraně kopou jak šílený.. z PPŠ se skoro nedá střílet a v reálu to byla zbraň známá svojí ovladatelností.
-
-
Jestli to není rukama... V RO2 jsou ty zbraně až moc jednoduché na ovládání
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=KXWueNg4_FM
věr mi, že tak jak se chovají zbraně v RO1 v reálu opravdu neplatí. -
-
Už když jsem střílel poprvé jsem měl tak 3x lepší kontrolu zbraně než chlapík v RO a to mě bylo v té době 16 let.
-
-
-
-
-
-
Má cenu dnes ještě kupovat Red Orchestra 1 (Darkest Hour)? Hraje to ještě někdo?
Je opravdu jednička o tolik lepší než dvojka (ve dvojce mám odehráno 100h) -
-
Můžu potvrdit. Darkest Hour se stále hraje a pořád to má šťávu na rozdíl od RO2.
-
Krátké gameplay videa, které tě musí přesvědčit... RO1: http://www.youtube.com/watch?v=Nc_3REIvpi4 ... Darkest Hour: http://youtu.be/6XWchMcFwfQ
RO1 jsem už chvíli nehrál, takže nevím, jestli se to ještě hraje, ale DH se pravidelně hraje na dvou serverech, jeden tankový a jeden 29th, který bývá stabilně plný (70 hráčů) - tento server je skvělý, hodně teamplaye, dobré mapy atd.
-
-
to jsi mě špatně pochopil, měl jsem tím na mysli, že je jiný pohled z pozice úředníka, který prošel nějakým výcvikem a rve se v bitvě o svůj život (zemi, kamarády atd..) a pohled, který má na věc, středoškolák, kterého zajímá zábava.
Plus mi přišlo (jen můj názor), že systém postupu v levelech trochu vybízí k hraní na fragy. Prostě mi to moc nesedí k snaze vytvořit válečný simulátor. Nebo aspoň něco na ten styl. -
-
Ziskavani urovni je spjate se ziskavanim bodu ve hre, ale ty se ziskavaji v daleko vetsi mire (klidne i v pomeru 10:1) tymovou hrou, zasobovanim kulometniku, zabiranim vlajecek, chranenim velitele/spawnovanim jednotky, kdyz jste velitel a dalsimi akcemi, ktere prave nejsou jen fragy.
-
-
Aha díky za vysvětlení.. Já měl vždycky nejradši Classic mod
-
-
no.... to je právě ono. Dát hráči jen 3 životy na mapu, hra by vypadala úplně jinak.
-
-
On je v RO2 mód Countdown (tuším, že se tak jmenuje) a hraje se to tak, že každý hráč má na 1 kolo 1 život (takový Search a Desroy) a udělali to, aby si toho života lidi víc vážili a hrálo se víc takticky. Dopadlo to tak, že Countdown se vůbec nehraje a všechno se klasicky mastí na Territory...
-
-
Nevím, jestli to přepracovali, ale v původní RO2 to fungovalo tak, že hráči měli útočit ve vlnách na CapZony. Byl tam problém dost krátkýho časovýho omezení a umístění respownů (myslim, že tam 3 životy byly, nebo nějak tak omezený). Prostě taková "žabomyš" ani jedno ani druhý. Zábavnej mi nepřišel. A serverů, kde by běžel taky zrovna moc nebylo.
-
-
-
-
grafika je jak medal paciffic aassault *6*