Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší dabing měli Worms Realtime: „Ježíš, vždyť já jsem úplně všude, všude kolem“, „ÓÓÓ, mám oko v žaludku“

K nejlepším hrám bych jednoznačně zvolil Ramonovo Kouzlo, kdyby to nebylo od Slováků.

• PLuto.petr

Ramonovo kouzlo není od Slováků...

• Dáme si citaci, jo?

'Ramonovo kouzlo  je počítačová hra pro MS-DOS, grafická adventura vyvinutá slovenskými Riki Computer Games. Vydaná roku 1995 českou firmou Vochozka Trading, je určena hráčům od 11 do 99 let.'

• PLuto.petr

A ta citace bohužel není pravdivá. Hru vytvořil Michal Janáček, spoluzakladatel studia Pterodon.

• chargeBR

Skoda ze jste nezminili treba Agenta Mlicnaka ci Draci Historii :) ale chapu polda je polda. Jinak vseci zminuji spellcross tak ja ho taky zminim i kdyz slovenska hra, tak naprosto excelentni (a nikdy nedohrana bohuzel). Je mozne ji rozjet na androidu mimochodem, na mobil to moc neni ale na tabeltu uz by to mohlo jit ;]

• PLuto.petr

Agent Mlíčňák je polský, pouze přeložený do češtiny. O Dračí historii jsem taky uvažoval, ale  do mého top ten se nakonec nedostala.

• rohlos

A vzpomenete si někdo na Mutarium od Zimy? Teda na tom jsem strávil nějakej ten pátek.

Docela revoluční bylo pro mě to, si sestavovat roboty a zkusit nepovedenou misi znova... I ty 3D animace vlastně na tu dobu nebyly tak hrozný a navíc česky namluvený...

Jooo, to byly časy, když jsme to s bráchem chodili v neděli před obědem hrávat k tatovi do práce.😀

• Za mne určitě - 1. Mafia

2. Euro Truck Simulator 2

3. Machinarium

4. Mafia 2

5. Arma 2

• ravux

1. Mafia

2. Kingdom Come: Deliverance

3. Posel smrti

• triptich

pekný rebríček. trošku by som si ho prehádzal, ale dosť verne kopíruje ten môj. ja by som ale pridal space engineers, mafiu 2, sériu UFO, veľmi podarené adventúry - skeldal 2, posel smrti, agent mlíčňák, horké léto, oslí ostrov, ... no vlastne toto všetko už bolo vymenované a chápem, prečo sa to do výberu nedostalo.

• KrPa

v zebricku zadne adventury ??

• ravux

Tak jestli je nekde Chrchel nebo Botanicula, analogie flashovych prohlizecovych hricek z devadesatych let, a neni tam ani Posel Smrti (jednicka, ne skopcakem zprznena pokracovani), tak bych si o takovem zebricku valne iluze nedelal.

• Derp_1337

"Nejlepší" hra je velmi subjektivní věc. Někomu se líbí tohle, někomu zase něco jiného. Je potřeba se povznést nad tím, že se někomu jinému nelíbí ty samé hry jako tobě.

• Těch 15 her v podstatě libovolném pořadí. Dal bych přednost American Truck Simulator, ale je jedno, jestli to, nebo ETS2. Ještě že jste nezapomněli na Vietcong! Pro mě osobně nejlepší střílečka spolu s Battlefield 2. 

• Coffin.Corner

Obecně se fanoušci trilogie shodují, že UFO: Aftershock byl o hodně vylepšený Aftermath a UFO: Afterlight, zase zajímavý posun v tomhle směru. Čímž chci naznačit, že z trilogie UFO od Altaru byl Aftermath nejhorší a místo v žebříčku by si zasloužily spíše dva novější díly ;)

A taky by za zmínku stál další český a celkem povedený počin: UFO Extraterrestrials :) 

• rothor

1. Space Engineers, 2. Arma 2 a 3, 3. DayZ, 4 Posel Smrti.

Hned si jdu nainstalovat Engineery :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit