Redakční anketa: 15 nejlepších českých her
-
Nejlepší dabing měli Worms Realtime: „Ježíš, vždyť já jsem úplně všude, všude kolem“, „ÓÓÓ, mám oko v žaludku“
K nejlepším hrám bych jednoznačně zvolil Ramonovo Kouzlo, kdyby to nebylo od Slováků.
-
-
Ramonovo kouzlo není od Slováků...
-
-
Dáme si citaci, jo?
'Ramonovo kouzlo je počítačová hra pro MS-DOS, grafická adventura vyvinutá slovenskými Riki Computer Games. Vydaná roku 1995 českou firmou Vochozka Trading, je určena hráčům od 11 do 99 let.'
-
-
A ta citace bohužel není pravdivá. Hru vytvořil Michal Janáček, spoluzakladatel studia Pterodon.
-
-
-
-
Skoda ze jste nezminili treba Agenta Mlicnaka ci Draci Historii :) ale chapu polda je polda. Jinak vseci zminuji spellcross tak ja ho taky zminim i kdyz slovenska hra, tak naprosto excelentni (a nikdy nedohrana bohuzel). Je mozne ji rozjet na androidu mimochodem, na mobil to moc neni ale na tabeltu uz by to mohlo jit ;]
-
-
Agent Mlíčňák je polský, pouze přeložený do češtiny. O Dračí historii jsem taky uvažoval, ale do mého top ten se nakonec nedostala.
-
-
A vzpomenete si někdo na Mutarium od Zimy? Teda na tom jsem strávil nějakej ten pátek.
Docela revoluční bylo pro mě to, si sestavovat roboty a zkusit nepovedenou misi znova... I ty 3D animace vlastně na tu dobu nebyly tak hrozný a navíc česky namluvený...
Jooo, to byly časy, když jsme to s bráchem chodili v neděli před obědem hrávat k tatovi do práce.😀
-
Za mne určitě - 1. Mafia
2. Euro Truck Simulator 2
3. Machinarium
4. Mafia 2
5. Arma 2
-
1. Mafia
2. Kingdom Come: Deliverance
3. Posel smrti
-
pekný rebríček. trošku by som si ho prehádzal, ale dosť verne kopíruje ten môj. ja by som ale pridal space engineers, mafiu 2, sériu UFO, veľmi podarené adventúry - skeldal 2, posel smrti, agent mlíčňák, horké léto, oslí ostrov, ... no vlastne toto všetko už bolo vymenované a chápem, prečo sa to do výberu nedostalo.
-
v zebricku zadne adventury ??
-
-
Tak jestli je nekde Chrchel nebo Botanicula, analogie flashovych prohlizecovych hricek z devadesatych let, a neni tam ani Posel Smrti (jednicka, ne skopcakem zprznena pokracovani), tak bych si o takovem zebricku valne iluze nedelal.
-
-
"Nejlepší" hra je velmi subjektivní věc. Někomu se líbí tohle, někomu zase něco jiného. Je potřeba se povznést nad tím, že se někomu jinému nelíbí ty samé hry jako tobě.
-
-
-
Těch 15 her v podstatě libovolném pořadí. Dal bych přednost American Truck Simulator, ale je jedno, jestli to, nebo ETS2. Ještě že jste nezapomněli na Vietcong! Pro mě osobně nejlepší střílečka spolu s Battlefield 2.
-
Obecně se fanoušci trilogie shodují, že UFO: Aftershock byl o hodně vylepšený Aftermath a UFO: Afterlight, zase zajímavý posun v tomhle směru. Čímž chci naznačit, že z trilogie UFO od Altaru byl Aftermath nejhorší a místo v žebříčku by si zasloužily spíše dva novější díly ;)
A taky by za zmínku stál další český a celkem povedený počin: UFO Extraterrestrials :)
-
1. Space Engineers, 2. Arma 2 a 3, 3. DayZ, 4 Posel Smrti.
Hned si jdu nainstalovat Engineery :)