Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789

Kdyby Mafia nemela cesky dabing a titulky jeji obliba by byla s bidou polovicni.

• ravux

A vis co jeste? Kdyby moje auto nemelo ctyri kola, tak by jezdilo pomaleji, nebo vubec. Bomba, co?

• Corvus

Zabilo, Grigoriji Jefimoviči! :-)

• cumpi3

V Cesku asi jo. Přeci jen Mafia zasáhla hráče všech generací, mě v době vydaní táhla na deset a všichni pařani v mém věku se bavili hláškama ze hry (Ano, mluvím hlavně o TOMHLE :)) a slintali jsme nad příběhem. Je jasný, že bychom to stejně pařili, jako třeba Vice City, ale asi by nám to tak k srdci nepřirostlo. 😉

• Jack1947

Trochu nechápu Vietcong až 6té místo, nicméně MAFIA je klasika hrál to každý pecka 1místo snad nebylo větší hry. Jediná konkurence GTA která ho tehdy v leččems přeběhla dodnes si pamatuji to PREVIEW v tehdejším levelu... mám pocit že byla ještě před GTA3.

Kingdom come nevím 4 místo možná ano, Hiddeny jasné Arma3? hmm hlavně podle mě Flashpoint  to taky bylo ve své době peckoidní sice ten simulátor z kterého to vzniklo nebyl nic moc ale hra pecka! I když jsem to hrál až od spolužáka někdy 2004-2005... na prvním mém pořádném pc.

• Co všichni mají s tou Mafií? Vždyť to byla celkem nudná hra typu „několikrát přejeď město tam a zpátky a občas něco vystřílej“. Moc nechápu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit