Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maxianimal

Děkuji za názor

• To náhodou vím velmi přesně a D2R je jím zářným příkladem. 🙂

• Protože jím je?

• Tak to byl špatný příklad, protože jen dokázal, že mám pravdu já. 😇

• Derp_1337

Hele, každý má právo na svůj názor.

Ty si třeba myslíš, že by jsme všichni měli Blizzard chválit za to, že konečně udělali něco, co zajímá hardcore fanoušky.

Ale zase na druhou stranu, kdyby ta firma poslední roky nešla do hnoje a nestal se z ní "zlý" korporát, tak by žádné takové PR kroky nemusel dělat. Snesla se na ně velká vlna kritiku, a tak teď logicky dělají různé PR kroky, aby se zase udobřili s fanoušky. Otázkou jenom zůstává, jak dlouho jim to vydrží než zase naběhnou do starého modelu...

• goyim

D2R není a nemělo být konkurencí pro moderní ARPG, tím bude D4 a PoE2. Je to pocta legendě a sakra dobře řemeslně provedená - D2 obsahuje neskutečný množství assetů a kdo se trochu orientuje ve 3D grafice musí vidět, že tohle něco stálo. Jen těch 30 minut komplet nových CGI potvrzuje vážnost s jakou to uchopili. Že zachovali gameplay (i s neduhama, kterýma trpí) bylo pointou, hardcore fanoušci to ani jinak nechtěli - a Blizzard během alphy a bety pečlivě naslouchal. Měnili každou blbost od odstínů barev až po ikony v inventáři. Dokonce i spolupracovali se streamerama D2 a slíbili, že pokud hra bude aktivní po vydání, tak jsou ochotní jí dál ladit, přidat nějaký obsah, udělat radikálnější změny (pravděpodobně pod samostatným odděleným módem hry), které si přála ta neortodoxní část komunity, takže je tu snaha zavděcit se všem. Prioritou ale bylo kvalitně postavit ten základ. A to se podařilo. Celé se to tváří jako upřímný fan service. Zřejmě se poučili z W3R fiaska.

Blizzard prostě po letech udělal něco správně, naslouchá komunitě a místo pochvaly tady redakce rozjímá nad tím, že je 20 let stará hra už tolik nebaví, po tom, co v ní utopili stovky hodin. To mě po.. ;} Holt kdo chce psa bít...

• zanek.s

Asi jako mít po 20ti letech opět tu stejnou "slečnu".  Jako dobrý, ale to nadšení už je jaksi pryč    😉

• romando

Takto: Je to furt D2, baví ma to a je to graficky velmi vkusne zlepšené. V podstate som dostal to, čo som očakával. Jediné čo mi malinko chýba je plná podpora 21:9 monitorov, ale našťastie je to "aspoň" 19:9. U mne dobrý!

• J.V.Stalin

Jak říkáš, každý máme jiné chutě. Mě prostě jen trojka pije krev tak moc, že mám potřebu její nedostatky pořád někde ventilovat 😀

Jako třeba zcela směšnou obtížnost, kdy jsem při prvním průchodu nepoužil jedinou (!!!) lahvičku na léčení, protože mi každý nesmysl doplňoval HP. V té hře prostě nešlo umřít, protože dmg, který mi způsobovali nepřátelé, byl nižší než HP, které jsem získával. Parodie na gameplay...

Stylizace a všechno kolem jí je výsměch sérii. Atmoféra kompletně spláchnutá do kanálu. Samotný Diablo vypadá jak kdyby vylezl z nějakého dětského komiksu.

Příběh o kterém se Blizzard kasal, jaká je pro něj teď priorita mi přišel koncepčně mnohem horší, než v prvních dvou dílech. V jedničce na svoji dobu dostačující, dvojka s retrospektivním vyprávěním taky dobře šlapal. Ve trojce vidíme směšný útok na nebe, vykastrovaného Tyraela atd...

A dodnes mi nikdo nevysvětlil, proč postavám dávám do rukou zbraně, které vůbec nepoužívají 😀

• Pro mě má D2 jednu zásadní vlastnost, kterou u moderních hack'n'slash nevidím - na úrovni HELL je spousta resistencí a imunit a hra mi dává pěknou kombinaci skillů, zbraní, vybavení, runovejch slov a hirellings na jejich prolomení. Je to docela těžký, udělat tu postavu tak, aby na HELL fakt fungovala, chce to zkoušet, bádat, hledat dobrej loot atd... Fakt neznám jiný hack'n'slash který by tohle nabízelo. Hrál jsem Grim Dawn, Wolcen, Path of Exile, D3, tak 30-50 hodin na každou hru. Na každý se mi něco líbí, ale podobnej systém jako má D2 jsem nenašel... po čase se to změní v nudnou klikačku, u který člověk vůbec nemusí přemejšlet a koumat. Jestli někdo víte o hře s podobnym systémem, tak sem s tim!!! 

Sice úplně jinej žánr, ale podobnou srandu jsem si užil v Mass Effect 3 MP - taková spousta skillů, zbraní, vybavení, komba, ta radost prolamovat brnění, štíty, bariéry, aaaaaaahhhhhhhh, herní extáze!

Dík redakci za tohle, dobrý téma na pokec :-)

• 0011

100 lidí 100 chutí, já mám trojku i na switch a tenhle remaster na něj koupím taky, ale až půjde nejen crossprogress ale i crossplay. Mě ve trojce naopak spoustu věcí vyhovuje včetně takových nepodstatných detailů jako že konečně je vidět všechen gear.

• Grindování je základní stavebni kamen vsech ARPG a mmo her obecně.  Pakliže tě grind nebaví, tak tyto žánry nejsou pro tebe.

U Diabla je grind nezbytný pro postup na vyšší obtížnost. Pro mnohé hráče hra končí zabitím Balla na obtížnost hell. Pro jiné hráče jako jsem já hra v tuto chvili teprve začíná 😀

• dworkin

Ne že by teda existovala definice, která jasně odděluje remake od remasteru.

A teda mě ten rozdíl zajímá jen po stránce finanční a tady jsem za svých tisíc korun dostal spoustu práce navíc, takže ať už remake nebo remaster, za mě dobrý.

• J.V.Stalin

Bezva, takže jsi nám ukázal, že vůbec nevíš co je to remake. Ok chápeme a dál?

• J.V.Stalin

Já jsem taky hrál trojku až po aukcích a stejně mám hořké vzpomínky, protože to byla strašná hra. Vlastně takové pohádkové Diablo. V podstatě jeden velký omyl, ale tou dobou už stejně Blizzard nestál za nic, takže jsem to asi měl čekat. Hra, ve které mi ostří meče rozhoduje o tom, jak silné poškození bude mít váza kterou házím to snad ani nejde slušně komentovat...

Zpětně mě mrzí, že jsem za to vůbec platil.

• Maxianimal

Není, ale řekni nám, proč žiješ v bludu, že to je remake?

• Thyrmael

Naozaj je to taký rozdiel ? Podľa mňa je úplne jedno či niekto hrá hru kôli ťomu že chce dosiahnuť čo najlepšie vybavenie alebo niekto zahrá hru len tak, aby niečo hral. Venuje sa niečomu, čo ho baví a čo dobre pozná. Ono totiž po pár rokoch hrania aj tak ľudia alebo prestanú hrať úplne, alebo si vyberú nejaký hru, ktorá mu vyhovuje a roky hrajú tú istú hru dookola. Nielen preto že nemajú toľko času, ale aj preto, že sa toho s novými hrami veľa nemení. Trochu lepšia grafika, ale herné mechanizmi plus/mínus to isté. Stačí sa pozrieť na rebríček Steamu, ake hry sú najhranejšie. Hráči sa vracajú k tým istým hrám a hrajú ich roky.

Tak prečo nie Diablo,  na obtiažnosť "hell" na ktorú je ale potrebné sa trochu pripraviť, prípadne hrať "ladder" ? Naviac, hra je prístupná všetkým. Je tam SP aj MP, obtiažnosti podľa chuti, je tam niečo pre casual aj hardcore hráčov. Neobsahuje to žiadne mikrotranzakcie, nikto nikoho grindovať nenúti, robia to len fandovia, čo hrajú end-game. Inak sa to dá hrať z toho čo padne po ceste.

• To byl jen příklad, každopádně si o tom něco zjisti ať  zas nejsi někde za blbce. 

Měj se🙋‍♂️

• Tak staci to hrat na HC

• dworkin

Jo, myslím, jinak bych se po ní neptal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit