Redakční konflikt: Je nové Diablo skvělé, nebo zoufale zastaralé?
-
ale je zasadni rozdil, pokud stereotyp prijde, protoze uz si clovek osaha ve hre vse nebo je to zakladni stavebni kamen jako u vsech grindovacek
ty hry jsou v podstate prazdny a jediny, co hrace u toho drzi je doufani, ze treba uz priste jim konecne padne to, co chteji/potrebuji
coz je pro me neco mezi zvrhlosti a socialnim inzenyrstvim
to jestli nekdo "vie kde a co grindovat" na tom nic nemeni, to je mozna
uplne to nejsmutnejsi, ze se musi stravit desitky hodin grindovanim, aby
clovek mohl grindovat spravne -
Argumentační klam apel na autoritu. Nezájem. Je to remake.
-
Ne. Je to remake. Modeři obvykle nepředělávají kompletní textury.
-
Myslíš, že ta recenze má nějaký význam? Je to úplně ta samá hra jako před 2 dekádami. Není to žádný remake.
Mladší hráči si něco takového spíš nekoupí, protože to má už fakt zastaralé herní mechanismy. Tohle je jenom pro nostalgiky, co si chcou připomenout tehdejší dobu.
-
Za mě naprosto perfektní. Přesně takové jako kdysi, jen v hezčím kabátku. Dali nám přesně to, co slíbili. Nic víc, nic miň. Po letech konečně něco, co mě zase baví.
-
"This is not a remake," says Rod Fergusson, who's been in charge of all things Diablo at Blizzard since early 2020. "We're not trying to reverse-engineer the game and build it from scratch to look like D2. This is D2. This is the same core gameplay, the same story and tone, even the same voices of the same actors."
-
Tohle hlavně není remake...
-
Čo presne si malo všimnúť viac ľudí už pred 24 rokmi ? Môžete to trochu špecifikovať ? Ak ide o stereotyp a repetetívnosť, tak tam môžeme zaradiť snáď každú jednu hru. V každej jednej dookola hráč robí to isté. Akýkoľvek žáner bez výnimky. Maximálne sa menia len kulisy.
Hoci sa ani ja nechcem k D2 vrátiť, má svojich hráčov, ktorí ho hrajú radi, ale hlavne ho vedia hrať. To sú hráči, čo veďia čo a kde grindovať, pretože hrájú na najvyšších obťiažnostiach, kde to už chce poriadne sústredenie a koordináciu. Tam sa ale väčšina hráčov ani nepozrie a platí to aj pre redakciu.
Z titulu svojej práce robia recenzie na casual úrovni pre mainstream publikum. Nikdy sa nicomu nevenujú dlho a nikdy nejdú do hĺbky, pretože na to nemajú čas.
-
#Vašekgang s tím, že mám rád všechny 3 díly, ale trojku jsem kupoval až po vydání prvního datadisku takže na ní nemám hořké vzpomínky jako ti, co zažili dobu aukční. Nejvíc ale u mě u her vždycky působí atmosféra a z žánru klikacích H&S v mých očích ještě žádná hra nepřekonala dodnes děsivou jedničku. Co se týče grafiky remasteru tak mi přijde že některým základním monstrům nesedí, někomu naopak přidává - třeba Diablo mě nezklamal. Peněz nelituju, ale nezlobil bych se kdyby to vydali později a přihodili k tomu remaster jedničky.
-
Já jsem nedávno dohrál orig. dvojku s median xl mod a pořád jsem se příjemně bavil. Zatím nemám důvod investovat do téhle verze. Tak možná časem až dostanu chuť si dát znovu Diablo. Ale spíš si počkám na plnohodnotné pokračování.
-
Do ty hry se zasahovalo minimálně v rámci hratelnosti ale i mechanik , má to jenom vylepšenou grafiku a textury, pokud bude hra překopaná a poběží na jiným enginu jako třeba nadcházející Dead Space , pak je to remake. To je jak kdyby nějaký moder v nějaké hře vylepšil grafiku a říkal , že udělal remake hry. Nemluvě o tom ,že to sami autoři označují za remaster. Kde by se o tom dalo spekulovat jsou remastery starých GTA, které poběží UE. 😉
-
A právě tak to má být, 1:1. Kéž by takových remaků bylo více.
-
Předělaná grafika = remake (a to ani nemluvím o zásahu do hry). Jestli je to na stejném enginu, je irelevantní. Pokud by jen navýšili rozlišení a umožnili bezproblémový chod, pak je to remaster.
-
Tak je pravda, že ženy to tehdy moc nehrály.
Já teda ve svých 42 letech anglicky umím celkem slušně, ale hlavně umím česky ;)
-
Ale ne..., me se pave libi jak to chlapi objevuji nachazeji ti niance....to ja nijak neodsuzuju, jasne ze sou solovky lepsi, jen se mi libi ten sok, ze je to nevodi za rucicku, sou to 50tnici 40catnici, anglicky moc neumi, a ve svy dobe proste nehraly, znaji az PS4....proste fajn nostalgie, jednou to projdem a zase najdem jinou hru....toz tak
-
to je hodně sebevědomej, ostatní-shazující názor. Já to tenkrát nehrál, ale naopak mi to přijde snadný, po přehrátí většiny soulsovek vlastně jen ohromná klikací nuda.
-
Já tady musím pochválit Blizz za open betu, kde jsem vyzkoušel a zjistil , že mě ta hra už asi prostě nebaví a to jsme dřív přes lanku na tom strávili stovky hodin.
-
Ja se tu v praci tak bavim, ti co to tenkrat nehraly sou uplne bezradni, zadny otaznicky, zadny tecky ke qestu, a von nemuze najit Malus, v Tristamu necha Decana v kleci ani si ho nevsimne😇😂 A to jim rikam, a chlapi to nebylo tak, ze se ted podivas na video, to se po kamosich sirily ruzny teorie, kupovaly se casaky, a sem tam si mohl o vikendu na modem....ja si to nostalgii uzivam plnymi dousky, a bavi me jak to ostatni objevuji, s otevrenymi usty, a tak rikam proto je to nejlepsi Diablo....
Ale to je jen muj nazor a pocit....neni to presveceni...
-
Tak protože na to nikdo nesahl, ten tým co na tom dělal , byl rozpuštěný.
Zázrak že to vůbec běží na serveru 😁
-
Jak by to mohl být remake, když to běží na stejném enginu 🤦♂️
Jediné co je nové jsou textury,některé efekt a reskin postav ve vyšším rozlišení.