Redakční konflikt: Je nové Diablo skvělé, nebo zoufale zastaralé?
-
Souhlas...., kdyby to prekopaly tak by se bečelo, kdyz to nechaji tak se beči....Dostaly sme presne to, vco sme doufaly.....puvodni hru v lepsim kabatku plus QoL
-
Starci rozjimaji nad tim, proc uz je nebavi hrat 5x dokola stejnou hru :D .
Chlapi, sorry, veskrz se s vasema komentarema da souhlasit, ale pusobi to tak nejak lehce naivne. Bejt zklamanej, ze nejsem tak nadsenej ze hry, kterou jsem predtim dohral v puvodni verzi, pak ji hral v bete a ted znovu, podle me zas tak prekvapivy neni.
Mozna to mate jinak, ale snad u zadnyho remasteru se mi nestalo, ze bych bezel z prace dom a tesil se, az pustim dalsi level. Resp. ty hry me porad bavej, ale holt je mi o 20 let vic nez kdysi, takze to kouzlo u remasteru uz preci jen trochu vyprchalo.
Za me je to vybornej remaster (na urovni nedavno vydanyho CnC tib dawn/red alert, realne srovnatelnej s demon's souls remakem), na ktery maj lidi celkem nepochopitelne sileny ocekavani. Je tam par drobnejch QoL uprav, samozrejme to znamena, ze zustavaj i otravny mechaniky typu stamina, ale osobne tyhle remastery hraju, protoze si chci pripomenout vylesteny stary hry i se svejma mouchama.
Thank you for listening to my TED talk.
-
konecne nastaveny zrcadlo hram tohoto typu
skoda, ze si toho nevsimlo vic lidi uz pred 24 lety, stejne jako ja
nemuseli jsme tu ted byt u zbytecnyho remasteru hry ze zbytecnyho zanru
(a dost mozna i vetsine mmo, ktery stoji jen na grindovani gearu)
kdyby se tomu aspon nerikalo rpg
-
Se stejnou postavou a inventářem hráč pokračuje na vyšší obtížnost. Takto je udělaný třeba i Titan Quest.
-
Však to je remake, lol.
-
Jak funguje D2R po dohrání na Normal? Musíte zahodit postavu, vytvořit novou a s tou jít na těžší obtížnost? Nebo pokračujete se stejnou s inventorářem a buildem?
-
Recenze bude kdy?
-
Jako remake by tomu slušel víc. Nebo se inspirovat některými módy. Shared truhla je určitě super. Ale větší inventář by byl taky super. Paradoxně mě nejvíc baví efekty v hdr. D2 jsem dohrál jinak circa 30-40x, takže mě čistě remaster nemá čím překvapit. Za mě dobrý, ale mohlo to stát spíš 600.
-
Sám jsem se jako malej Diablu vyhýbal - nelákalo mě to, kluci kolem to milovali. Já hrál Gothic, mám rád rpg, i Fallout jsem hrál - takže ta kamera není překážka. A celý ty roky jsem přemýšlel co na tom Diablu kdo vidí, přišlo mi to jako hloupá klikačka. Takže ressurected je vlastně moje skoro první Diablo když nepočítám pár minut v trojce. Nevím jestli je fér to hodnotit optikou dnešního hráče - je to prostě ošklivě zastaralý a plochý - ale já v tom pořád cítím ten punc "té doby" a i přesto že jsem to nehrál mě to nějak vrací do dětství. A bojím se že to je to jediný co mě na tom baví. Za víkend jsem pár hodin dal ale znovu se mi do toho nechce, nic v tom nevidim, naopak..ztráta času.
-
Já jsem spokojenej oldskool gamer🤓👍 chápu, že to není pro každého...
-
Jsem příjemně překvapen, že jste si dovolili jít proti modle. Ano, tenhle remaster není nic jiného, než další dojení odcházejícího Blizzardu. Král je mrtev, ať žije král.
-
Ted jsem nahodou zkusil zahrat W3:R a porad je to rozbite-nefunkcni. Vestim D2:R stejnou zarnou budoucnost.
-
Obdivuji Váš idealismus Vašku, ale není na čase sundat si ty zaprášené růžové nostalgické brýle? Sám jsem žádný díl Diablo nikdy nehrál, což paradoxně může být pro objektivní posouzení výhoda. Sledoval jsem Games play (Jak se povedl remaster Diablo II?) a musím se přiklonit k hodnocení Aleše. Nenašel jsem nic, co by mne byť jen motivovalo k tomu si hru zakoupit. Toužil jsem po tom abych byl zasažen podobným okouzlením jako Vašek, ale nestalo se tak. Možná že v této perspektivě nabývá jasnějších kontur Alešovo tvrzení - morálně zastaralé. Obávám se Aleši, že Vám Varus vaše legie nevrátí. A tedy korouhev kvalitního hraní zůstává ztracena kdesi v ďábelských hájích bájné Germánie. Vaše hodnocení Pavle, ač velmi techno / pragmatické jest správné, ano tato hra je určena pro hardcore hráče a singularity typu Vašek Pecháček 🙂