Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 90. léta minulého století se nesla v duchu kopírování a předělávek her z 8/16-bitů a konzolí na PC.
    21. století se nese v duchu předělávek (nejen 20 let starých) her z PC ... na PC.
    To samý filmy (tedy ne, že by se zrovna v 90. létech nevykrádala veškerá filmografie přechozích desetiletí ;)).

Děsim se chvíle, kdy někdo začne přemalovávat obrazy a přepisovat knihy (o muziku strach nemám, tam se vykrádání, pardon, inspirace, děje už dlouho). Navíc se dost často ukazuje (viz nejen zdejší diskuze), že si lidi nakonec radši zprovozní původní verzi hry, protože v té nové, naleštěné, cosi chybí.
  • vyjadruje se jak hnup, ale musim uznat, ze ja mel tehdy taky jiny favority - tahle hra mi tenkrat prisla dost neprehledna, co se tyce zatacek a i jako malej jsem radeji uprednostnoval nejakej masakr typu wolf, doom, mortal kombat a z aut jsem si radeji zahral stunts.

ale obcas jsem se zahral i tohle no.
  • Corvus
    Jo, ten byl součástí "školního balíčku" her. Půl hodiny jsme se učili v programu T602 psát :) a pak jsme drtili Lotus, případně kopii Maria nebo Prince.
  • já hrávál skákačku s veverkou Skunny.. Saved our Pizzas.. to je ale nostalgie *1*
  • Mart9
    Lotus jsme pařili ve škole *14*
  • mě taky, to samy ted ten remake Abeho (oddworld)... pařim, něco mi chybí, tak si pustim původní verzi a je jasno, ta nová je sice v HD, ale chybí v ní X věcí, který tu původní hru dělaly zajímavou. Už jen to, že když se v menu Abe "modlí", neítaj mu kolem hlavy už ty částicový efekty. Takže remejk, kde je sotva to co bylo v puvodnim a nic navíc (HD fakt nepocitam)
  • Já hrával Skunny Kart, téměř stejnou hru, která ale vyšla ještě před Wacky Wheels. Bavilo mě to velice.
  • Ale obavam se, ze na vzkriseni WW nebude stacit zvyseni rozliseni, pridani par objektu okolo trate a cel-shading (ci jak se ta kravina s temi zvyraznenymi obrysy jmenuje).
    Vse ostatni je nachlup stejne - i ty animace (coz je sice pekne a silne odvazne, presto se domyslim, ze v dnesni dobe to bude chtit vice snahy, aby hra uspela). Pokud tam udelaji kvalitni uzivatelsky editor trati (takovy ten pro "neprogramatory"), tak by to uspet mohlo *3*
  • Me to taky bavilo. A hlavne to byla hra pro vice lidi....to bylo proparenych noci.....na stridacku jsme jeli Wacky a Micromachines *1*
  • Corvus
    Jé wacky.bat *14* Na to se nezapomíná. Doslova kultovní záležitost. V době, kdy jsem tuhle krásnou hru pařil, jsem měl jakousi vyřazenou 486 z Preciosy od strejdy za desítku. Hrávali jsme to do zemdlení se ségrou ve split screenu (stejně jako auta Lotus). To byly krásné časy.
  • C-BEAM
    také se mi to líbí víc, nevím jestli je to nostalgií ale ty syté barvy, minimalismus a přemýšlení nad každým pixelem u mě převyšují toto moderní leporelo.
  • Puvodni se mi proste libi vic :D

https://www.youtube.com/watch?v=0vVIiKp6xMs
  • Co si najviac pamatam na tejto hre? Ako som to ako decko hral v splitscreene a ked som prehraval, tak sa mi zjavil na obrazovke cert a vystrkoval na mna svoju p*del...
    Kart hry mam velmi rad. Ci uz to bol Mario Kart, Moorhuhn Kart alebo prave Wacky Wheels... no najviac ma bavil (a sem tam ho este pustim aj teraz) Crash Team Racing. Velmi vydarena hra.
  • Jak rád bych si zahrál třeba takový moorhuhn, i když i stále jsou dobrý a nebo ta lego závodní hra.
  • kostejnesmrtelny
    Mně to přijde nepřehledný *9*
  • Ach koľko hodín sme s bratom presedeli pri našej 486 a pri tejto hre. Závodili, strieľali fireballmi, zbierali ježkov, vypúšťali olejové škvrny a rezali zákruty. *5* Vtedy sme nevedeli, že to bola nejaká kópia z konzoly a vlastne sme ani nevedeli čo je to konzola. Len sme drvili Wacky Wheels.
  • nešpiň tady diskuze svýma dristama...
  • jo Wacky Wheels byla dobra skopicina :)
  • Vitekb
    "původní verzi si můžete koupit hned v rámci 3D Realms balíku na Steamu"
    Nebo už delší dobu samostatně na GOG.
  • origos sem hral na 386 jeste *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit