Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Jooooo!!!! Konečně!!!
  • Víš ty co kolego? Padej za dveře a příště to zkus lépe a slušněji.
  • Sr_Lobo
    Ty brdo na ježka na míse bych málem úplně zapomněl *15*
  • To bude jako doopravdy někdo hrát ??? To snad nemyslíte vážně.Možná na telefonu ale jinak bych si nešpinil komp takovou sra... Pamatuju si,že sem to před mnoha lety měl a občas se to hrálo když někdo úpřišel jen tak ze srandy.Ale umě to byla sra... už tenkrát před mnoha lety.
  • +1
    Jednoznačně největší sympaťák...
  • Ježkovy oči, já bych na něj dočista zapomenul :D. Vždyť to byl úplný Bullwinkle z pohádky Rocky and Bullwinkle. Ta hra ve mě probouzí tolik krásných vzpomínek.
  • Me to bavilo. *1* A moc *3*
  • Kozy
    Nevim jestli to je nostalgie ale tohle se mi teda vůbec nelíbí, původní hra vypadá líp.
  • já jezdil za soba Morrise *1*
  • Sr_Lobo
    No tak hlavně, že bude splitscreen *14*
  • vonTossis
    Tuhle hru jsem miloval. I dnes si pamatuju, že když člověk zajel do hluboké vody, tak šel vidět periskop a ještě to bylo doprovázeno zvukem "tuů tuů" *1*
  • Moje dětství! Remake si nechám líbit *1*
  • Ale no tak. Zkuste si to zahrát. Tehdy jsme to měl každý, ale neznám nikoho, koho by to bavilo. Maximálně jako "party" kravinka.
  • raisen
    Jo, Tigi byl také můj nejoblíbenější *4*
  • JohnyTheZik
    Ted jeste aby tam byl jezek s novinama na zachode!
  • IMHO původní grafika je hezčí - vkusnější a roztomilejší. I původní hudbu a zvuky bych asi "radějc"...
  • Já zas tygříka (možná proto má obsese Honzou Olejníkem). Zrovna nedávno jsem si říkal, že je škoda, že tuhle hru někdo nepředělal do modernějšího kabátku. My o vlku...
  • Wacky Wheels vs Driverclub 1:0
  • Driveclub vs Project Cars 1:0
  • Raziel_cz
    Na tuhle hru strašně rád vzpomínám, nejradši jsem měl žraloka. :) Remake vypadá hezky, ale trochu se bojím, že to už dneska neobstojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit