Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Titulek mi udělal ohromnou radost, zbytek článku už ne. Očekávám katastrofu v podobě zjednodušení hry pro mainstream, zásahů do příběhu atd. :/ Ať přidají materie,vedlejší bossy a třeba i nějaký questík, ale ať nijak nezasahují do soubojového systému,hlavního příběhu,nemění hlavní lokace a ať tam proboha necpou věci v podobě GPS navigace!!!
    • teda titulek! Titulek ne ale zjištění že se na tom pracuje *2*
  • VortexCZ
    Nevím, co je bizarního na turn-base systému boje? Právě i díky FFVII jsem si ho oblíbil a bylo mi do breku, co z toho na PS3 později vzešlo za hrůzu. Myslím, že to byla třináctka, která ani neměla otevřený svět(nevím, jak předchozí díly) a chodilo se jen cca deset metrů širokými koridory a na konci byla kruhová, nebo čtvercová aréna, kde čekal boss na nakládačku ve stylu ninja gaiden. Promiňte, ale takhle prosímvás už ne.
  • Hnisavec
    FF VII už príšerne zastaralo....je super že robia remake pre dnešnú dobu. Tú hru robil klenotom príbeh, postavy a to sa zachová. Konečne si i ďalšie generácie budú mocť vychutnať jednu z top hier histórie. Počas toho teaseru som mal úplne zimomriavky a napatie bolo cítiť i z publika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit