Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem napsal já své obavy ohledně zkorektnění zobrazení pozadí, byl jsem opakovaně vymazán a následně zabanován na týden, tohle tu zůstalo. Zajímavé.

  • tuco

    Jak se zda, nejen kamarad z WoWka byl rekneme znepokojen.

    'Why was that focusing on Miranda's butt?' & other dev tales from remastering Mass Effect

    Kevin actually called out some camera cuts that were just… why was that focusing on Miranda’s butt?  

    Tak jste se meli zeptat toho co to nastrihal ;) 

    In other cases, Walters says his team worked to navigate certain oversights like how someone playing Mass Effect as its female PC would adopt stances clearly setup with the male PC in mind. 

    Jestli by nebylo lepsi tu Mirandu nechat a dat tam nejaky muzsky zadky. Co slecny a damy na to rikate?

  • Anon-ym

    Bohužel i věci mezi soukromými osobami (dokonce i rodinou - osobní zkušenost) pořád podléhají clu/DPH, jen je tam vyšší limit (45 EUR myslím). Je to šílený, příbuzný vám pošle ze zahraničí dárek a zaplatíte z toho ještě clo a DPH...


  • Veskoslav

    Tady se to maže bez ohledu na obsah občas:)

  • TheGGG

    už se prý chystají nějaké změny, které nejsou moc příznivé, ale člověk se jim vzhledem k současné kanálové úrovni bioware nemůže divit.

    prý v té slavné scéně s Mirandou nebude kamera zabírat její zadek a nebudou takové záběry na výstřih Shepardky v šatech.... nevím jestli je to pravda nebo fake news, ale podobné pomatené kroky by mě nepřekvapily.

    Ne že bych musel koukat na animovaný zadky (ve hrách stejně hraju za chlapy), ale z duše nesnáším podobný revisionismus, takže pokud se to ukáže jako pravda tak remaster nekupuji!!!!!

  • LessPh

    Já jsem hrál v podstatě jen ME2, ale asi tak 3x a jednou jsem to celé zkompletoval... prostě jsem všechno vysbíral a splnil. Škoda, že to ve své době nemělo achievementy:D Naposledy jsem dvojku dohrál před 2mi lety s HD patchi, modem na gamepad a dalšíma QOL skopičinama... bylo to super!

    Do ME1 jsem se nikdy nedokázal dostat, grafika nebyla nic moc, hratelnost oproti dvojce taky nic moc.. a animace běhu mě straší do dneška. Prostě jsem jí pustil až po skvělé dvojce a to byl ten důvod, proč se mi to nelíbilo..

    No a do ME3 se mi taky nějak nepodařilo naskočit, zkoušel jsem to dvakrát, ale vzdal to téměř hned na začátku, připadalo mi to takový prázdný... nicméně se do dneška úspěšně vyhýbám spoilerům o konci ME3:D

    Od legendární edice očekávám hodně. Hlavně, aby jedničku dali dohromady i trochu z pohledu gameplaye.. no a tu trojku budu asi muset nějak překousnout.

    Mega hype a na ploše už mám wallpaper z Mass Effectu - Legendární edice:D:D

  • rudysakal

    Jednou jsem si objednal z U.S.A. sošku. Výsledná cena byla dvakrát taková po započtení dopravy a cla. S cenou za dopravu jsem počítal, ale celní úřad nemile překvapil😱.

    Doporučuji nechat poslat soukromou osobou (přítelem, známým). Taková pošta nepodléhá clu, kdežto pokud jde o produkt, který vám zašle firma, podnikatel, tak si to celní správa odchytne 😬

    PS: jak je to s objednávkama z UK po odchodu z EU nevím 😐

  • Anon-ym

    Z Německa do ČR už se určitě clít nebude. EU funguje jako jednotný celní prostor.

    S tím v clem v ceně bych byl opatrný, je to spíš výjimka než pravidlo a většinou to musí řešit příjemce (v ČR to zahrnuje návštěvu na celní poštu v Praze nebo plná moc České poště, která si za to účtuje bakšišné). Ten samotný proces není až tak složitý, spíš na celní poště 120 bývají fronty a mají úplně idiotské úřední hodiny, které nereflektují, že člověk má pracovní život.

  • Derp_1337

    Za nějaký "hanbatý" obrázek asi nedostal banán na měsíc.

  • Veskoslav

    Ale i 30.

  • Derp_1337

    bany jsou většinou na 7 dnů, tak stačí počkat.

  • Jsou Bioware hry, které by si zasloužily remaster daleko víc než ME, který je pořád dobře hratelný.  Ale chápu, Bioware chystá další ME díl, tak aby nahypovalo hráče, popř získalo novou generaci hráčů, tak remasteruje trilogii (což je nejspíš docela jednoduché) a znovu ji prodá. Osobně bych ale mnohem raději uvítal remaster takového Jade Empire, což je hra co šla mimo radar spousty hráčů, a přitom byla stejně dobrá jako další Bioware hry.

  • TheGGG

    ME 1 byl hratelnostně nejhorší... díky bohu za změny v ME 2 a 3

  • tuco

    Proc?

  • KrPa

    ja tu trilogii poprve dohral pred 3 mesici ale koupe tohole me fakt nelaka, sic prvni dil uz ma problemy s grafikou na win10, to by snad byl jediny duvod

    ano, neni moc her, kdy rozhodnuti z predchozich dilu ovlivnuje posledni (takove zklamani jako dragon age saga),  ve sleve to asi koupim

    bohuzel, bioware uz za poslednich nekolik let nic kloudneho nevytvori tak hold musi remastrovat

  • Gulivera84

    A co ten Switch, ví se neco, nebo ME nebude na Switch....

    Byla by to velka skoda...

  • kkING

    Mohli by jste prosim  odbanovat kamarada z WoWka za hyperkorektni Mirandin zadek

  • A co čeština bude bude??

  • Thanquol

    Si to zahrej. Je to furt to samy, ale lepší s dalšími díly, tak jak jsem psal. 

  • Thanquol

    Německo je v EU, tak už by se to clit nemělo, ale clo by mělo byt v ceně do Německa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit