Remasterovaná trilogie Mass Effect sáhne na hratelnost jedničky a vylepší nejen grafiku
-
Je to fakt šílený (shipping)... a to nemluvím o clu ze států... Nebudu to hrotit. Pokud to k nám někdo nedotáhne, pídit se potom nebudu. Ostatně žádné známe v Polsku ani v Německu nemám.
-
Hodláte objednávat tu sběratelku (bez hry, lol) s helmou?
Já bych jim za to těch 150 dolarů rád dal, ale dalších 75 za shipping do Němec, kde si to budu muset přes mailboxde nechat za další prachy do ČR, kde mi tam zřejmě přilepí další poplatky za proclení atp. tak to už je naprosto bizarní částka 😫
-
ME2 a ME3 až příliš hodně zjednodušilo přestřelky s nepřátely. Nemyslím si, že zrovna nekonečné opakování receptu "schovej se za kryt, vykoukni, vystřel, schovej se" bylo nějak extra zábavné.
Ale celkově mě asi nejvíce bavilo ME2 (skvělý příběh, prostředí, atmosféra, atd.).
-
příběhově a atmosférou mi přišlo nejlepší ME1, a hratelností ME2
-
Pokud neudělají u ME3 "lepší konec", tak mě to nezajímá.
Zrovna ME1 bych považoval asi za nejlepší díl, co se týče hratelnosti, takže jeho překopání, aby byl "jednodušší" gameplay, mě zrovna moc nenadchne. ME2 a ME3 bylo až moc jednoduché po stránce gameplay.
-
Protože mi hratelnost prvního dílu naprosto vyhovovala a u zbývajících dvou jsem plakal, proč nejsou stejné jako ten první, jakékoliv avizované změny mne moc netěší.
-
měli to udělat do VR. To by byl luxus.
-
Aha! Tak pozor, všechno zpátky! Obchod od X měl špatně napsaný počet stran! Je to 264 stran. Já si říkal, že je to divné. Zdroj: https://www.darkhorse.com/Books/3007-438/The-Art-of-the-Mass-Effect-Trilogy-Expanded-Edition-HC
-
Není za co:) Udělal jsem edit, protože jsem se spletl v tom členění. Je to rozděleno po dílech, ale spousta míst se pak prolíná, protože jsou ve všech dílech. Za to se omlouvám.
-
Velké díky za info! Už jsem ojednal. Původní nemám ve sbírce.
-
Beru to jako nějakou reedici. Taky už je to 8 let, co vyšel:) Ale rozhodně za to stojí, fakt krásně zpracované.
A jsou tam některé úpravy, takže to nebude úplně stejná knížka jako ta před 8. lety. Porovnával jsem například Zeeda a tam je vidět, že přidaly pár věcí, jak mohl vypadat atd.:) Takže pokud nemáš první knížku, tak bych za mě neváhal s koupí.
-
Fakt? No tak to je ovšem dobrej fail... Díky za info.
-
Neříkej to nahlas, ještě se budu muset naučit hrát první díl jinak:-D
-
Tak původní, co mám doma Art of the Mass Effect Universe má taky 184 stránek, takže je zbytečné toto kupovat:)
-
Pro případné zájemce: k předobjednání je již i art bůček The Art of Mass Effect Universe - Expanded Edition. Bohužel pouze o standardních 184 stranách, což je na celou sérii ME dost málo (na to, že jde o rozšířený art book). 60 stránek na každý díl a možná
ani to ne, když tam budou zahrnuta i DLCčka. Za mě velké zklamání... Sice
jsem si art book objednal, ale to je fakt málo stránek... Ještě, že
Andromeda vyšla samostatně.Zde helma ze sběratelské edice v plných detailech: https://youtu.be/0yTf82Tk23A
-
Aha! :-D
-
*facepalm*
-
Ještě by to chtělo přebalancovat biotické schopnosti. Protože když jsi vzal tým biotiků jak jejich lift, singularity, stasis apod měly efekt totálního znehybnění nepřátel a jejich cooldown takový, že šlo mít stále aktivní aslespoň jeden z nich. A hra i na nejvyšší obtížnost byla primitivně snandé, protože nepřátelé (včetně hlavního bosse) se neměli jak bránit.
-
Neznam, serie mne minula, ale kdyby udelali boje ala Doom Eternal, docela bych si to i zahral.
-
Vyhodit bambilion zbytečností z inventáře včetně naprosto tragického lootu.
Zrušit Omnigel. Po 1/3 hry měl člověk tolik, že do konce hry s ním odemknul úplně všechno.
Vyřešit systém technika, protože pokud člověk nemá body, musí sebou tahat Tali nebo Garruse.
Otřesný systém zbraní, kdy jsou prakticky nepoužitelné, navíc vždycky jedu za Biotronica nebo podobně laděnou postavu a zbraň akorát překáží a není důvod mít u sebe něco, co nejde ani použít viz ostřelovačka. Granáty tam byly na okrasu...
Mako a generické, identické základny, které šel člověk promlátit pořád dokola a dokola.