Remasterovaná trilogie Mass Effect sáhne na hratelnost jedničky a vylepší nejen grafiku
-
Bál jsem se toho, že mi tímhle doprzní i moji nejoblíbenější jedničku.
Já prostě nevím, ale ty RPG prvky mi přišlo daleko lepší než tupý klon Gears of War v dalších dílech. Přehřívání zbraní, RPG prvky, poladit balance, inventář (!!!) a výtahy a mohla to být pecka.
Trošku mě to mrzí, ale od koupě mě to stejně asi neodradí.
ME už je za ta léta srdcovka.
-
S Mako fakt nebyla sranda...Tak otřesné ovládání snad nemělo žádné vozidlo v historii.
-
ME1 - nejlepší díl (vyrazila mi dech a to jsem si ji zahrál 2 měsíce před vydáním ME2) , s vozítkem mako to byla sranda, když jsem se naháněl s písečnými červi 😎 . ME 2 je na druhém místě , ME3 byl nejhorší, přeplácený + pár kravin/děr v misích, jako by jim došel dech, první 1/2 dobrý a druhá byla taková , že jsem to už nechtěl ani dohrát a ME:A worst ever!
-
Jo strielacku z toho potom spravili? To jsou mi věci. Nebola to akční hra? To jsou mi veci. 🤔
-
Sak to pretoze to nebola akcna hra ale skor rpg...potom z toho spravili strielacku...
-
Aha, protoze vyvojari co pracuji na tom remasteru si nezaslouzi zrat.
-
Myslím že byla nejhorší. Trochu sranda byly mise, kde jsi měl Mako, vylezl jsi a snajproval pěkně na dálku, ale jako žádnej skvost po akční stránce mi nepřišel. Daleko víc mi v té akční stránce sedly další dily. V podstatě 3ka a pak Andromeda top.
-
Z hlediska hratelnosti trojka nejlepší, atmosférou jednička, ale dvojka je pravděpodobně nejkomplexnější. Pokud to udělají pořádně, tak to může dost napravit reputaci a na nový mass effect by se dalo i těšit.
-
Já jsem teda Mako miloval, oproti tomu vznášedlu ze dvojky to bylo super vozítko. Jinak asi si počkám na recenze. Sice originály jsou už graficky zastaralé, ale nějak v těch grafických vylepšeních nevidím nic úžasného.
-
Celý soubojový systém je krkolomný. V 1/3 hře má člověk tolik omnigelu, že by s tím rozložil slunce. Bambilion zbrojí, doplňků a zbraní, které byly naprosto k ničemu. Nutnost sebou neustále tahat technika, aby člověk nemusel rvát vlastní body do toho stromu schopností...
-
Proč by to měli dávat zadarmo?😂
-
Jediné, co předělat, je systém zbraní a granátů. Pokud člověk nejel vyloženě vojáka, tak byly naprosto k hovnu...
-
..hmm mali by to dať zadarmo tým čo už majú trilogiu ....lem kvôli troška tienom a svetielkam navyše si to nebudem kupovať znova..kludne si to zahrám3x aj po starom..mne sa to páčilo aj tak😎
-
Zatím se to jeví uspokojivě. Koupitelně... ikdyž teda se mi nechce instalovat Orydžin.
-
Let me guess, JJ as a consultant?
-
Ty příklady vylepšní se mi líbí. Kde byla přehledná scéna, bude teď lens flare a neuvidim nic. Jupí, to chci.
-
To ze vylepsia grafiku ok beriem... ale hratelnost? Jednotka bola naj v serii...