Přejít na výpis diskuzí
Remember Me měla problémy s vydáním kvůli ženské hrdince
19.3.2013 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
zenske na to nemaju. nedokazu zachranit svet atd.
-
-
Jo, on uz ten nick Jesus... Myslim, ze ani jeden samojediny clovek nedokaze spasit svet i kdyby byl ze zlata. Pohadku o Jeziskovi, ktery se pro nas obetoval, ted nechame stranou.
-
-
Lara Croft? Nebo ta kočka z Mirrors Edge?
Byly to snad propadáky?
Nevšiml jsem si. -
-
No, Mirrors Edge žádnej komerční trhák rozhodně nebyl:).
edit: pozdě -
Mirror's edge bol "propádak". Nie kritický, ale finančný. Predalo sa menej kópii než sa očakávalo. A preto sme sa ešte stále nedočkali pokračovania.
A toto hovorím ako die-hard fanúšik ME. -
-
Je to tak bohužel, hra je to určitě kvalitní Dice se na tom dost vyřádilo, už dlouho se mluví o 2. dílu že by mohl být na Frostbite 2 enginu, doufám že se někdy dočkáme, ale bohužel v téhle době vede FPS
-
-
-
Nemám rád hry kde se hraje za chlapa. Já chlap sem tak za něj nepotřebuju ještě hrát. Ve všech hrách co jsem hrál pokud si šlo zvolit, hrál sem za ženskou, Když už nemám v životě ženskou která žere hry a baví jí to tak jako mě, tak za ní aspoň musim prostě hrát a udělat si virtualní kamarádku :D
-
-
Tak Tak - jak to tady tak čtu, ono je to asi hodně o věku - malý kluci si taky myslej, že holky jsou fuj :-) Teď to nikdo neberte jako urážku :-). Hrát za ženskou je prostě větší bžunda, ať si říká kdo chce co chce - a teď mluvím o hrách, kde si člověk může vybrat - když je příběh šitý na mužskou postavu, je to samozřejmě vpořádku a ta ženská tam nepatří. Ale když si člověk může vybrat ... No, ale asi to máme každý jinak, takže tu první hlášku o věku neberte vážně, pokud je pro vás přirozenější hrát za chlapa, je to taky pochopitelný.
-
Hmm to je zajímavý, já sem chlap a pokud je na výběr, hraju vždy za chlapa, protože hrát za ženskou mi přijde divný. Nedokážu si například představit hrát Red Dead Redemption za ženskou :-O
-
-
Tak to já si dovedu představit a velice dobře, a nejsem gej abych čučel celou hru na chlapa jak heká když je jiná možnost :)
-
Náhodou, RDR za sexy pistolnici ve stylu Sharon Stone z Rychlejší než smrt bych si teda nechal líbit *2*
-
-
typicky americky pokrytectvi, navenek jsou sama rovnopravnost, ale kdyz dojde na lamani chleba, tak z nich vypadne tohle
-
-
Ach bože .. to zas bude fight club dneska.
-
a kdy to bude?
-
Pokud tam hrdinka neběhá s obouručním mečem a přitom má tělo topmodelky, tak je mi jedno, jestli ve hře hraju za chlapa nebo ženskou. *15*
-
Opet se dokazuje ze vydavatele jsou povetsinou neschopni nicneumelove kteri cestuji od jedne firmy ke druhe po tom co se v prvni ukaze ze vlastne nic neumi. Bez nich by bylo mnohem lepe (chapu je jedinej duvod jejich existence je jejich role investora ale treba se to jednou zmeni...)
-
To je vidět, jak někteří lidé dokážou být omezení. Hrál jsem Mirror's Edge a rozhodně si nemyslím, že by to narušilo mojí sexuální identitu. Jde jsen o kvalitu provedení. Pokud je příběch kvalitní a hrdinka je dobře napsaná, tak v tom nevidím žádný problém.
-
Spocnost se snad liberalizuje, ale takovyhle reakce vydavatelu bych necekal. O duvod vic, aby tyhle spolecnosti se svymi prezitymi spolecenskymi nazory zanilky. Je prece UPLNE jedno, jestli je hlavni hrdina zena nebo muz. A kdyz je to zena, asi bych tak nejak ocekaval, ze jejim partnerem bude nejpravdepodobneji muz.
-
-
"tyhle spolecnosti se svymi prezitymi spolecenskymi nazory"..."A kdyz je to zena, asi bych tak nejak ocekaval, ze jejim partnerem bude nejpravdepodobneji muz."
A kto že tu má prežité spoločenské názory. *3* -
-
tady jde spíš o to, že tady jde uplně o něco jiného, navíc - napsal nejpravděpodobněji, takže druhou variantu nevylučuje *3*
-
To není přežitej společenskej názor, nýbrž prostá statistika. Nejpravděpodobnějším partnerem ženy (96% +-) je totiž opravdu muž.:)
-
-
Veľmi subjektívna štatistika. Nehľadiac na to, že si v tých 96% nezobral do úvahy asexuálov, bisexuálov a rôzne ďaľšie sexuálne orientácie a uchýlky, 4% homosexuálov sú nepresné. Väčšina ľudi sa proste neprizná, a preto je nemožné zistiť ich počet. Odhady štatistikov sa rôznia, videl som aj 10-15% odhady. Takže tá pravdepodobnosť, že partnerom ženy bude muž, nakoniec nemusí byť až tak veľká. *3*
-
-
-
-
nakonec s nilin udělají transvestitu nebo muže přeměněného na ženu *5* .