Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nedej bože, aby měla kozy jako stará Lara... Natož aby běhala v provázkách jako HEAVY METHAL FAKK2
  • MidnighT91
    Poslední dobou mi přijde že v každé tps hře hrajete za chlapa a mě nebaví dívat se celou hru chlapovi na zadek. Chce to víc hláškujících sexy drsňaček jako Jill, April, Rayne, Juliet, Konoko, Regina, Alyx, Lara... Jsou ale hry kde bych za ženskou nehrál třeba Mass Effect...
    • Tak ja sa urcite nedivam na zadok v hre ani chlapovi ani zenskej, su to len polygony, ked chcem vidiet skutocny zensky zadok zajdem von alebo si pozrem pecko. Navyse zene nielen v hrach ale najma vo filmoch neverim, neverim, ze by utlkla chlapa a uz tym padom neverim ked vrazi muz zene a ona to rozdycha akoby len facku dostala a ona da pastou 100-kilovemu chlapovi a on lahne, to sa vzdy smejem.
      • Vrook
        Mně se vždycky líbí, jak všichni předpokládaj, že pouhej váhovej rozdíl něco ovlivní v případě rány na ksicht, nebo na spánek. Pokud budeš takovej ten drsoň z posilky, co má sice namakáno, ale vživotě ses nepral a nejsi zvyklej dostávat rány, natož rozdávat, tak když ti jí hbitá ženská šikovně liskne, tak jdeš pod stůl raz dva.
        • davidBray
          stačí jedno jméno :) Bruce Lee :)
          • Vrook
            Tak. *4*
    • Naopak bych chtěl normální ženskou, která nemlátí nepřítele po tuctech se stealth systémem, mohla by být trochu neopatrná, není to žádná špionka. Trochu jsem to čekal od této hry, no bohužel.
    • zdeeneek
      Dalsi takovej, ktrej cuci charakteru ve hre na zadek misto toho, aby sledoval okolni prostredi (ktery je vetsinou zajimavejsi nez zadek postavy za kterou hrajeme). Jestli te bavi ocumovat zadky, tak na to je nejlepsi vypnout pc a jit ven - za chvilku tu bude jaro, to bude cumenda *1*
      • Jo, dneska to úplně vidím, když kouknu z okna, jak se to jaro blíží *15*
        • zdeeneek
          Tak u nas snezilo vcera. Dnes uz na silnicich neni zadnej snih a ten co je okolo, tak taky za chvilku roztaje taky. Jaro se BLIZI !
    • Zayl
      Teda co vy v těch hrách sledujete opravdu netuším. Hrej hru a nečum mu na zadek, velmi jednoduché řešení. A jediné co potřebujeme je víc kvalitních her, jestli je hlavní hrdina chlap, ženská nebo asexuální entita je úplně jedno.

Podělaný mainstream, dřív se řešila hra, dnes se řeší feministické hovadiny a "negativní" vlivy.
      • Na zadek čumím jen když jsem zrovna ve hře AFK, protože u toho jím :D
    • Ja som hraval za zensku v ME. A hnat drsnu, hlaskujucu renegadku do viru boja je paradne. K tomu bonus ked rozbijate tvare "oblubenym" reporterkam :D
      Tiez som vsak zarazeny zaslepenostou vydavatelov. Kazdy z nich sa boji co i len malicko zainvestovat do niecoho noveho. Pre malicky a kreativny tym to moze byt vazne problem sa presadit v dnesnej klonovaciej dobe.
      Mne sa hlavna postava a svet v ktorom bude jej pribeh paci. A hlavne je tam kopec noviniek v skvelom grafickom kabatiku.
      Tesim sa na tuto hru.
  • Rhulad
    všechno je lepší než http://4.bp.blogspot.com/-hDkS9KdCEt8/T2VtsWWLXOI/AAAAAAAAAPk/NEFAxJl5mBk/s1600/Shepard.jpg
    • michelangelo
      V Mass Effectu jsem se na zacatku snazil vyrobit normalniho chlapka, ale prijde mi, ze tam zkratka normalne vypadajici muzska tvar zkombinovat nesla. Vysledek byl pokazdy divne gumovej paskvil. Nakonec jsem si vyrobil zenskou, protoze to uz se dalo. A vubec, obecne mi prislo, ze postavy ME vypadaly dobre, vsichny rasy i obe jejich pohlavi. S jednou vyjimkou - lidskych muzu - do jednoho hrozny modely obliceju.
    • miker17
      http://www2.picturepush.com/photo/a/5451430/img/Anonymous/ugly.jpg
  • to se divím, to se divím. v dnešní zvrácené době se bojí ženské hrdinky? já kupříkladu jsem dle obecných definic šovinista jak řemen a přesto právě hraju novej tomb raider a bavím se velice. trochu jsem se zprvu obával, zdali se dost dobře dokážu identifikovat s ženskou hrdinkou.. ale když oni jí udělali tak roztomilou.. lara je koťátko k zulíbání. sice mi občas vadí, jak se tvůrci mermomocí snaží ukázat jak je slabá a jak trpí bolestmi, chladem atd. ale i tak to na mne působí kladně :)
    • A já k tomu všemu tvému ještě ve všech MMO zakládám zásadně jen ženské charaktery. *1*
    • čili za mne ženské hrdinky rozhodně ano. nikdy je nebudu považovat za rovné mužům a odmítám hrát za drsnou hrdinku v mužské roli, ale pokud to bude hrdinka feminní, tak proč ne.. *3*
  • smejki
    "it’s unprofitable to have women as game protagonists"
    "this may be because they get half the marketing budget"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit