Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A proto jsem začal hry na xbox stahovat místo toho abych si je kupoval. Kdy se využitelnost her bez kódu dramaticky snižuje. Dále by na hry měla platit normální záruka. Koupil jsem si originální hru APB a firma krachla a servery off. Už si hry nekoupím leda kvalitní kousky od spolehlivých firem...
    Nebudu otrokem herního průmyslu a nebude se mnou vydrbáváno jak se jim zachce.
  • Aha, takže po delší době, kdy si hry výhradně kupuju, mě zase svojí politikou začínáte tlačit k pirátění. Šikulové... *7*
  • Nebýt pirátstvý a bazarů tak už zvýšili cenu her na 2tis. za kus.
  • XindlCZ: přesně, díky, chtěl jsem Ferovi odpovědět v podobném duchu. Proč proboha by měl mít software nějaké výjimky, licenční smlouvy a extra legislativu vydupanou lobbisty, co netuší, jak se mění obchodní model a podmínky? Je to starý boj co probíhal už u knihtisku... Řeči o duševním vlastnictví apod. prosím nechme ve skříni, protože za vývojem automobilu/elektroniky/natočením filmu apod. je též psousta know how a prostředků a často řádově vyšší, než u her. Jenže automobilový průmysl na toto přišel v dobách, kdy počítače byly tak možná hodiny s kuličkama :D
  • ... to David -Automobilky už s tím začínají, zákon o ekologické likvidaci mot. vozidla je přesně o tom. Nemáš právo svobodně rozhodnout o tom co provedeš se svým majetkem, jako u jiných výrobků (televize...), vozidlo musíš za vlasní peníze nechat zlikvidovat jako celek.
    Auto (z větší části kov a plast) se jako odpad nedá srovnávat s mnohem nebezpečnějším elektro odpadem (těžké kovy), kterého každý s nás vyprodukuje- během životnosti jednoho auta (15, 20 i více let)
    - Přesto nemáme zákony nutící nás preventivně prokazovat jak nakládáme např. s akumulátory, ale zákon o likvidaci aut, podaný s naprosto absurním, ale líbivým vysvětlením, že jde vlastně o ekologii a stahování šrotu z ulic. (problém vraků na ulicích je přece dávno vyřešen,-máš spz : musíš platit pojisktu atd..., -nemáš spz : nesmíš stát na veř. prostranství)
    -Výsledek : majitel nesmí rozebrat své vozidlo na díly a následně rozprodat, nepodařilo by se mu ho pak odhlásit s evidence.
    - Proč ? : pokus o likvidace trhu s použitými díly za který našim zákonodárcům "někdo" dobře zaplatil.
  • A pre toto som pirát....
    • ... řekl bych, že pirát jsi akorát proto, že "se ti nechce platit". A ač si to nepřiznáš, jsi úplně stejný póvl jako např. obyčejný kapsář, který si tak taky "přivydělává".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit