Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra na epizody-nezájem.
    • preco? walking dead tiez vychadza epizodicky a doteraz som ziadnu nehral a pockal si kym bude kompletny balik a nedavno som kupil celu druhu sezonu za 7,50e a dohram to vsetko naraz, ziadny problem pre mna, este som to mal aj lacnejsie a prelozene ;)
  • Kde S.T.A.R.S
  • Jack1947
    Na epizody? achjo to zas smrdí něčím nehezkým... *7*
  • Škoda hral som 1-ku nejako ma to neučarovalo ale atmosféra bola veľmi dobrá. Od Resident Evil-u si dávam pauzu aspoň dovtedy kým sa vážne nevrátia ku koreňom prvých troch dielov alebo aspoň nespravia nejaký slušný reboot. Jediná vec ktorá ma láka je ten remaster Remake-u a dúfam že si raz niekedy v budúcne fanúšikovia nájdu v tejto sérií to čo im chýba..... alebo by sa aspoň v najbližšej dobe mohol pozrieť Capcom na iné odvetvia hrôzy najlepšie 201 miliónov rokov staré :D ak viete čo tým myslím :D
  • skoda toho offline coopu,skoda.uvidime jak to bude vypadat ale po sestym dilu me tohle zase zajima a jeste bude remake z game cube
  • Koukám, že po vzoru úspěšné atmosferické hry Outlast teď ostatní studia začali chrlit jeden horor za druhým. Je to dobře, jen nevím, jestli těch léčeben a blázinců už nebylo dost. Téhle hře určitě fandím, tak snad se to povede. Claire se konečně vrátila, snad jí ještě staří dobří pařani poznají, přeci jen je Code Veronica už nějakých 14 let stará. Jinak hratelně by to mohlo být velmi podobné skvělé hře RE Zero, který právěže přepínal Rebecu a Billyho např. při nutnosti otevřít dveře z druhé strany, atp. Těším se na TGS, snad nám příští týden skutečně ukážou pořádnou hratelnost a skvělý vizuál.
  • Epizodický? Aha, takže pá pá děsivé atmosféře, protože se to prost člověku za týden rozleží.
    Cooperace? Výborně, zase pá pá horroru, protože neznám coop strašidelnou hru, která by opravdu jako horror fungovala. Jak v tom není člověk sám a může se spolehnout na pomoc někoho jiného, jde o úplně jiný druh adrenalinu. Nezájem.
    • Tak hlavně si klidně počkám ty čtyři týdny až to bude komplet, protože je mi jasný, že to budu chtít prožít intenzivně...po pár letech čekání, další měsíc nezabije ;)
    • Já bych tak ukvapené závěry nedělal. Myslím, že se ti hra ve finálu bude líbit a, že si jí i pořídíš a řádně užiješ :-)
  • Zayl
    No, docela nezávidím hráčům kteří mají tu sérii rádi. Být pokusným králíkem často dopadá všelijak.

    Já si "epizodický" obsah užil nedávno v Hearthstonu při Naxxu a štvalo mě to nezkonale.
    • ZvacA
      To jo. Ale jak se píše v článku, hra jako taková vyjde stejně v kuse, takže no starost. Pokud si někdo bude chtít užít hru potom pohromadě, může. Co lze kvitovat je fakt, že tady se bavíme o vydávání v týdenních intervalech a to otevřeně z důvodu hru rozložit více do povědomí zájemců a udržet ji tam. Taky je to rys série Revelations, která už v prvním díle takto přistupovala k hráči, byť hra byla kompaktní. Samozřejmě si tím Capcom chce zkoušet epizodický hospodářství, ale čistě z uživatelskýho hlediska je tohle v pozadí. Měsíc dostaneme hru po epizodách, což výsledku vůbec nebrání. Kolega tu sice vzpomínal délku takové epizody a tím délku celkové hry, což není blbá otázka, a vzhledem k tomuhle konceptu, kdy Revelations 2 nemá být tou obrovskou další Resi hrou, ale pouze "přídavkem" do série, jemuž připadnul tenhle experiment úkol, nejde očekávat 15 hodin, ale taky ani rozhodně minutový hraní. To však neznamená, že nemůže být herně zábavnej, komplexní a konečně tím dalším řádným RE dílem se slušnou survival hororovou atmosférou. Ale to samozřejmě uvidíme příští týden na TGS.
  • Spades
    Jak mám chápat jen offline coop? To je jako jedno velké fuck you PCčkářům? Protože beztak zase nedostaneme splitscreen...
    • ZvacA
      Nevím, proč do toho se*eš platformu. Proště v singleplayeru by měla kooperace probíhat mezi postavami mezi kterými bude přepínat sám hráč bez možnosti, aby za druhou postavu hrál další hráč. Kdosi v minulým článku tu třeba vzpomínal RE: Zero, takže na ten samej způsob.
      • Spades
        Bylo řečeno, že druhou postavu mů'ze ovládat člověk, ale jen v offline režimu, čili splitscreen.
        • ZvacA
          Jo jasný, už to čtu pořádně, to mi nějak zaniklo. Omluva. V tom případě asi fakt splitscreen exkluzivně na konzole, to tak vypadá.
  • Loneck
    Tu Claire teda pěkně zmrvili (taky zdravím steroidy nasypaného Chrise od RE5). Už toto mi hodně napovídá jak to asi dopadne.

    http://www.gamersyde.com/pop_images_resident_evil_revelations_2-26260-2.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit