Resident Evil Village – recenze nového dílu kultovní hororové série
-
Čo bolo, to bolo.
-
Nevím co je poděl, ale tohle mluví jasně:
- Resident Evil (1996) – 6,5 hodin
- Resident Evil 2 (1998) – 6 hodin
- Resident Evil 3: Nemesis (1999) – 6,5 hodin
- Resident Evil 4 (2005) – 16 hodin
- Resident Evil 5 (2009) – 12 hodin
- Resident Evil 6 (2012) – 21,5 hodin
- Resident Evil 7 (2017) – 9 hodin
- Resident Evil HD Remaster (2015) – 11 hodin
- Resident Evil 2 (2019) – 8,5 hodin
- Resident Evil 3 (2020) – 6 hodin
- Resident Evil Village (2021) – 10,5 hodin
-
A to mám vědět jak, když jsem tu hru ještě nehrál?
-
Recenze super. Hru už mám koupenou tak jsem zvědavý jaké z toho budu mít pocity až se do toho budu moct pustit.
-
Nemyslím si, že by tam byla byť jediná čárka o RE 7, která by nebyla zřejmá po zhlédnutí minutového traileru. jako samozřejmě nevím co považuješ za spoiler ale z děje tam není absolutně nic.
-
To jsem nečekal takový poděl v podobě krátké části v hradu a celkové herní doby. Počkám si na ultimate edici v akci 🙃
-
Recenzi jsem si chtěl přečíst, ale z důvodu referencí autora na předchozí díl jsem ji jen narychlo proletěl. Byl bych rád, kdyby podobné potenciální spoilery byly nějak označené.
RE7 mám koupené, bohužel ale z časových důvodů jsem se k němu nedostal.
-
Běžná praxe je, že se recenzuje defaultní obtížnost, tedy obvykle nazvaná "normal" nebo "medium". Naprostá většina lidí to totiž bude hrát právě na ni. S tím ostatně počítají i vývojáři a hru balancují právě kolem této střední obtížnosti.
-
Ty už si videl nejakú recenziu, kde recenzent testoval viac obtiažnosti? Lebo ja nie. Oni majú aj iné hry na recenzovanie a navyše, keď to bude ako minule, tak sa ti vyššie obtiažnosti odomknú až po odohraní pôvodnej, takže to máš úplne jedno, lebo aj tak si tu pôvodnú budeš musieť odohrať. Ďalšia vec, ak to bude niečo ako mad house obtiažnosť v RE7, tak odohrať len kúsok nestačí, lebo sa ti tam mení celý prechod.
-
"Pokud jste do série naskočili třeba s remakem druhého dílu a zalíbila se
vám nutnost počítat náboje, léčivé bylinky a vždy nedostačující políčka
v inventáři, vězte, že nic podobného tu není (tedy pokud budete hrát na
standardní střední obtížnost jako já v rámci recenzování)."...to ti nestalo ani za to prejst hru aj na najtazsej, alebo aspon rozohrat na nejaky cas, aby si zistil, ci aj na najtazsej je to take? ...potom za co stoji taka recenzia, vsak to je nonsens toto....