Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme bojovou simulaci Mechwarrior 3
20.11.2015 | Redakce Games.cz
57 příspěvků
-
Já se nechal unést Earthsiege 2, žádný MW mě nikdy tolik nechytnul...
-
-
Byl bych rád, kdyby mi někdo pomohl se vzpomínáním... Kdo vydal Earthsisege 2 k časopisu, byl to po sté křísený Excalibur? Nebo mě klame paměť a byl to jiný časopis?
-
-
Nějaký dobrý člověk si udělal na Google Docs seznam plných her v časopisech (neúplný, ale i tak super) a podle něj to bylo v Excaliburu. Bohužel neuvádí číslo.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/t860ekp9dAR9AIOa-fArrHg/htmlview#
Ale jestli to tak je, tak to nejspíš bude od čísla 63 nahoru, na oldgames.sk jsou Excalibury do 62 a tam to není (nebo jsem to přehlídnul, ale nejspíš se). To je ta kvšechno, co jsem našel, snad tě to nakopne v pátrání, sám dál asi nic neobjevím.
-
-
-
Ktery Needy chystate za tyden? Kdyztak muzu pomoct s rozjetim, zrovna nedavno jsem instaloval snad vsechny puvodni dily a rozjet treba takovou dvojku neni zase tak snadny.
-
1) sledovani tohoto dilu retra = orgasmus
2) doporucuji stahnout mechwarrior 4 MTX, ktery je zdarma ke stazeni a je to v podstate to same co mech 4 Mercenaries akorat s tim rozdilem, ze je tam tuna stroju z predchozich dilu a take novych zbrani -
-
Jojo, rád bych. Jen mi pod win 10 x64 nefunguje. Při nastavování grafiky mám unsupported graphics.:-( mám gtx 570...
-
-
Musí to nějak jít, stejný systém jenom rozdíl v tom, že mám GTX 750ti a funguje bez problémů
-
-
-
Skoda toho vyberu, meli jste hrat MW2 (muj nejoblibenejsi a imho nejlepsi dil) nebo MW4.
-
Vidím, že se tu sešla spousta příznivců žánru a tak využiju příležitosti a zeptám se: Existuje podobný simulátor, jako MechWarrior 3, který vás zaujal stejně, nebo dokonce více? Rád si rozšířím obzory.
-
-
heavy gear 2 vo svojej dobe, na mech3 to samozrejme nema
-
Mechwarrior Living Legends... uz mrtvej projekt (vyvoj byl zastaven) ale je to absolutne super. Bohuzel je to jenom MP.
-
MechWarrior 4
-
-
Měl jsem na mysli mimo značku, ale musím uznat, že Mechwarrior 4 i s datadisky byl taky velmi slušný díl, ač se mi zamlouval méně, než Mechwarrior 3.
-
-
-
těžko, přetěžko, se někdy chodilo na zápočty
-
Ještě mechcommander. Tohle je moc easy, u mechcommandera to bylo hc. složité levely, taktika...
-
Hodně dobrá hra, a než nějaká nová, by bylo určitě lepší, kdyby nato někdo vydal patch, aby se to dalo hrát na W7 ve Full HD.
-
....Reactor online, sensors online, weapons online, all systems nominal :-)...
-
-
Tak moc bych chtel poradnej a novej MW SinglePlayer... :(
Mechwarrior Living Legends umrelo a Mechwarrior online neni zadna velka slava ale vsechno to je MP :( -
neasi :)
-
-
Já teď jen doufám, že Kickstarterový Battletech nějakým způsobem nakopne hry na tohle téma a my se tak posléze dočkáme dalšího mech simulátoru.