Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo...a proc mi njede chat??? :-/
  • Souhlas ze vetsi retro by byla dvojka, 3ka uz byla novinka :)

Je zajimave jak tenhle zanr her vymizel, holt na dnesni pomery prilis slozite a tezkopadne.
    • Já si myslím, že má hlavně za ta léto už velkou konkurenci v podobě leteckých, tankových, lodních, farmářských... a jiných simulátorů. Mechové jsou pořád sci-fi a to je žánr, co si ne každý hráč takhle náročněji ovládaných her zahraje - těžko se mechsimulace prodává. Navíc taková hra vyžaduje pořádnou kampaň, svět, příběhy v něm apod. Samotná simulace je jen třešničkou na dortu. Uvidíme jak se bude prodávat strategie (také donedávna umírající žánr) Battletech - vypadá slibně.
  • pravy retro by byla 2, tu jsem hral a ta byla jeste pred 3d akceleracni
    • a mela vic kulervouci intro, to bylo tenkrat neco *5*

https://www.youtube.com/watch?v=-X3GD0UnBCk
      • Presne. Poustel jsem si ho tehda porad dokola.
      • solomon.short
        to intro si pamatuju dodneska :)
  • P.S. nechcete pro retro pouzivat chat jako pro FC? Ten googlovsky vyzaduje gugolvskou registraci :(
  • Zrovna nedavno jsem znovu hral MW3 i datadisk. Ta hra je proste bezchybna. Dokonala,tak akorat komplexni hratelnost, obtiznost presne v tom idealnim useku, kdy musi clovek premyslet a obcas se zapoti, ale zaroven je odmenen za dobrou hru, solidni pribeh zapadajici do settingu a dobre zapadajici do herniho schematu kampane... mam samozrejme slabost pro svet Battletechu, nicmene i navzdory tomu je MW3 proste skvela pocitacova hra, jake se proste uz nedelaji.

MW4 je podobny pripad, ackoliv tam je ta vytribena dokonalost lehce otupena tim rekneme streamlinovanym pristupem - ale zaroven ma vyhodu v sirsi palete moznosti a samozrejme pak v jednom z nejlepsich datadisku v historii herniho prumyslu vubec, Mercenaries. O velice paradnim multiplayeru a modech ani nemluve. Obrovska skoda, ze penezozrouti zakazali Living Legends. Za ten paskvil, ktery nedosahuje ani deseti procent kvality LL a kterym je Mechwarrior Online, jim nikdy neodpustim.
    • Teď zrovna jsem Mech Onlione vypnul *3* Můžu se zeptat na jakém systému jsi Mech3 hrál? Mě na desítkách nejde ani čtyřka. problém s grafikou. Si s Direct3D
      • W7. R G Catalyst MechWarrior Quadrology. Vic nerikam.
        • Už jsem trojku zprovoznil. Mám taky quadrology. Teď ještě zprovoznit mech4... Nějaké typy? Autoconfig mi hlásí unsupported graphics device... Mam gtx 570.
          • Hele uz je to nejakou chvili, matne si vybavuju, ze jsem taky mel nejaky potize s autoconfigem a grafikou, ale kdybys me zabil, tak si nevzpomenu, co a jak. Jedine, co si vybavuju, je to, ze bud MW3 nebo MW4 mi pomohlo rozjizdet s nejakym zpomalovacem CPU.
            • Pomocí toho emulátoru dgvoodoo. Jak prosté. Zprovoznil jsem mechwarrior 3 i pirates moon a mechwarrior 4 s datadisky. Minulý měsíc mě blbnutí s virtualboxem a jinými softiky stalo snad 40 hodin. A teď kouknu na retro a během půl hodinky jede vše.
            • Tak nás nenapínej a řekni jak vyřešeno!
            • Vyřešeno! i bez Win 98
            • C-BEAM
              lidičky postavte si Win98 PC a nebudete muset řešit takové problémy.
            • To jsem taky zkoušel. Zkoušel jsem Quadrology, Mektek verzi. původní verzi... vždy se stejným výsledkem a to je že v autoconfigu mám v okénku napsáno vedle gtx570 UnSupported, a nejde nastavit rozlišení. Když to obejdu a chce se mi spustit hra tak na mě vyskočí hláška že můj HW není podporován ať se obrátím na výrobce SW bla bla bla. Samozřejmě mám všechny ovladače aktuální. Problém bude možná v HW. Mám už Skylike.
            • Pripadne zkus misto Quadrilogy nainstalovat tu ctverku od... sakra, jak se to jmenovalo. Takovou tu modovanou, ten MW4HD mekpak nebo jak se to jmenovalo... byvala free ke stazeni, blbe se shani, ale jde to.
  • VaZqeZ_EU
    Těším! *14* Ale musel jsem si přece jenom pustit skvělé intro z čtyřky.
    https://www.youtube.com/watch?v=QxfKZZ4RNng
  • husty nevim jestli mam proste rad vsechny stary hry nebo jestli mate super vyber ale v retroplay jeste snad nebyla hra kera by byla spatne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit