Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hratelnost byla proti jednicce o mile dal a zdaleka nebyla tak strasne repetetivni s hloupym respawnem nepratel a to ani nemluvim o rozmanitosti zbrani, nepratel i prostredi.
  • Houbeles, ja ji mam za slabou kvuli nekonzistentni kvalite a dizajnu urovni. Predevsim ta Praha byla opravdu priserna. Oproti jednicce byl pokrok jenom v pridani poly a v detailnejsim netvoreni nepratel. Ale netvrdim, ze to byla spatna hra, to ne, jenom si zaslouzila vic.
  • jo tohodle sme se taky kdysi nahráli :D dodnes si pamatuju ty vylejzající střeva a ustřelený končetiny :D .Docela rad bych v retru viděl hru SIN od ritual ent. To byla taky moje srdcovka :D
  • Daleko slabsi dvojce? LOL Dvojka byla ve sve dobe uplne neprekonatelna FPS.

Vetsina lidi ji ma ale nepravem za zabugovanou hru protoze hrala zpiratenou betu ktera jim unikla pred vydanim a nesla ani dohrat.
  • Jednicka me jako strilecka nikdo moc nebavila...
    Dvojka byla ale opravdu super.
  • 49:51 preco prestrih? ;D
  • ROFL ten pes v Kosove po tlakovej vlne :D
  • Wuaaaaaaau!!!!!! O_O
  • JezboX
    Pamatuju si kdyz v Levelu na CD vyslo demo a s kamosem jsme ho hrali porad dokola. Pak jsme zkouseli ruzny casovky a nebo celej level probehnout jen s nozem...sakra to byly casy. AA co mi opravdu utkvelo v pameti v prvnim levelu v metru na zachodech se dalo priblizit k mocicimu chlapkovi a narvat do zezadu brokovnicej az se omlatil o strop <3
  • nightborne
    Uřízni jí zadek!
  • Klasika! Takáto hra už v dnešnej kresťansko-konzolovej dobe nemá šancu vzniknúť *9*
  • No o tom by se dalo hadat, Kingpin taky nebyl zrovna sraz hipiku a takovej Blood byl jiste drive...
  • Praha byla v daleko slabsi dvoje, ty hernej analfabete...
  • Tuctova blbina kterou dnes nema cenu hrat, ale v te dobe vzniku to melo kouzlo, ustrelovani nohou, Praha... Bohuzel to trpi syndroem starejch 3d her, Doom zustane klasikou co vypada porad k svetu, tohle je jen pro otrle.
  • Seš můj člověk. S tou brokárnou jsem to tady chtěl taky napsat, tak krásný krásný pocit jsem zažil snad jen v Quake 2 s dvouhlavňovkou. Žádné flusátko, ale mrdy jak cyp. *2*
  • Inquisitor
    Ty ještě pulzující vnitřnosti mě pronásledují dodnes :D
  • Jack1947
    Máme to stejně SOF3 mně zvrhle bavila, akorát ten konec něco tak trapně pitomého jsem neviděl... furt lepší než dnešní macho cod. I jednička...
  • species
    PECKA! Skvely SoF a priste treti "mechaci" jen tak dal kluci!
  • C-BEAM
    IGI potápěla naprosto příšerná AI, která svou tupost nahrazovala nadlidskými reakcemi a přesností, kde byl hráč za sekundu pod palbou mrtvý. V té době to ale ani moc jinak nešlo, podobně byl na tom R6 apod. Ale uznávám, že koncept hry byl dobrý a některé mise mě bavili, rozhodně ta hra měla něco do sebe.
  • kubi-wan
    Ten jsem už dostkrát rozehrál (žel bohu nedohrál), taky super hra. I když zase jinejma aspektama než SoF. Dodnes si pamatuju na tu tušim třetí (?) misi, kde máte infiltrovat základnu, na který je někde ve sklepě drženej zajatec, zachránit ho a pak myslim ještě odletět stíhačkou... u toho jsem se při spuštěných alarmech navztekal... ale pořád to byla (je) skvělá zábava!

Ale nepřišla mi tam ta AI tolik cheatující jako v SoF2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit