Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To byly časy ... a Nocturne pecka :)
  • A druhý díl byl taky dobrý!
  • :D Geniální vzpomínka! Project IGI byla nádherná svou otevřeností ale těch restartů mise snad už nikdy nic nepředčilo *15* Ale games super!
  • C-BEAM
    tato hra mě ve své době neskutečně bavila, nabídla skvělý pocit ze střelby, plynulou akční jízdu a systém zranění který nemá ani většina současných her. Ale zajímavé že když jsem to nedávno rozehrál na starém pc tak už mě to moc nebavilo, přitom Doom mě baví dodnes. A na brokovnici z Doomu nemá NIC :)
  • Tu bych doporučil i když není, ale poslední bossačku jsem fakt nedal a to jsem se snažil celé týdny, ale jak je dneska trendem všechno přirovnávat k dark souls, tak kdo nehrál Project I'm Going In tak nehrál hardcore hru, oproti ní jsou obě souls hry jak večerníček
  • trojka byla spíš už takový brutálnější klon CoD bohužel, ale ta brutalita byla zpracovaná parádně, to jo *1* jednička je moje srdcovka, jediné 2 střílečky které jsem hrál víckrát byly Fear 1 a S.t.a.l.k.e.r COP, které hraju dodnes. Když jsem v tenkrát 15ti hrával SOF jedna tak jsem se tam dokázal dokonce i občas ztratit, prestože to bylo hodně koridorové, to se mi už u hry nestalo dlouho a s dnešními trendy už asi ani nestane
  • Pethulla
    ...pokud jsi masochista.
  • Doporucuji Project I.G.I. :-)
  • jnsCZ
    Nocturne je bomba, o tom žádná :) Myslím, že se mi tu někde válí originálka. Časem taky bude.
  • kubi-wan
    Tahle hra je i dneska neskutečná pecka! Pro mě osobně to je jediná hra, která v pocitu z užívání brokovnice předčí i DooMa. Škoda, že druhej díl už se vydal jinym směrem a nepřátelská AI tam tak podváděla, že jsem byl víc frustrovanej, než že bych se bavil (takovýto "já v tý podělaný džungli vidim tak deset metrů od sebe, ale enemák dva kilometry, načež téměř nikdy nemine"). Trojka už byla úplně mimo, i když nepopírám, že jsem se u ní zvrhle bavil.
  • Za Nocturne +1
    V té době to nikdo nehrál , protože nikdo neměl TL kartu a 128MB RAM :D
    Jako raritku, "podařený klon" Alone in the Dark, bych to retru viděl opravdu rád.
  • Není pravdou že Soldier of Fortune byla první hra co zpropagovala porcovaní virtualních těl. Zde jde pouze o vizualní efekt.

První hrou ktera to vzala opravdu važně je hra Nocturne (1999). Asi není tak moc v podvědomí protože se o ní ještě kluci nikdy nezmínili ale ta by si také zasloužila retro. Tam dokonce bylo možné useknutou končetinu vzít a používat ji jako zbraň.
  • JEdna z mých nejoblíbenějších her. Když jsem byl ještě malý a anglicky neuměl, takto hra Vás dokázala vcucnout i bez "příběhu" :D. Krása.
  • Krásná práce.
  • Kritiky dobře pojmenovaná samoúčelnost už v té době, ale obecenstvo chrochtalo blahem. Za mě tuctová střílečka, dokud ovšem nedošlo na multiplayer - v multiplayeru opravdová zábava...
  • Klasika klasik! A nikdy nezapomenu když jsem poprvé vlezl do metra a pod schody ustřelil pánovy nohy. Na tu dobu vcelku šok :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit