Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme legendární "doomovku" Quake
5.2.2016 | Redakce Games.cz
59 příspěvků
-
pecka hláška, taky jsem se uřeht
-
40:45 no je to realisticky.. je to podle pravdy si myslim.. *1* *1*
-
39:00 neviem ci tento Jump chcel Honza spravit ale nice :D
-
Nezabudnem na to ako sme potajomky niekedy pred 17 rokmi nahrali na strednej škole na informatike queka a dusili coop- Staré dobré časy...
-
Jojo, tyhle hry co vyžadují k hraní skill jako Quake, Starcraft, CS, DOTA atd. lidi vždycky dráždily, čim to asi bude *7*
-
Jsem totalni ko...ehm...max
-
i když já vůbec *13*
-
ja myslel, ze v materske skolce na internet pousti jen dospele... *2*
-
Mluví o animaci nepřátel, ta byla na svou dobu nejlepší, jakou mohl ve 3D vidět. Nic z toho, co píšeš ty on nezmiňuje. Navíc to už je pro každýho subjektivní. Je spousta lidí, co by ti řeklo, že je ta hra velice nadprůměrná.
-
1/10 hráčů Quaka mělo sex.
-
Vždyť má pravdu, ukázkový příklad, že grafika není všechno. Technologie OK, ale hra průměrná.
-
Ten Volejník to hraje, jakoby to hrál poprvé v životě... boha!
-
Mně asi i díky tý evoluci grafiky schází taková ta simplicita. V tý hře prostě bylo jen to, co hráč potřeboval - chodby, čudlíky, dveře atd. ... dneska to sice vypadá "realisticky", ale přes všechno to haraburdí nevidíš třeba interaktivní předměty - ty pak musej svítit. Nebo se zasekáváš o židle, šutry a další drobný chujoviny... já pak třeba kolikrát víc času strávim čuměnim kolem sebe (třeba rabovánim zásuvek a skříní), než skutečnym střílenim...
-
Taky, 3Dfx za bratru 5000Kč (1994/95) nebo co, byla to ta levnější, neznačková verze a quake na 486 DX4 75MHz, 4MB ram jel v 800x600 v truecoloru naprosto bombasticky, což bylo na tu dobu nepředstavitelné. Výkonostní skok to byl největší jakej dodnes pamatuju.
-
Až dost později.
-
Tys to zcela jistě nezkoušel v době vydání ani jí blízké. Jinak bys takhle psát nemohl. V tu dobu to byl vrchol grafiky a 3D animace, točíš naprosto mimo.
-
Quake je taková legenda, že ještě dnes na "Quake Enginu" běží Call of Duty... to se nikomu ještě nepovedlo... držet 20 let engine. x-D
-
Quake mě taky nějak extra nechytil, ale některé levely mě docela bavily. Spíš než jednička se mi do paměti vryla dvojka a trojka, to jsme pařili s bratrem po kabelu nebo po netu. Hlavně level The Edge, to jsme jeli pořád:D Ještě asi před třema či čtyřma rokama jsem si z legrace stáhl multiplayer demo, kde je The Edge a byl jsem šokován, že ten mulťák někdo hrál:)
-
https://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU