Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    v minulosti vývojáři více přemýšleli nad stavbou levelů, dnes více nad tím jak zaplnit jednoduché koridory grafickým balastem/pozlátkem který pokud si ale člověk odmyslí tak uvidí level který by byl stavbou zastaralý již před 20 lety. Samozřejmě v průměru je dnes situace i v tomto směru lepší jen je třeba hledat jinde než v kategorii her typu cod. Nejvíc mě ale štve kam se leveldizajn propadl v sérii Thief ... ale to už moc odbočuji.
  • Me Quake 1 vubec nezaujal, i kdyz MP byl pojem. Dvojka uz mela punc noveho smeru FPS, ale nejak jsem ji nestihl. Zato 3 spolu s UE .... je to byly vecery.
  • Nářezová dvojka s nářezovým soundtrackem. Dneska už je to spíš nostalgie, ale v té době mě to rozsekalo na hadry.
  • přesně, naprosto nářezová singl epická FPS. A ta část jak Vás mění v cyborga, no to byla lahůdka do té doby nikde nevídaná.
  • a poté přišla Riva TNT a game over.
  • zahrajte si Quake Epsylon... je to mod povodniho quake 1... TOP
  • Nemůžu soudit multiplayer, to jsem nikdy nehrál, v singlu to tenkrát sice zaujalo grafikou, ale zdaleka mi to nepřipadalo hratelností tak zábavné, jako Doom, Duke 3D, Blood či Shadow Warrior. Celá hra je docela jednotvárná, grafika se moc nemění a s dalšími epizodami se vkrádá nuda.
  • Bloodborne má fantastický level desing. Např. Research Hall, Fishing Hamlet, Nightmare of Mensis atd......Doporučuji....
  • kubi-wan
    Tak tak, level-design je tu prvotřídní.... a zdá se mi, že ho dnešní střílečky dávaj často na druhou kolej... buď jsou to koridory, nebo otevřený světy... ale udělat fakt dobře, chytře a kompaktně vystavěnej level je kumšt. A dlouho jsem v nějaký hře nehrál ňákou úroveň, co by byla aspoň z poloviny tak kvalitní jako ty v prvnim Quakovi (i když i ten má svoje slabiny - čtvrtá epizoda už mi tak kulervoucí nepřijde).
  • Tak dvojka je víc scifi, jednička je víc temnější. Každý má rád něco jiného.
  • residentevilfans
    Ten soundtrack *14* Reznor je buh!
  • C-BEAM
    mně se jednotka líbí svou ryzostí a "hardcorovostí", žádný humor, není tam nic co by hru odlehčilo. A design úrovní je podle mě vynikající a něčím (alespoň pro mě) atraktivní i dnes.
  • Q1 mě úplně minul, tak díky za tenhle díl. Měl jsem docela nahraný Q2 a musím říct, že mi dvojka přijde úplně někde jinde. Hlavně atmosféra mi připadala víc sci-fi. Jako z úplně jiného světa než první díl.
  • kubi-wan
    Vim, že tehdy, když to vyšlo, byla spousta lidí ze singlu zklamaná... já jsem to ale před pár rokama poprvý celý hrál (hrál jsem to i kdysi v dětství, ale nějak mi to tenkrát nesedlo) a hrozně jsem si to užil. Ta atmosféra je neopakovatelná (hudba!) a dostkrát jsem měl fakt staženou p*del. Pak jsem zjistil, že to je i díky podprahovýmu vytváření strachu - všim jsem si totiž, že když tušim quickloadujete, na zlomek sekundy vám na obrazovce problikne ohavnej ksicht některýho monstra pěkně zblízka! Geniální! Žádnej další díl už nedokázal v mých očích zreprodukovat ty tísnivý pocity, co jsem tu zažíval (dvojka mě moc nechytla, trojka je úplně jinde, čtyřku jsem nehrál).
    No prostě Quake jednička si místo ve videoherní síni slávy právoplatně zaslouží!
  • Občas si poslechnu soundtrack. Hru jsem dojel cca po prvního bosse (jednu epizodu) - viděno ve videu - na víc jsem neměl. Enemáci měli příliš suché animace a hra byla prostě suchá - chtělo to hlavně různorodější prostředí a nápaditější enemáky (více animací). Q2 byl na tom hodně podobně, ale ten už vylepšil enemáky, disponovali vícero animačkami a hra tím dostala trošku šťávu.
  • Co to je za kecy, jaká problematická čtyřka, ta byla skvělá...
  • Coffin.Corner
    V den vydání XCOM 2 by jako pr*el na hrnec sedlo jiné retro... *3*
  • solomon.short
    kvuli tomuto jsem kupoval prvni voodoo :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit