Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA fungovalo spis jako vydavatel a ne výrobce. Bethesda hry vyráběla a vyrabi je dodnes. A presne o tohle jde, udrzet si povest a jmeno..ne nekam fuzovat, rozpouštět a pridavat se jinam. Krach firmy je krach firmy, takze něco bylo spatne a je uplne jedno jestli pak Molyneux prebehl k Microsoftu když krachnul Bullfrog. Takze to je dost cernobile.
  • Ono to není tak černobílý. Origin býval už tehdá část EA. (Mimochodem EA od dob DOSu funguje například dosud).
    Spousta dalších firem žije dnes dál s jinou značkou, nebo fúzovali k jiné společnosti. Spousta lidí ve studiích, která dnes jedou jsou veteráni právě z oněch "zaniklých" firem. *5*
  • Navíc není od věci připomenout (nevim jestli to nebylo jiz zmineno) ze Bethesda je asi jediny studio který vydrželo od dob DOSu az do dneska. uz jen tenhle prosty fakt poukazuje ze delaji kvalitni hry o které lidi mají zajem, jinak by uz davno lezeli nekde v propadlisti dejin jako jejich souputnici z dob DOSu. Například Origin, New World Computing, FTL, SSI atd, která byli kdysi něco jako dnes EA nebo UBI.
  • Bethesda vždycky posunula hranice her kousek dal. Jen se staci podivat jake zavody o to kdo udela lepsi open world hru zacaly po Oblivionu a Skyrimu, jen si na tom skoro všichni vylamali zuby, az snad ted ten Zaklinac je jakz takz.
  • ne neni
  • Pavel Dobrovský opravdu vypadá jako hlavní hrdina z Kingdom Come, je to náhoda nebo ho tam dali záměrně?
  • Luke
    Nějak jsme v komentáři vypustili, že Terminator: Future Shock je možné hrát na Archive.org: https://archive.org/details/msdos_The_Terminator_-_Future_Shock_1995
  • Vojta_Ilavsky
    A dneska není?
  • Spis chteji za svoje peníze kvalitni hru, me to prijde normalni v době kdy se z her stal mega byznys.
    Ono kdysi cele hrani her byl takovy workaround, pro nerdy a podiviny.
  • kvůli lepsi imerzi se nejenom hrajou retro hry, ale i retro stylem *5*
  • Preco Pavel ked hra tak nikdy pri boji nepouziva strafe left/right ale len cuva? :D
  • Parada:)
  • super
  • Co je to za blbost? Staré hry měli podstatně více bugu než dnes, jen hráči nebrečeli spolu na forech kvůli každé drobnosti, místo toho si prostě našli workaround. Upřímně rozmazlenost a ubrečenost dnešních hráču je děsivá.
  • Ty opěvné ódy na pokrokovost enginu, grafiky atd. mi daly vzpomenout na další hru, která mě tehdy velmi oslovila i z těchto důvodů a mám na ni stejně skvělé vzpomínky - Earthsiege 2, totální pecka, tu hru jsem dohrál asi třikrát a do doby, než vyšel DeusEx, jsem žádnou hru takto důkladně nepropařil...
  • Bethesda mela zabugovanych vic her (i elder scrolls). Ale byly to jedny z nej a technologie zdimala na maximum.Prijit s necim novym v ty dobe bylo super, ale neprobadane uzemi. Nacitani baraku maji stejne jeste dnes ve falloutu.
  • Tak to je lahůdka... Totální husina ze vzpomínek na atmošku...
  • ale ja som myslel, že v minulosti keď nebola online distribúcia tak boli hry bez buggov :D
  • no jo ..jedna z tech lepsich her od bethesdy *2*
  • jojo legendarni hra, 3d modely postav, mouse look a hlavne ta hudba :) plno vzpominek, sem zvedav jak se stim poperete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit