Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay:hrajeme RPG Eye of the Beholder
21.8.2015 | Redakce Games.cz
31 příspěvků
-
omg petra vobec nieje pocut oproti honzovy robte si daco s tymi mikrofonmi !
-
jeste dneska si obcas rad zahraju dvojku :) to je nesmrtelna klasika, skoda ze legends of grimrock se ji snazi kopirovat, ma prekrasnou grafiku ale chybi tomu super level design a atmosfera jako ma EOB2 :(
-
To se přece nedá srovnat, jestli lepší nebo horší. Lands bylo úžasně výpravný a rozmanitý, ale zase mělo hodně zjednodušenej "rpg" systém a celý to bylo kapku říznutý adventurou. Jak říká klasik, to není stejný hřiště, to je jinej sport. *1* Doufám, že na Lands taky v Retru dojde. A vůbec víc westwoodovek, takovou Kyrandii je taky třeba ukázat mladším. Všechny tyhle hry, čím víc, tím líp, aby mladý taky konečně pochopili, že to co na ně mnozí dnešní (ne všichni!) indie vývojáři valí, není žádná retro-grafika a odkaz na starý hry, ale opravdu jen zastírání faktu, že neumí kreslit.
-
ne, že by si tenkrát člověk mohl nějak moc vybírat, pařilo se, co zrovna kolovalo po té které základce na disketách *1*
-
Fakt mě to mrzí, sám jsem se hodně těšil, že to dneska dáme. Od rána jsem se snažil to zprovoznit a fakt to běhá solidně jen na Win7 a samozřejmě nebyla možnost, jak v redakci ty sedmy nainstalovat. Ale plán je jasnej, i kdybych měl přitáhnout nějakej noťas se sedmičkama, tak Devil Inside prostě poběží!
-
měl sis zahrát Lands of Lore, ta hra byla mnohem lepší než EOB
-
Uahhh Beholder, nejvetsi teror meho detstvi, kdyz jsem se v.... kolika... desiti? dvanacti? letech pokousel to hrat, ale byl jsem marnej a levej a nechapal jsem to, ale strasne moc me to bavilo :))
-
skoda ze beholderov neprerobili do Infinity enginu, predsa ta automapa chyba a hladanie tlacitok je bolest sama o sebe
-
A co je s Devil Inside? *16* Tak moc jsem se na to těšil... *13*
-
no to koukam, todle byla fakt super originalni hra. Tesim se
-
Tohle byla slušně ujetá hra, dobrej výběr! *1*
EDIT: Myslel jsem samozřejmě Devil Inside *1*