Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně přišel vždy do druhého dne.
  • na GOGu by novej Deus Ex taky nezabíral místo a neměl by DRM...

a sdílení her z GOGu? taky to není oficiální (spíš je to nelegální), ale oba (nebo pět) můžou hrát současně
  • cca 30 Steam
    3 GOG
  • Jason_dinAlt
    Jo to dělá spousta her. Při prvním spuštění se přeinstalovávají nějaké "nunté" moduly. Myslím že jeden z nich by mohl být DirectX a počítám, že se to pokaždé instaluje v poslední verzi. Težko říct. Zatím nemám pocit, že by mi to nějak škodilo nebo, že by mi rozbilo něco na jiném místě. I když mohlo by se mě to zeptat, zda souhlasím aby mi hra nainstalovala toto a támhleto.
  • To ze se vydavatele boji jit na gog je kvuli piratum, kteri svym jednanim poskozuji pc herni platformu.
  • Jason_dinAlt
    Já si ani neuvědomuju, že tam nějakou ochranu mám. Nijak mě neomezuje.
    Těch výhod je tam víc. Například to, že hry nemusíš nikde mít lokálně uložené a nezabírají místo. Nemusíš nikde skladovat krabičky od her. Asi to není oficiálně povolené, ale ten účet můžeš s někým sdílet. S kámošem jsme si kopuli hru společně na střídačku ji hráli.
  • Jason_dinAlt
    To si asi měl fakt smůlu holt no. Už chápu, že je nemáš rád. Při tak velkém počtu uživatelů je reálné, že sem tam se stane nějaký problém. Aspoň, že nebyli zlí a nevybodli se na tebe úplně.
    Tak aspoň nám ostatní přej, aby se nám nic podobného nestalo.
  • XorxoxTalarius
    To uz vazne nevim ... ale od te doby po kazde steam instalaci kontroluju nainstalovane programy a provadim udrzbu registru.
  • XorxoxTalarius
    Jop, jak rikam, resil jsem to s nima asi dva mesice, nez se uvolili a mohl jsem se prihlasit bez nej. No a pak zacal chodit i ten overovaci kod.
  • ucho
    a víš, u který hry to bylo?
  • Jason_dinAlt
    Vždycky přišel. Jednou jsem ho našel v nevyžádané poště.
    Kadopádně to nemusí být problém steamu. Zkoušel si kontaktovat jejich podporu?
  • Jason_dinAlt
    Tak jestli ti vadí toto, tak snad si ani raději nikdy neotvírej seznam běžících procesů jen od základního nastavení windowsů a neprocházej si logy od firewallu, abys viděl co všechno komunikuje ven. Pak bys musel ustříhnout připojení do internetu a jet všechno offline.
    V době multicore procesorů a RAM v hodnotách GB je zátěž ze strany steamu zanedbatelná.
  • XorxoxTalarius
    To by bylo fajn, ale nebylo to kde odmitnout. Klikl jsem hrat a nainstalovalo mi to dalsich xy veci.
  • XorxoxTalarius
    No proste ti na email neprijde overovaci kod, takze se tam neprihlasis. A muzes se na hlavu stavet :)
  • ucho
    instalaci těch dalších věcí můžeš odmítnout...
  • Jason_dinAlt
    Nepamatuju si, že by to někdy neběželo. Párkrát možná login trval asi minutu a při vánočních slevách, kdy byla extrémní zátěž se mi nepodařilo dostat na ten jejich inventář, abych prodal kartičky, ale hrát se dalo v pohodě.
    Jak se může stát, že to to dva měsíce neběželo? To mi zní dost podezřele.
  • XorxoxTalarius
    Jeste zapominas podotknout ze pri instalaci hry si nainstaluje co se mu zlibi, nemusim asi rikat jaky efekt melo nainstalovani AMD CPU ovladacu na muj Intel :)
  • ucho
    no ty jsi alespoň odpověděl na to, na co jsem se ptal :)
  • ucho
    je takový problém odpovědět na konkrétní otázku konkrétní odpovědí? se za něco stydíš?
  • paklize mi sluzba vnucuje, ze mi na pozadi musi bezet nejaky jeji softik, ktery a) bere systemove prostredky (je mi fuk jak male) b) komunikuje po siti vice mene bez meho vedomi, tak je proste neco spatne. Desim se dne, kdy si budu chtit za kazdou cenu zahrat neco, co bude Steam vyzadovat (nastesti na PC hraju jen starsi hry a emuluju PS2 ...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit