Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    No...vlastně s tím WoWko nemá nic moc společného. Film mapuje počátky herní série a bere informace i z knížek (Posledním strážcem jsem si jistý, nevím, jestli použili ještě nějakou). Děj WoWka se, jestli se nepletu, odehrává až po Warcraftu 3.
  • Jack1947
    Třeba někdy zvikne nějakej ten podobnej film do té doby budeš muset ignorovat a nebo uskrkávat jupík s babičkou na kanapy *12* *5*
  • TheGGG
    no ne každý je na plastikové omalovánky a 3+ mickeyho klubík atmosféru, ale zase se na to můžeš dívat i se svou babičkou *5* *5*
  • Jack1947
    Museli by udělat desně kůůl temnej Dark skouls like Horor aby se zavděčily i lidem jako seš ty *5*
  • Jack1947
    Tak všichni ví že slavné Wowko mu bylo velkou inspirací... i tak ten film komerčně nepropadl a přítáhl k tomu lidi co i nehráli.
  • Ten film mel hlavne jednu velkou chybu a to ze vysel pozde v dobe kdy wowko uz nekolik let postupne umiralo vyjit film v dobe druheho datadisku byla by to bomba
  • Ta první scéna,jak aktivnou portál a Guldan tam "vysaje" spacegoaty je imho fakt velmi dobrá.O to víc bolí, že jak projdou portálem tak je to neuvěřitelnej Céčkovej brak až do konce...I když je to furt o dost lepší než The Last Jedi. O tom žádná *1* *1* *5*
  • Blue.Shark
    #sestimsmiř
  • TheGGG
    blizzard toho za svou existenci moc dobrého neudělal, sice kradli kde mohli, ale pak to stejně pokazili svou omalovánkovou stylizací, takže jakýkoliv potenciál byl zabit. Jediné hry které nevypadají vyloženě směšně jsou archaické diablo 1 a 2, takže možná kdyby natočili dark brutal fantasy horor řezničinu s vinem dízlem ala diablo 1, mělo by to nějakou úroveň. Ale sledovat plastikové orky mečující se s platikovými směšně vypadajícími rytíři, to velký úspěch nezažije. Že se to líbilo lidem v asii zas až tak moc neznamená, tam mají své bojovníky lítající stometrů vzduchem s bambusovou tyčí a dělající wun šunt, takže tam baští cokoliv. Ostatně transformátoři se tam taky chytaly.
  • Udělat komplet CGI svět a do toho narvat herce je pěst na oko. Měli to udělat komplet animované.
  • KrPa
    SC by nedali, SW by je proste prevalcovaly, jako fantasy meli vetsi sanci.
  • KrPa
    haha, v Lotr aspon vysvetlili, kdo je hlavni nepritel a jak vzniknul prsten, to ve warcraftu neustale mluvili o felu a nikdo nevedel co to je
  • a jseš si jistý, že tolkien psal každý detail několikaměsíčního pochodu armády od minas tirith k branám mordoru? jestli se nemýlím, je to tak max. na 10 stranách a jsou tam detaily, které ve filmu opravdu být nemusely.
  • Já třeba hraju warcraft 1 i dneska a baví mě to. Herní mechanismy jsou jen primitivní verze těch dnešních. A že je to vykrádačka? A co není. To aby se člověk vrátil až k Verneovkám. Třeba Avatar se mi hodně líbil. Hudba a vizuál byl skvělý, ale když se podívám na scénář, tak je jen Pocahontas s modrými indiány na jiné planetě. Ale stačilo to ke štěstí.
    Hra je jenom jádro toho příběhu. Na internetu jsou mraky článků, které z toho spolu s knihami udělaly velice doubrou předlohu, která by snesla o hodně lepší zpracování
  • Nevim, ale mi se ten film moc nelibil, prisel mi takovy detinsky s ceckovym dejem, proste o nicem a to mam warcrafty rad.
  • Já jsem u Warcraftu doufal, že to vezme lore a natvrdo ho obšlehne. Z tohohle období je hra, což je ale jen soustava misí s trochou textu a knihy, takže jsem doufal, že to uvidím zpracovaný ve výborném velkofilmovém provedení s doplněním mezer nebo z pohledu jiných postav. Hlavně když se na to čekalo tak dlouho. Ve výsledku to bylo přinejlepším (z mého pohledu) průměrné fantasy s nic moc herci, scénaristickými divnostmi, výraznými změnami vůči lore (což na filmech dle knihy/hry vadí vždy nejvíc) a hodně hrající na nostalgickou strunu hráčů (u mě to brnkání fungovalo).
  • Jack1947
    Tak jo ale to je vyjímka ..
  • Já osobně teda po Arthasovi netoužím, jsem ho už z warcraft loru docela přejezenej, radši bych viděl třeba Válku Prastarých, nebo nějaký příběh s Rhoninem, třeba filmovou adaptaci hned první knihy Den draka. Ovšem se zbytkem těch problémů musím bohužel souhlasit.
  • Protože experti z redditu říkali, že staré wowko je boží a nové wowko smrdí, má to spousta lajků a proto to budu říkat taky, abych se jednou stál taky cool a in ledditovým kingem.

Lidé ve wowku jsou furt stejní, jen někteří lidé rádi zapomínají a pamatují si to co chtějí,
  • XorxoxTalarius
    Tak on uz Postal samotny byl parodie, takze to tam dost sedelo (tedy samozrejme druhy dil, jez slouzi jako predloha filmu)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit