Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Jedine filmy podle her ktere se povedli byli Postal a Angry Birds a u obou to dle meho bude predevsim proto ze puvodni temata se neberou moc vazne. Prece jenom tocit napriklad film podle Dooma a snazit se ho udelat film pristupny pro mladez, nebo napriklad zde zminovany Warcraft, ktery se stal multikulti pohadkou pro deti, namisto drsne fantasy (hlavne v dobe kdy vetsina fanouska Warcraftu nebo WOW prekrocila tricitku).
    Takze filmy podle her ano, ale je potreba pouzivat mozek a ne kravatacky seznam na odskrtavani co vsechno splnuju a jak moc jsem inkluzivni.
  • Firemní politika. Což nikoho neomlouvá, ani pana Jonese.
  • Preed
    Filmy podľa hier sú vo všeobecnosti podľa mňa zbytočná debata, pretože väčšinu času ľudia čo to točia tak na to nemajú natočiť dobrý film, je úplne kvantum zlých filmov ktoré nie sú podľa hry ale v rámci hier sa od toho niečo čaká len preto pretože je to podľa hry ktorú hráči poznajú. Napríklad taký Hitman by kľudne mohol byť natočený ako Bourne ale nebol, prečo? Lebo tí čo to točili na to proste nemali, zlý scenár, zlý režisér, všetko B-čkové a to Bourne nie je scenáristicky nič zaujímavé, generický príbeh o tajných službách, zaujímavé je ako je to natočené, kamera, napätie, súboje na blízko. No a Warcraft z toho čo ja som videl bol asi najlepší herný film, spomína sa sem tam Silent Hill ale ten som nevidel, tie filmy sú zlé lebo ich točia neschopní ľudia a ešte aj musia uspokojovať hráčov, čo je dupľom nevďačná úloha ktorú bežný film nemá.
  • Politika. Jasně. To vysvětluje proč to byla taková 3,14čovina.
  • jamar28
    Jen tak pro zajímavost, co vy jako hráči chcete od filmů, natočených podle hry? Dáváte přednost jen lehké inspiraci, nebo natvrdo kopii, jen s herci a lepšími efekty?

Osobně mám radši, když se filmaři hrou jen inspirují, vypůjčí si universum a atmosféru a přijdou s vlastním příběhem. Moc nechápu, proč bych měl znova koukat na něco, co už jsem viděl ve hře. Hrozně rád bych viděl třeba film nebo seriál Mass Effect, ale proboha jen ne znovu zpracovat hlavní příběh. Jednak by to byla katastrofa, protože to, co funguje ve hře, prostě nemusí fungovat ve filmu a jednak jsme to přece už všechno viděli. Vy byste z toho něco měli? Od takového filmu bych očekával, že mi ukáže něco z toho světa, co hra vynechala. Takže třeba Mass Effect - film o válce prvního kontaktu nebo tak něco.

Co si o tom myslíte vy? Napište mi to do komentářů. *4*
  • TheGGG
    to nejsou orci ale směšní plastikoví paňáci co dělají orkům z pořádných fantasy ostudu
  • TheGGG
    původní hra je braková low taste záležitost a pořádná vykrádačka... to je fakt. Těžko čekat že z takového základu mohl vzejít nějaký úspěch. Když je špatná předloha, kvalitní film nenatočíte, ono se to ostatně nepodaří obvykle ani když je předloha dobrá.
  • Jack1947
    Myslí že když měl úspěch Warcraft tak co by někdo nenatočil jednou i Starcraft a Diábalo proč nee... jednou se určitě dočkáš.
  • škoda že Warcraft no, osobně bych raději viděl Starcraft, nebo třeba Diablo - Inarius a Lilith, zakázaná láska na pozadí epického konfliktu, ani všechny síly nebe a pekla je nedokáží rozdělit, romantika a mega bitvy, uplně to vidim *4*
  • KronosDeret
    šak ani WC nemá jednoznačnej příběh, i Orkové jsou legitimní strana konfliktu, ne jen tupý monstra. Ona i přehnaná PC zase opadne až bude příliš limitovat komunikaci. Jazyk se furt vyvíjí.
  • Jack1947
    Klído pído, já takovéhle filmy beru jako odlehčení takže za mě áno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit