Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Film byl dost mizernej. Bud meli použít lepší triky nebo udělat počítačově vše. Tady se to akorát děsně mlátilo. Děj nehodnotím, z toho si už nic nepamatuju.
    • Jack1947
      Tak myslím že furt lepší než Star wars nebo Hobbit ( ale ani s jením z těch filmů sem problém neměl - Hobbit dokonce docela bavil a to i přes tu délku).
    • Cely pocitacove by bylo lepsi, ale bohuzel tak drahy, ze by se to nikdy nezaplatilo. Proto takovy filmy zatim nikdo nedela a kdyz to uz skusili, tezce prodelali (Final Fantasy film).
      Jinak triky meli skvely, protoze sceny s orkama byly lepsi nez sceny s hercema, ktery byly naopak vesmes strasny. Nejvetsi probelem byl, ze se jim nepodarilo tyhle dve roviny propojit a sridalo to skvely momenty s uplne prisernejma, jak z televizni pohadky co bezi v nedeli po obede v TV :_)
    • já měl problém s tím, že to celý vypadá jak prohlídka Disneylandu, hrady, města. zbroje.. ve hrách od Blizzu je člověk tak nějak zvyklej, ale tohle vypadalo jako kdyby si vzal Letopisy Narnie a navrch nasypal ještě 10 tun růžovýho cukru
  • Krescz
    Pokaždé když se mluví o warcraftu mám jeden ze dvou pocitů. Nostalgie a krásné vzpomínky nebo odpor k tomu co je z toho dnes. No hate, but zkuste si zahrát wow na oficiálním serveru nebo třeba na freečku. Ti hráči co dělali wow wowkem (většina hrála warcraft aspoň od trojky, dvojky) už mají dnes děti a nehrají, takže pro mě je tam vyloženě nepřátelské prostředí plné dětí. Tím je myšleno i dospělých jedinců, kteří jsou na tom mentálně jako 15 puboši bez života.

Film byl vyloženě paskvil, protože zrovna tohle universum nabízí tolik atraktivních příběhů, které by se obešli bez velkých úprav a vole byrokrati a š*línci z toho udělali tohle. To si fanoušci nezasloužili a ostatním je to u zadku. Tak když né pro fanoušky tak proč ten film dělali? To bylo keců a článků. že to dělají lidi co warcraft hráli.... *16* *11* *16*
    • "Pokaždé když se mluví o warcraftu mám jeden ze dvou pocitů. Nostalgie a krásné vzpomínky nebo odpor k tomu co je z toho dnes. No hate, but zkuste si zahrát wow na oficiálním serveru nebo třeba na freečku. Ti hráči co dělali wow wowkem (většina hrála warcraft aspoň od trojky, dvojky) už mají dnes děti a nehrají, takže pro mě je tam vyloženě nepřátelské prostředí plné dětí. Tím je myšleno i dospělých jedinců, kteří jsou na tom mentálně jako 15 puboši bez života. "

Můžeš mi ukázat tedy Battle.Net, na jakým serveru máš zkušenosti, já osobně má zkušenosti jak s Freečkem, tak s offikem a mám úplně jiné zkušenosti, lidi většinu pracujicí, kteří jsou úplně v pohodě na pokec. Dokonce guildy jezdily i na pivko a společne akce.

Nejsi spíš nevyvinuty ty?
      • Protože experti z redditu říkali, že staré wowko je boží a nové wowko smrdí, má to spousta lajků a proto to budu říkat taky, abych se jednou stál taky cool a in ledditovým kingem.

Lidé ve wowku jsou furt stejní, jen někteří lidé rádi zapomínají a pamatují si to co chtějí,
      • Krescz
        Určitě tam jsou výjimky a dost lidí mi přišlo sympatických, ale to tak možná v guildě. Drtivá většina dnešních hráčů wow jsou trapáci a trollové.
        Ano jezdilo se na guild srazy a pivka a jezdí se i teď, ale dneska bych s těma lidma nešel nikam. Asi to není můj typ lidí, kteří hrají 12 hodin denně wow. To není normální, nenech si namluvit, že je.
        Oficiální servery si nepamatuju, max. Drakthul, ale na tom jsme hráli naposledy v roce 2010 asi 3 měsíce.
  • Udělat komplet CGI svět a do toho narvat herce je pěst na oko. Měli to udělat komplet animované.
    • Animovat to celé tak se ten film nezaplatí už vůbec :D
  • tak za me warcraft docela v pohode..war hraju od dvojky a i film neurazil ale ani to nebyl zadnej BOOM ... a co se tyce tech ostatnich filmu v clanku tak

1: lara ma dost spatnou herecku se zirafim krkem
    2 :na duke nukem se tesim jeste kdyz tam bude jonh cena
    3: rampage vypada na klasickej popkornak ,ktrerej si nejspis taky uziju .. the rock je dost dobrej :)

( https://www.youtube.com/watch?v=Au7UYaqpJw8 ) podle toho je film rampage :) ?
  • Johnny
    Mě je třeba nějakej svět Warcraftu uplně u zadele, a film sem si užil...
  • Holldir
    Ten film v americe propadl hlavně proto, že nejvíce hráčů wowka je především z ameriky. To nikoho jako netrklo? Já hned poté co jsem to shlédl jsem to věděl. Jsem fanoušek wowka a warcraftu a jsem taktéž jeden z těch kteří toto odsoudili jako paskvil scénáristů....Film sám o sobě byl pěkný. Povedený děj i styl, herci a výkon fajn. Po této stránce nemohu říct jediné křivé slovo, ale.....je tu jedno zásadní ale. Jelikož jsem fanda tak to porovnávám s knihami. A to je právě kámen úrazu. A jsem toho názoru, že když už dělám něco podle něčeho jen v jiné podobě (točit film dle knihy. Ne na motivy, ale doslova natočit děj jedné specifické knihy) tak to udělám tak jak to je v námětu. Oni zfilmovali jednu z knih warcraftu. A stejně jako měl film eragon a některé z posledních filmů Harryho Pottera negativní odezvu tak se tomu nevyhnul ani právě tento paskvil zvaný warcraft. Člověka by ani tak moc nesraly malé detaily. Těm se nelze vyhnout. Nikdy to nelze udělat do písmene stejné. Mnohdy se musí film krátit o děj aby se vešel do času a podobně....ale jsou některé zásadní detaily kterých by se měli ve filmu držet. Když v knize autor popíše elfy jako hubený lesní šašky se špičatýma ušima tak je přece nenatočim modrý s ocasem. A to je přesně problém v tomto filmu. V knihách byli orkové popsaní nějakým specifickým způsobem. A ve filmu udělali právě v tomto několik fatálních chyb které jim fanoušci neodpustí. Jo vzhledově je udělali skvostně....ale orkové byli například popisováni v knihách jako čestný národ který na první místo žebříčku hodnost staví čest a morálku. A pak ve filmu natočí scénu kde jeden klan bezdůvodně vyvraždí jiný klan? Něco co v knihách bylo naprosto nemyslitelné? Kdo četl tak ví co myslím. A co je horší ještě před koncem filmu najednou zvítězí čest a morálka a pošlou warlocka do háje kvůli cti? To si jaksi protiřečí. Ale to jsem popsal jen svůj názor na film. Mnozí to vidí asi jinak

Samotný film jak jsem již psal se docela povedl. Když nebudu řešit malé detaily které nejsou podstatné tak se to i relativně podobá předloze. A pokud bude někdy další díl tak doufám, že se poučí ze svých chyb a dají scénář fanouškovi který četl celou serii. Poněvadž fanoušek by tohle nikdy nenapsal. V takovém případě by ten film měl šanci. V opačném případě doufám, že ho nikdy nenatočí
  • Jack1947
    Klído pído, já takovéhle filmy beru jako odlehčení takže za mě áno.
  • Preed
    Filmy podľa hier sú vo všeobecnosti podľa mňa zbytočná debata, pretože väčšinu času ľudia čo to točia tak na to nemajú natočiť dobrý film, je úplne kvantum zlých filmov ktoré nie sú podľa hry ale v rámci hier sa od toho niečo čaká len preto pretože je to podľa hry ktorú hráči poznajú. Napríklad taký Hitman by kľudne mohol byť natočený ako Bourne ale nebol, prečo? Lebo tí čo to točili na to proste nemali, zlý scenár, zlý režisér, všetko B-čkové a to Bourne nie je scenáristicky nič zaujímavé, generický príbeh o tajných službách, zaujímavé je ako je to natočené, kamera, napätie, súboje na blízko. No a Warcraft z toho čo ja som videl bol asi najlepší herný film, spomína sa sem tam Silent Hill ale ten som nevidel, tie filmy sú zlé lebo ich točia neschopní ľudia a ešte aj musia uspokojovať hráčov, čo je dupľom nevďačná úloha ktorú bežný film nemá.
    • mě třeba příjemně překvapil film Assasins Creed, čekal jsem mega propadák ale ve skutečnosti to byl docela povedený dobrodružný film, o třídu lepší než Princ z Persie
      • Preed
        Assasins Creed bol v nejakých veciach zaujímavý(predchádzajúci film toho režiséra je Macbeth so skoro úplne rovnakým obsadením a ten sa mi páčil) ale zdalo sa mi, že veľmi nedržal po kope, Princ of Persia bol úplne priemerný popcorn ktorý v sebe nemal absolútne nič.
        • s tím se nedá než souhlasit, já o tom filmu nic nevěděl a pouštěl jsem to s očekáváním, že to bude béčko na úrovni Uwe Bolla nebo právě toho PoP a s překvapením zjistil, že mě ten film i přes ty zmíněné díry ve scénáři dost baví, v kategorii filmy podle počítačových her určitě patří k těm lepším
    • XorxoxTalarius
      Nejlepsi film podle her jedine Postal, jestli jsi nevidel, musis okamzite napravit
  • KronosDeret
    šak ani WC nemá jednoznačnej příběh, i Orkové jsou legitimní strana konfliktu, ne jen tupý monstra. Ona i přehnaná PC zase opadne až bude příliš limitovat komunikaci. Jazyk se furt vyvíjí.
    • TheGGG
      to nejsou orci ale směšní plastikoví paňáci co dělají orkům z pořádných fantasy ostudu
  • TheGGG
    původní hra je braková low taste záležitost a pořádná vykrádačka... to je fakt. Těžko čekat že z takového základu mohl vzejít nějaký úspěch. Když je špatná předloha, kvalitní film nenatočíte, ono se to ostatně nepodaří obvykle ani když je předloha dobrá.
    • Já třeba hraju warcraft 1 i dneska a baví mě to. Herní mechanismy jsou jen primitivní verze těch dnešních. A že je to vykrádačka? A co není. To aby se člověk vrátil až k Verneovkám. Třeba Avatar se mi hodně líbil. Hudba a vizuál byl skvělý, ale když se podívám na scénář, tak je jen Pocahontas s modrými indiány na jiné planetě. Ale stačilo to ke štěstí.
      Hra je jenom jádro toho příběhu. Na internetu jsou mraky článků, které z toho spolu s knihami udělaly velice doubrou předlohu, která by snesla o hodně lepší zpracování

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit