Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super takze pokud odpovidas do vlakna a vyhodi te to za spatny captcha tak jsi zpet a pridas nornalni komentar...
  • Tak bych to zkusil později, momentálně asi probíhá údržba serveru, nezobrazují se mi ani statistiky v podpisu.

Torrent je na stejné stránce jako klasicky download.
  • http://www.riseofflight.com/SharedResources/torrents/ROF_ICE_Unlimited_Demo_1020_torrent.exe
  • dobrá práce :D
  • serveri ti dajú k dispozícií viac než jedno lietadlo a väčšinou sú rozdelené serveri podla období :) čiže s tým si hlavu nelam ...
  • odkaz na torrent ?
  • Ten torrent prave oproti normalnimu stahovani (400kb/s) jede hrozne pomalu (kolem 50kb/s), 24 hodin to fakt stahovat nechci...
  • kotty
    Tak komplexnost moderniho bitevniku a letadel z prvni svetove valky se neda moc srovnavat. Myslim, ze naprogramovani a vymodelovani vsech casti A-10C zabralo vic casu nez 10 letadel v RoF dohromady. *3*
  • Alepson v thredu a simech si dejte pokoj s tim pitomym zaklinacem. Neni to dobrej etalon perfektni hry za dobre penize a uz vubec se neda srovnavat pribehova hra a simulator s multiplayerem a editorem.

Zaklinace jsem jednou dohral a rozhodne nemam potrebu se k nemu vracet. Jestli to bylo 18 hodin hrani? A to se celou dobu rozhodne nejednalo o zabavu.

Rise of flight je o detailnim letovem modelu a fyzice a s editorem misi je to defakto sandbox. Kdyz na to prijde muzes to hrat roky.
  • A simulátor se dvěma letadlama úplně zadarmo je adekvátní? Takovy DCS: A-10C Warthog obsahuje jen jedno letadlo a stojí 60 dolarů!! *4*

ICE obsahuje Fokker D.VII, Albatros D.Va, Pfalz D.IIIa, Fokker Dr.1. a Spad XIII, Nieuport 28, SE.5a, Sopwith Camel.
  • Myslel jsem samozřejmě úplatek od autorů ROF plus ty Rusky zdarma včera v nightclubu 777 *4*
  • Nuda jsou tvoje adolescentni kecy, bez si nipat bedary pred konzoli s COD.
  • Dobry, chytry a solidne podlozeny nazor. Nestacim se divit, jak spatne jsem tu hru pochopil :)))
  • kotty
    Me jako koncoveho zakaznika ale zajima predevsim cena a co za ni dostanu. Z recenze jsem se dozvedel, ze jen 4 letadla a zbytek si musim za premrstenych 8 respektive 16 eur za kus dokoupit. To me prislo jako silne neadekvatni. Teprve az z diskuze jsem vycetl, ze edice Iron Cross nabizi letadel vic, i kdyz ani ted presne nevim kolik a ktera.
    Pokud bych mel tedy srovnavat s jinymi simulatory, pak Cliffs of Dover (jejich mizernou optimalizaci stranou) nabizi letadel v zakladu 15.
  • sleepless
    Je to cele dano rozdilnym byznys modele. Zaklinac 1 a 2 jsou po strance vyvoje klasicke tituly, na nichz maka tym 50+ lidi, a do kterych se jeste pred vydanim naleje spousta milionu dolaru a doufa se, ze se vrati. CDP ma navic i jine aktivity, aby mohla pripadny mensi nez ocekavany uspech ustat. 777 Studio je nekolik nadsencu, pro ktere je styl postupneho vyvoje jednotlivych prvku a prodej mensich casi, jedinou realnou moznosti, jak ve vyvoji hry pokracovat..a snad se tim i uzivit. Z prodeje krabicove verze toho sami tvurci moc nemaji, vetsinu spolkne distribucni retezec. U podobnych projektu, cilenych na uzkou komunitu, se navic tak nejak predpoklada, ze komunita ve vlastnim zajmu tvurce podpori a na oplatku za to bude dostavat presne ten obsah, o ktery stoji. A to se myslim v pripade RoF deje. Ostatne, nedavno vydany patch s novou karierou byl zdarma a pro hru je to velke nakopnuti. Ani jeden z uvedenych modelu neni vuci hraci "chamtivy", jen je kazdy z nich vhodny pro jinou situaci a nedaji se vzajemne stavet vedle sebe.
  • Zaklinac je bezva, o tom neni pochyb a take u nej nema vyznam diskutovat cenu.

Kazdy ma hodnotovy system jiny :), nekdo da bez mrknuti oka 170 za listek do kina a za dve hodky je z nej venku, jiny zaplati 137 Kc (7.62 USD pri kurzu cca 18Kc) za Sopwith Triplane a vydrzi s tim letat treba 30 hodin :)

Jinak hra ma nekolik edic a v recenzi jsem je nezminoval (http://riseofflight.com/en/store/demoupgrades), + jsou slevy za nakup vice letadel, + jsou zde nové Field Mods....+ v nabidce je spousta dalsich slev....to by bylo skoro na dalsi recenzi :)

Kdo chce vedet, co ma vyznam kupovat a co ne, napiste, rad poradim
  • jak to je u MP ? dejme tomu, ze mam starsi typ letadla...je to u MP nejak doresene ? aby me tam nemasakrovali hraci na super strojich
  • sleepless
    Ano, Tomas samozrejme za napsani recenze zaplaceno dostal...jestli jsi tedy myslel tohle :))
  • A proc by simulator nemohl dostat hodnoceni 9, kazdeho nebavi zhovadilosti jako CoD a WoW , kazdopadne tvuj mozecek tohle nikdy nepochopi ,tak si bez zahrat CoD a neotravuj tady nesmyslnym spamem.
  • To je přece jasné, je to zaplacená recenze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit