-
Tak zkousim demo a chci se zeptat jestli je normalni ze nez se nacte mise kariery tak si muzu jit uvarit kafe? to nacitani je zoufale pomale
-
Takže se musím připojovat abych si vůbec zahrál? Ubi s uplayem a jejich servery, EA a teĎ tohle. Oki, mám lítání rád, první světovou taky ale zas taková srdcovka abych se nechával při hraní omezovat to není. Díky za info, o koupi budu uvažovat jen když odstraní DRM.. Těm co nevadí podotýkám že právě hraji věkovitý Thief 1 což je hra už neexistujícího studia. Jak to bude s hraním aktivovaných her po letech? Hádejte.. Warez :(
-
Ano, pokud ho chceš létat musíš si ho koupit.
Ale kampaň je den po dni, někdy i čtyři bojové lety za den, i s tím Albatrosem se dá létat hodně dlouho... -
Pro upřesnění... Dreidecka nedostanu, i když je pak u jednotky ve výzbroji. Takže potřebuju si ho koupit za těch 8 dolarů nebo kolik, aby to fungovalo i v singl kampani?
-
tak jsem to po několika pokusích konečně stáhl z jejich stránky a teď jim nefungujou ani registrace účtů fakt paráda :) mají vskutku kvalitní služby
-
A to pisanie recenzie na hru je dako casovo obmedzene? V klude mozu recenzovat hru s akehokolvek obdobia, nie iba tie, ktore vysli v roku 2011
-
Protoze se ta hra neustale vyviji a rozviji, ma za sebou silnou komunitu a stoji za to na ni timto zpusobem upozornit? Neni to klasicky krabicovy produkt, ktery by za 2 mesice zmizel z polic. Navic tu v roce 2009 soucasna redakce nebyla a tak nejak si muzeme zrecenzovat i hru z roku 1990, kdyz usoudime, ze to ma z nejakeho duvodu smysl :)
-
Nechce se mi číst celou diskuzi a v článku jsem to nenašel - nevíte proč někdo píše v roce 2011 recenzi na hru vydanou v roce 2009?
-
je docela sranda ked si uvedomime ze RISE OF FLIGHT vyzera lepsie ako render intra RED BARON 2 :D
RB2 mal skvelu kampan a bude len lepsie ked sa bude v ROF viac a viac na RB podobat... -
Jednotky se přezbrojují v čase. Pokud máš např. jenom základní Albatros D.Va musíš nastoupit na frontu v momentě kdy D.Va přišel do výbroje a létáš pouze na něm i když k jednotce příjde např. Dreidecker...
-
Znám jejich metody, byl jsem betatester *1*
-
Holt jsem si asi zvyknul na to, ze kdyz si koupim hru v cene AAA titulu, tak v ni taky vsechno podstatne dostanu (shodnem se, ze nektera letadla, ktera v zakladni verzi chybela podstatna byla!). Ale asi bych toho chtel moc. *7*
Nicmene hru jako takovou neshazuji (koneckoncu jsem ji nehral, tak nemohu posoudit). Vlastne mam v planu vyzkouset demo verzi, ktera naopak vypada vyhodne, pokud je to, co tu lidi rikaji pravda. -
Nádherná prezentace.
-
Měl bych dotaz, kdo má zkušenost. Ty 4 letadla v základu..jak to funguje pro kampaň? Respektive, jak je kampaň udělaná? Kdo si pamatuje Red barona 2? Kdy se dalo začít s papundeklovým Eindeckrem a postupem války (a to i za zásluhy) dostávat lepší stroje? Je to tam nebo je to omezené že když 4 stroje, tak s čím začnu s tím skončím? Každopádně to vypadá moc hezky, od dobry RB2 čekám a čekám a čekám.. :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=CLQtBV73ofM
http://www.youtube.com/watch?v=o3tJlFsGRSE -
Tak nevím, ale ta srážka Camelu s Fokkerem ve videu v 1:27 mě o kvalitní fyzice moc nepřesvědčila. To samé, padající křídla....
-
Počkej, počkej, jak o tomhle můžeš vědět? Ženský, všechno vykecají :))
-
ted jsem dal stahovat ten prvni odkaz a jede to v pohode 600kB/s
-
Dá se to stáhnout někde jinde, jak na jejich ofiko stránkách. 1 odkaz mi nefunguje a druhým mi to jede.. heh 0 B/s , celkem 400mb za 5 hodin *7*
-
neboj ono se to rozjede