-
Tak zkousim dneska a porad nic...fakt nechapu proc *10*
-
Recenzi jsem necetl ale tohle je hra ktera vysla v roce 2009 nebo to je neco noveho a jineho nikde jsem nenasel zadne jine info o tehle hre ze by to bylo neco noveho.
Diky za odpoved *7* -
Ty si asi sežral Šalamounovo houno co? Já jen psal že pod videem na Ytube se dotyčnýho ptali jak lítá a on napsal s myší a klávesnicí, kdy si to prostě krásně dával. Tak si řikám, oukej knipl nechám ve skříňce a nastavím si to na klávesy s myší a ty mi tu začneš valit něco o bugu a ať jdu na arkádu. To že tam je nastavování směsi atd. jsem taky postřehl ty jouzo.
-
Můj první pokus o přistání mi zase připomněl Bitvu o Británii - To naučíš... i vopici lítat líp *1*
-
ja vcera nemel problem se stazenim z ofiko stranek ani s registraci primo ve hre
-
jinak samozrejme pokud nemas joy tak to JE PROBLEM ... ti lide co delaj videa na youtube totiz na klavesnici fakt nelitaj
-
Zkouším se registrovat od včerejška a pořád to nejde.
-
kdyz jsem to resil ja tak to v Settings nebzlo a bylo potreba rucne upravit config ... ale bacha po kazdym updatu se to prepisovalo
-
Tos me mel videt kdyz jsem zkusil poprve vzletnou :o)
-
samozrejme, skill je rozdeleni v kampani podla toho ci ide o eso alebo nie... ked stretnes RED BARONA tak sa zapotis :D
-
nevite jak to je se ,,skillem,, AI ? jsou vsichni nepratele stejne dobri, nebo to hra nejak nahodne generuje, jestli potkate pilota co se sotva drzi ve vzduchu jako ja, nebo zkuseneho nepritele ?
-
Presne tak, tohle je simulace. Kdo nekdy sam letal, at jiz treba v mensim letadle, na rogale nebo paraglidu, tak vi, jaky je ve vzduchu obcas bordel. Letadla z prvni svetove byla hodne lehka a tak s nimi cloumal vitr, turbulence a stoupave i klesave proudy o rychlostech nekolika metru za sekundu take na stabilite nepridaji. Uz proto je Rise of Flight unikatni, mate jakesi spojeni se vzduchem a prirodou a z prusvihu vas uz nevytahne predimenzovany tryskovy motor.
-
No jo hosiku, tohle neni arkada jako ACE. Takhle ty letadla ve skutecnosti litaji. Jinak kdybys nebyl linej tak si to muzes jednoduse vypnout a nastavit jednoduchej modul litani nebo automaticky rudder atd. Bud rad, ze ve "quick mission" neni primarne nastavena turbulence to bys byl hodne spatnej. Chce to jenom nebyt linej. Tohle je hra, nebo spis simulator na litani s Joystickem ne na klavesy nebo mys, srandisto. Takhle si muzes litat s ACE na konzole, doleva doprava nahoru dolu. Jo a s motorem se taky muzes vyhrat, nastaveni smesy, zahrivani motoru a pod. Sranda cist tyhle prispevky, ze to nejde udrzet v zamerovaci a takhle to nemuze prece litat a je to pomalu zrejme BUG.
-
Vyskúšaj ESC :) Aspoň mne to funguje bez problémov *5*
-
Ono je to jediné rozumné řešení při tom systému, co mají, ta hra si nějak musí ověřit, co za letadla si vlastně člověk koupil. Jedno přihlášení za měsíc (když nelítám online) za žádnou buzeraci nepovažuju.
Navíc tohle je banda nadšenců a ne Sony, kdyby nedejbože krachli, tak ještě předtím půjde do světa patch, co zpřístupní všechna letadla a jakékoliv ověřování vypne... -
A za boha nemůžu najít v Options jak se vymaže příkaz pro naskočení menu při zmáčknutí pravého tl. myši.
-
Ať jsem ve hře nastavoval jak chtěl, něják to nepobírám s těma letadlama v demu. Nejsem schopnej leťet rovně to furt někam uhejbá, jde nahoru, nedej bože chvíly držet v zaměřovači něco- hraji s myší ale to by neměl být problém, když vidím co dělaj na Ytube. U motoru jsem si nastavil zvýšení, snížení výkonu na kolečko myši ale když dám max tak ta rafička na budíku nedá ani 1/3 výkonu. *9*
-
bohuzel i ja mam zoufale pomale nacitani
-
jj me to taky nejde...nejdriv to pul dne neslo stahnout a ted zas tohle *10*
-
2 czlucas: tobě se povedlo registrovat účet ve hře??? to pak nechápu proč mě to celej den nejde hází to "unable to connect to game server"