Přejít na výpis diskuzí
Rise of the Tomb Raider vyjde exkluzivně na Xbox One
12.8.2014 | Martin Bach
118 příspěvků
-
věřím tomu, že jde jen o časovou exkluzivitu. byli by blázni, kdyby to bylo jen na Xbox One...
-
-
Doufejme že ano protože by to byla škoda.
-
-
Tohle mi fakt dokáže zkazit den! Hrála jsem všechny díly a jenom kvůli tomu, že nemám jednu deb**** konzoli si nezahraju tenhle? *16*
-
info@crystald.com Můžete se vyřádit, pořádně jim ten mail zaspamujte...
-
-
ja už som im poslal jeden list kde sa na nich veľmi, veľmi hnevám a ešte som im napísal aj dopis ako sa na nich veľmi veľa hnevám.
-
-
Snad si to hoši z Square Enix spočítali o něco lépe než Crytek.
-
-
The RYSE of Tomb Raider
-
-
No já osobně doufám, že ti co tvrdí, že exkluzivita bude jen dočasná mají pravdu. Nový Tomb Rider se mi opravdu líbil a těším se na pokračování. Bylo by, ale dost divný s velikou pompou vydat reboot série na pět platforem a pokračování jen na jednu, řekl bych, že to by naštvalo hodně hráčů. Takže doufám, že to časem vydají i na PC (jako zmíněný Mass Effect).
-
-
Súhlasím reboot Tomb Raidera im vyšiel na jedničku s hviezdičkou, hru vydajú aj na ostatné platformy, to sa neboj, ale prečo to porovnávate s mass deffect, to je mi záhadou.
-
-
Pokud si pamatuju správně tak ten měl být taký původně xbox exkluzivní a půl roku potom ho vydali i na jiné platformy. Můžu se plíst, ale myslím, že to tak bylo.
-
-
Máš pravdu, som nevedel, že prvý mass deffect bol xbox exkluzivitou...
-
Mass Effect:
Xbox 360
20.listopad, 2007
Microsoft Windows
28. květen 2008
-
-
-
-
Já věděl, že k tomu bude chtít něco říct *1* https://www.youtube.com/watch?v=X-U2g99Y8_Y&list=UUsgv2QHkT2ljEixyulzOnUQ
-
Square logicky nechce jít proti Uncharted a Microsoft potřebuje exklusivní hru jako Uncharted. Takže to dává smysl.
To ale nemění nic na tom že ukrást si multiplatformní titul pro jednu platformu je sviňárna na druhou. -
-
Keď mám byť úprimný, tak som aj rád, že to výjde s určitou časovou exkluzivitou na vhs prehrávači, aspoň si budem môcť v kľude a doplna vychutnať uncharted 4 a ako budem s odstrupom času nabažený z uncharted 4 tak hneď mi na pc výjde the rise of tomb raider :)
-
A kdyby Uncharted bylo multiplatformni a pak si to slohnulo ps4, tak by to bylo v poradku *1*
-
-
No mysllím, že hodně lidí čekalo na GamesComu nějaké velké odhalení a taky se ho dočkaly, ale asi ne takové jaké čekaly *10* *16* *9*
This doesn’t mean that we’re walking away from our fans who only play on PlayStation or on PC. Those are great systems, with great partners, and amazing communities. We have Lara Croft and the Temple of Osiris. To my neříkejte že tohle někdo myslí vážně???
Vímě, že máte rádi porshe 911, tak tady máte Fiat Multipla... Dat logic *16* *16* -
-
Největší poděl na tom prostě je, že někdo na PS nebo PC si koupil první díl, bude pokračování příběhu, ale tihle si budou muset koupit Xbox, aby se ho dočkali. Doufám, že to je jen časová exkluzivita.
Každopádně jsem chtěl o sběratelku Teple of Osiris, ale když oni takhle, tak se bez toho nepochybně obejdu.
-
-
Jedna z mála her, kde člověk nehraje za zamručeného třicátníka se strništěm, a přitom ta hra není z Japonska, a oni udělají takovou dle haluz. K*rva fix! Připadám si teď jako blbec po všech těch diskuzích, kdy jsem nové TR bránil a říkal " dej tomu šanci, ve dvojce se určitě poučí a budou mít pevnější vizi, o tom. co s tím chtějí vlastně dělat." No nic, nezbývá než doufat, že vydají nakonec i verze pro PC/PS4, nebo že to zvořou a noví RoTR nebude stát za nic, ale v nejhorším případě, mi nezbývá než začít střádat drobásky na obě konzole ( PS4 kvůli kvůli Blood borne).
-
-
square enix je vydavatel, samotnu hru vsak nerobia japonci tak ako jaguar nerobia indi.
-
Já jsem si vždycky myslel, že Square Enix je japonská firma, tak asi jsem byl na omylu *3*
-
-
Ah, trapas. Nejdříve mi zkazí den a pak ze mně udělají na veřejnosti hlupáka. Proklínám tě Microsofte
ps: Díky za opravu -
Néé korejská *15*
-
-
-
No je to celkom zaujimave,z pohladu microsoftu sa to da pochopit ale inak je to celkom velka zrada voci fanusikom tomb raidera od square enix a vtipne na tom este je ten fakt,ze mali problem zaplatit predchadzajuci diel zo vsetkych platforiem a teraz sa tvaria,ze je to exkluzivne,pravdepodobne je to casova exluzivita ale pride mi to dost nestastne.