Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • solearis
    Dúfam, že sa bude jednať o exkluzivitu len časovú. Aktuálny diel som si nesmierne užil (na PC s XBox 360 ovládačom). Keďže som tú časť dostal ako darček a hrala sa mi veľmi dobre, tak som ďalšiu časť mal v hladáčiku za plnú cenu. Bohužiaľ XBox One kupovať neplánujem a ak udržia kvality poslednej časti, tak by ma to veľmi mrzelo ak by sa jednalo o exkluzivitu absolútnu.
  • kubi-wan
    Zrovna hraju Tomb Raidera 3 a žádnej xbox k tomu nepotřebuju.
  • prudislav
    Nejvtipnější an tom je jak se s nextgen only hry pro XBONE/PS4/PC stane hra pro XBONE a X360 :-D
    Očekávím minimálně steam verzi v létě a pravděpodobně i PS verzi
  • Tak jsem rád, že to opět ods*rou hráči. Líbil se vám remake Tomb Raider jako mě? Tak šupajdá koupit nový Xbox protože přece ta hra nůže vyjít na všechny konzole jako předtím. Sprostě dali fanouškům Tomb Raider nůž na krk: "Kupte si Xbox nebo se nedozvíte jak to bude pokračovat." Hlavně, že všichni dostanou nudnou Temple of Osiris (o jejíž předobjednávkových oblečcích by se taky dal psát článek). Děkuju pěkně ale ne. Ode mě penize neuvidí dokud to zůstane Xšrotovou exkluzivitou!
  • Lara s jejíma zkušenostma a sedí někde u psychologa? :D Ta by mohla vyučovat na nejvyšší psychologické škole. Hodně blbý trailer.
  • Tomb Raider bola pre mňa hra roku 2013, takže som sa pri oznámení Rise of the Tomb Raider na E3 veľmi tešil. Preto som dnes, keď oznámili, že je to XBONE exkluzivita, skoro padol zo stoličky. Vážne dúfam, že to bude len časová exkluzivita, ale aj to ma už pekne štve, že si to nebudem môcť zahrať hneď po vydaní.
    • conflig
      Tomb raider je moje srdcovka a na reboot jsem ne nemohl dočkat od oznámení na E3 2010 a oni udělají pro mně je to nejoblíbenější hra za posledních pár let.. takže tohle exkluzivní oznámení my zkazilo den.. vlastně jsem v tu chvíli vypnul stream z gamescomu a už mně nezajímá..

Teď už jen oznámení Mass effectu 4 jako Xbox exkluzivitu a... radši na to ani nemyslet..

no doufám, že to nakonec vážně bude jenom časová exkluzivita...
    • snorgrind
      tak na PC aspon dostanem HD edici ne *3*
      • Mato1987
        Glorious PC Gaming Master Race ! zero punctuation FTW :D
  • Jestli si mysli, ze za to budu platit, az to mylostive vydaji na PC, tak to se hodne pletou. Na compu je hodne moznosti, jak se jim za takove chovani odvdecit.
    • Mato1987
      chápem tvoj postoj, ale myslím si, že nie je potrebné takto znehodocovať prácu talentovaných vývojárov z crystal dynamics, všetok svoj hnev upriam na nenažrancov zo square enix, ako sa na nich veľmi, veľmi hneváš a, že im napíšeš dopis ako sa na nich veľmi veľa hneváš.
  • "Rise of the Tomb Raider" :D :D

ololololol.
  • MARTASLJ19
    Ku*vy
  • Já měl za to že Crystal Dynamix není zrovna v nejlepší finanční situaci a proto tento krok nedává absolutně smysl. Proč xbox nejméně prodávaná konzole. Proč odřízli pc a ps4? Budou mít třetinové tržby a to by mohl být i konec pro Crystal Dynamix a možná i Tomb Raider. Doufám že někdo podá petici rád se připojím.
    • Presne tak ako pises, z ich strany je to velka rana pod pas vsetkym fanusikom TR a Lary.
      A peticia uz bezi, prosim vsetkych ktorim situacia nie je lahostajna aby sa pod nu podpisali :)
      Za prvych 8 hodin, bolo viac ako 5000 podpisov, blizime sa k 10k.

https://www.change.org/petitions/square-enix-and-crystal-dynamics-rescind-the-arrangement-to-publish-rise-of-the-tomb-raider-exclusively-on-xbox-one-2#share

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit