Přejít na výpis diskuzí
Rise of the Tomb Raider vyjde exkluzivně na Xbox One
12.8.2014 | Martin Bach
118 příspěvků
-
Tradiční plivanec do ksichtu pravých hráčů, kteří nejsou členy stáda , a nekupují druhořadé šmejdy jménem konzole
-
Neviděl bych to tak černě. Tomb Rider se na Xboxu prodávat nebude,protože tam jednoduše není komu *1* Za půl roku bude hra i na PC nebo PS4. Nebo to dopadne tak http://zabitcas.cz/propadaky-gamescomu-2014 a všichni Microsoftu a Crystal Dynamics pěkně poděkujeme. *1*
-
Pochopil bych, kdyby Crystal Dynamics dělali na nové sérii pro XBone, ale udělat z TR, který už je skoro 20 let na PS a PC, exkluzivku, to je prostě hnus. XBone si kvůli toho nekoupím už jen proto, abych nepodporoval tohle trapné vykupování známých sérií. Tohle je skoro vydírání. Kup si naši konzoli nebo zapomeň na svou oblíbenou sérii.
-
-
No nevím jak ty, ale ještě tak dvě tři takové exkluzivity a já si ten XBox kvůli tomu koupím.
Btw. Phil Spencer už potvrdil, že se jedná jen o časově omezenou exkluzivitu. Zde. -
-
ano, pokud by tam dali tak 5 exkluzivek, nových značek, které nebudou nikde jinde (ani na PC), tak bych se možná překecat nechal (i když už nevím, kam bych to v tom obýváku strkal). ale zatím mě láká jen Forza Horizon 2 a Quantum Break, což ještě oželím :)
-
-
-
No, doufám, že se tady nebude kvůli tomu brečet, jako na konkurenčním portálu a vlastně celým internetu.
-
-
ktorý konkurenčný portál máš na mysli, ja som si prešiel túto novinku na rôznych zahraničných stránkach hneď ako to oznámili na xbox press konferencii a skoro na každom webe sa našli jedinci, ktorí vyplakávali a ronili krokodílie slzy a obviňovali microsoft z kupliarstva a pritom by mali hádzať tu vinu na square enix a ich nenažranosť.
-
-
Jo protože Square Enix vydělal na TR příšerný prachy *7*
-
-
Nechápeš súvislosti alebo ti to mám polopatisticky vysvetliť?
-
-
Můžeš,ale já začnu, Crystal Dynamics dostali peníze od Square na restart Tomb Raideru, úměrně nákladům čekali nějaký obrat, ten zcela jasně nevyšel. Pro normálního člověka jsou ty čísla samozřejmě tak vysoký, že to nedává smysl, jak jim 6 milionů prodaných kusů za rok nemohlo stačit. Jenomže háček je v tom, že vedle toho že firma chce pokrývat náklady a vydělávat peníze "do kapsy", musí růst, mimo jiné proto aby držela krok s konkurencí. A pokud se jí nedaří, musí svou produkci racionalizovat, to může u her udělat dle fantazie vedoucích pohlavárů vícero způsoby, mohli studio zavřít, seškrtat jim peníze, mohli upravit herní koncept tak aby minimalizovali rizika (to je prostě zlatý pravidlo bezpečnýho podnikání). A nebo si mohli říct, hele Microsoft nemá žádný Uncharted pojďme jim nabídnout exkluzivitu.
Osobně se mi taky nelíbí to rozhodnutí, ale je lepší než žádný pokračování. A zrušení nějaký série po neúspěchu není nic tak výjimečného. -
-
Máš staré informácie bratu, v januári tohto roku vyšla novinka, kde Square Enix jasne deklaroval, že ich projekt reštartu Tomb Raidera je konečne ziskový.
Mám taký dojem, že s exkluzivitou pre xbone to s The Rise Of Tomb Raider nebude také jednoznačné. Alebo si myslíš, že manažéri zo Square Enix sú slepí a nevidia jasný nepomer v predaných kusoch Tomb raidera 2013 kde sa ps3 verzie predalo podstatne viacej ako na xbox360 a remastrovaná definitive edícia predala takisto podsatne viacej na ps4 ako na xbone?
Viem, že Crystal Dynamics boli nútený ešte pod eidosom robiť exkluzívne dlc pre xbox, ako to jedno dlc z tomb raider underworld, ktoré pre ps3 nikdy nevyšlo. Aj niektoré dlc rebootu Tomb Raidera boli časovo exkluzívne približne pol roka pre xbox360.
Bolo by to od nich hlúpe, prísť o nemalý zisk z predajov ps4 a PC verzií The Rise of Tomb Raider.
-
-
-
-
-
-
to ze to udelaj jen na konzole bych chapal, PC je na hraní v pase věichni kradou a stejne není v nicem lepší než konzole za pulku ceny
ale ze jen na x1 to je od MS pekne uboohe, zmrvili si ten HW sami a ted to chtej dohnat tak ze uplacek vývojáře aby dělali hry jen pro ně na jejich slabší HW...
sem bejvalej Xboxák, nesnášel jsem PS ale ted už je to naopak tímhle u mě MS klesl uplně a prodám asi i ten x360 co tu od nich mam... -
Jo, a já jsem to defakto řekl předem ( skoro předpověděl ze srandy) a ono se to fakt stane, rofllss - já se fakt musím smát, i kdyby to nebylo na furt tako že si to pcděti nezapaří v dohledné době na pc... sry *1* *2* *15* *5* *6* *12* ... no a už je to skoro venku. *12* Jop... *7* *8*
-
Třeba takovej Space Engineers, má dvanáctiměsíční exkluzivitu na xbox one.
Via: official facebook page
OPRAVA: Vůčí PS4 samozřejmě. -
-
možno sa pletiem, ale nie je hra v early access fáze už skoro rok na steame? :D
-
-
Nepleteš, ale jak sami tvůrci pišou: “Space Engineers is an Early Access game, which means that it is still under development but already in a very playable state and contains a vast amount of new features that have been added since its first release (e.g. Multiplayer, Survival mode). The game is being improved on a regular basis through updates that add and polish features and content, optimizations and bug fixes.", tak s nimi mohu jenom souhlasit.
Hra je dobře hratelná a tvůrci sypou jeden větší update za druhým. Oproti kostičkovému Minecraftu jsou updaty 10x obsáhlejší. Vlastně ani nestíhám pokaždé, když se mi updatuje Steam nové fičury vyzkoušet. Občas stihnu proletět video, které vše prezentuje.
Zkrátka. Pro mě byl SE hratelný už v den spuštění early access. Nevím, co vše na Kickstarteru naslibovali, ale tento styl častých updatů se mi velmi líbí. -
Aby pak v té slavné Early Access už nezůstala na věky. *3*
-
Microsoft a Sony PC nezaujima v takychto veciach,ta exkluzivta je na konzoly resp. voci PS4.
-
-
-
Tomb Raider byla strašná kravina. Když jsem to hrál poprvé tak jsem se docela bavil, ale jak jsem u toho začal o té hře přemýšlet, tak bych to hodnotil tak 3/10. Tupý příběh, tupé dialogy, hádanky jak pro opice po obrně. Nic společného s TR. Zkoušel jsem to rozehrát po druhé a skončil jsem asi po hodině...
-
Tak zrovna kvůli téhle hře mě nemrzí, že nemám xbox. Stejně to vyjde na PC stejně jako Mass Effect nebo GTA 5, ale guardian of light byla nic moc hra, jestli je tohle její nástupce tak pro ní brečet nebudu, i kdyby na PC nevyšla, o čemž ale pochybuju
-
-
Ne, tohle je právě pokračování toho plnohodnotného rebootu. PC se dočká jenom pokračování Guardian of the light...
-
-
Já bych se toho nebál. Podle mě to bude jen časová exklusivita páč pochybuju že by to to studio chtělo vydat jen na konzoli, která má o polovinu menší odbyt než konkurence ( a to ještě jen možná jen polovinu páč Microsoft dává data jen vyexpedovaných kusů ne prodaných ) a přijít tak o peníze.
Jinak je docela vtipný jak si xbox chce za každou cenu vytvořit vlastní Uncharted :D.